• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zalim anne üç yaşındaki çocuğunu döverek öldürdü

ben bu tür haberlere hep aynı yorumu yapıyorum.
hiç bir anne bilinçli bi şekilde çocuğuna zarar vermez.
kesinlikle akıl sağlığı yerinde değil.
asıl sorun öncesinde darp raporu verip sonra çocuğu tekrar anneye teslim edenlerde.

O kahrolası elleri nasıl inip kalktı o meleğin vücudunda yaralar açarak... Hiç mi hissetmedi onun korkudan hızlanarak atan kalbini... Nasıl bir körlük, nasipsizlik bu... Hangi bunalım işlediği günahı örtbas edecek kadar alçak...

Allahim ya.
3 yasindaki cocuk ne yapmis olabilir bidir bidir konusmaktan, 'annecim" demekten baska? Ne yapti o yavrucak sana insafsiz?
Aklim almiyorki. Bi yigenim oldugundan beri dusunuyorum dusunuyorum gercekten kafa yoruyorum bu olaylara. Yigenim 2 yasinda, done done " teyzecim", " anneannem" diye gulumseyerek bidir bidir konusur. Yarisini anlamasakta icimiz isinir onun guldgunu konustugunu gordukce. Bi 2 yasindakide olsun bi 3 yasindakide olsun, agzi burnu minicik, gozleri kocaman, seker yemelik yutmalik bi cocuk neden ölsun? Neden öldurulsun? Ne yapti o cocuk sana soyle? Bide kendi parcandan, off.

Dogurmakla ana olunmuyor cok dogru ama ne kadar kotu olursa olsun dayaktan oldurecek kadar oldugunu dusunmuyorum ya da dusunmek istemiyorum. Kadinin akli dengesi yerinde degil bence yoksa bunu evladina nasil yapar.Vok uzucu gercekten :-(:-(

Allahım dayanamıyorum artık çocuk katliamlarına. ....Allah ın adaleti çok büyük. ...Rabbim sen bilirsin bunları kahretmesini. ...SEN İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISISIN. ..

Üvey anneden dayak yiyen çocuk
Öz anneden dayakla öldürülen çocuk
Babalar ne yapıyor,neden bu kadar sorumsuz
Çocukların ilk dayakları değilmiş
Babalık sadece çalışıp,eve para getirmekle olmuyor

İnanılmaz, bir insan bu kadar acımasız, merhametsiz hale nasıl gelir, gelebilir...
Akıl almaz

Birileri evlat sahibi olmak için gözyaşı dökerken, birileri kendi evladının canına acımasızca katlediyor, neredesin İlahi adalet?

İnsanları anlamak imkansız ufacık bu çocuğa bu kadar merhametsiz davranacaktın madem ona niye hamile kaldın ???? anlamıyorummm .. ANNE olmak doğurmak değil bunu bir kez daha anladım sanırım

Back