• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zalim anne üç yaşındaki çocuğunu döverek öldürdü

Darp raporu verilen çocuğu tekrar o caniye nasıl teslim etmişler? Keşke bıraksalarmış da linç etseymişler. Rabbim cezasını verir İnşaAllah.

bu cani anne haberlerinin ardı arkası kesilmeyecek mi, insan bi kendini tanır, çocuk bebek sevmiyorsan, tahamülün yoksa doğurma!
bi de eskide ayda bir çıkardı böyle haberler şimdi haftada bir, ne değişti de...

O çocuğa vurduğu o pis elleri kopsun inşallah cezaevine girerde içerde bi güzel döverler döve döve felç ederler. Hayır çocuk için ilk darp raporu duzenlendiginde neden çocukları almadılar illa olmesimi gerekti

Yüreğim sizliyor biz milyarlar dökelim sırf bi evladimiz olsun diye bunlarda kıymetini bilmesinler Rabbim bakmasını bilmeyene annelik duygusunu hissedemeyenlere haketmeyenlere vermesin emanet etmesin o masum melekleri

Dicek ne kadar küfür hakaret varsa yazım sayın . Bu kadının cezasını Allah ahirete bırakmasın. Konuyu paylaşan arkadaşım sana zahmet bir de Konya da öz annesinden dayak yiyen bir çocuk vardı videoya çekmişler onun haberinide bi paylaşıver ben yapamamıştım.

Annesinin doverek hastanelik ettigi yavru nasil olur da ayni caniye verilir ???? Hangi akilla ,hangi mantikla !!! Linc etmekten kurtaranlarin zekasi da ayri bi tartisma konusu...
Allah kahretsin bu yaratiklari !

Bu tür pisliklere idam gelmedikçe böyle her hafta bir yavrunun sessiz çığlıklarını duyacağız,
üstüne bu mahlukatları besleyip tekrar sokağa salan düzen yokmu o daha acı veriyor... idam gelmeli...

O yavrunun ölümünden anne kadar devlet de sorumlu maalesef! Nasıl bir vicdanla darp edilen günahsız kendisini savunamayacak kadar küçük bir çocuğu o aşağılık pisliğe verirler bu mu devletin adaleti!! Yazıklar olsun!!

Yavrum benim... Nasil bu kadar vicdansiz olabiliyorlar? Bunu hicbir zaman anlamayalim insallah!

Bi aile dostumuz Amerikada yasiyor. Kadin çocuklarına gozu gibi bakmasina ragmen kasla göz arasinda oglu agzina plastik kapak almis, boguluyormus annesi hemen cikartmis, o sirada komsusu da ordaymis ve komsusu hemen arayip sikayet ediyor ihmal var, plastik kapagin ne isi var evde falan diye ve cocugu devlet aliyor, neler neler yaparak evlatlarini geri aldilar.
Burda resmen bilerek cana kast olmasina ragmen o cocugu nasil gonderdiniz geri annesinin yanina?
O yavruyu geri gönderen en buyuk suclu.
Allah bu kadini hapishanede vicdan azabindan her gun ama her gun öldürsun, her gun o aciyi ceksin.. Pislik... Pislik..

Ya darp ettiğini bile bile o bebeği nasil göndermişler bu anne müsvettesiyle eve? Neden almamışlar? İllaki ölüm mü olması gerekiyor müdahale etmek için?
Büyük ihmal var burada.
O anneye diyecek çok şey varda diyemiyorum,bayramda ailesinin yanına gidip bebeğini evde açlıktan öldüren anne daha aklımdan çıkmadı benim,şimdi de bu.
İnsanda vicdan,merhamet,Allah korkusu ve içinde sevgi olacak, yoksa sonuç bu.
Yazık.

Ya inanmak istemiyorum yaa ben kizinca sinirlenimce azcik sert oturtunca ysnlislikla acidi mi diye düşünürken siz insan misiniz yaa ey caniler cehennem sizinle dolacak inşallah

Anne sıfatı kullanılmamalı bu kadına daha çok yakışan bir kelime var ama :KK11:@mune abla'ya saygılar

Bu tür haberleri çok duyuyoruz bu ara malesef piskopatlara kötü ornek oluyor sanki iyi bisey örnek alıyor insanlar ne bicim milletiz... otobüste tecavüz olur patlar bu olaylare...fatmagül sucu ne çıkar millet toplu tecavüze kalkışır...karısını keser millet ortalik kasap koca dolar...bu millet ne zaman akıllanavak anlamiyorumm:KK11::KK11:

Back