10 yaşındaki oğlunu kulakları çirkin diye boğarak öldürdü

Kayitlara göre hasta degil yaziyor. Yani bu kadin kim bilir hic bir zaman bir psikologa görünmedi? Yani kadinin psikolojik durumuna bakilmadi?

Bence bu kadin agir psikolojik hasta, hatta bir psikopat. Normal bir anne asla böyle birseyi yapamaz. Bak kulaklari hal edildi cocugun, bu sefer güya kafasi büyükmüs. Yani böyle psikopatlar daima bir bahane buluyorlar :KK43:

Cok üzüldum o cocuga. Kim bilir evdede siddet görüyordu zavallim :KK43: :KK43:

canım cehaleti küçümseme , ben de defalarca karşılaşmış ve şok olmuş biri olarak olabilir diyorum hatta ailece cahil olabilirler. Psikopatlıkta hastalık değil bildiğim kadarıyla, o insanlar öyle doğuyor. Ama psikolojik rahatsızlığıda olabilir, ihtimaller çeşitli

10 yaşına kadar kimbilir ne psikolojik hatta belki fiziksel şiddete maruz kaldı, ama yine de annesini sevmeye devam etti, çocuk işte

Bu kadın kesin evindede temizlik ve düzen konusunda takıntıları vardır , bu tarzda çok kadın var çünkü bana laf atıp bunun evinde kahve içilmez diyen kadınlara ras geldim köpeğim var diye oda evin içinde değil aşığıda bahçede baktığımız halde, mükemmeliyetçi ve temizlik delisi kadınlardan da nefret ediyorum , ömürlerini temizlikle heba ediyorlar

canım cehaleti küçümseme , ben de defalarca karşılaşmış ve şok olmuş biri olarak olabilir diyorum hatta ailece cahil olabilirler. Psikopatlıkta hastalık değil bildiğim kadarıyla, o insanlar öyle doğuyor. Ama psikolojik rahatsızlığıda olabilir, ihtimaller çeşitli

Bilemedimki chesscigim. Yani cahil insanin bile ana yüregi yokmu? Bide bogmak uzaktan silah ile vurmak gibi degil. Acaip bir ten temasi var, güc gerektiriyor felan. Bunu yapmak icin cahilligin cok ötesinde olman lazim gibi geliyor.

Sanirim biraz soktayim bir anne bunu nasil cocugunu yapabilir diye :KK43: :KK43:

Bilemedimki chesscigim. Yani cahil insanin bile ana yüregi yokmu? Bide bogmak uzaktan silah ile vurmak gibi degil. Acaip bir ten temasi var, güc gerektiriyor felan. Bunu yapmak icin cahilligin cok ötesinde olman lazim gibi geliyor.

Sanirim biraz soktayim bir anne bunu nasil cocugunu yapabilir diye :KK43: :KK43:

canım bi keresinde hastanede bi kızla konuşuyordum, küçük bi şehirdeki köyden gelmiş, erkek kardeşi ölmüş yakın zamanda neden öldü dedim nazar deydi öldü dedi, şok oldum, çocuk hasta olmuş ve doktora bile götürmemişler doktor nazara ne yapsın diye, ülkemizde cehaletin boyutları... bi Allahın kuluda çocuğu doktora götürün dememiş belkide basitçe çözülcek bişeydi
ama haklısın boğmak kesinlikle değişik bi psikoloji gerektirir bencede, hayatının gittini elinde hissetmek, hem de kendi öz oğlunun... ya deli olmalısın ya da yoğun bir kin ve nefret besliyor olmalısın

canım bi keresinde hastanede bi kızla konuşuyordum, küçük bi şehirdeki köyden gelmiş, erkek kardeşi ölmüş yakın zamanda neden öldü dedim nazar deydi öldü dedi, şok oldum, çocuk hasta olmuş ve doktora bile götürmemişler doktor nazara ne yapsın diye, ülkemizde cehaletin boyutları... bi Allahın kuluda çocuğu doktora götürün dememiş belkide basitçe çözülcek bişeydi
ama haklısın boğmak kesinlikle değişik bi psikoloji gerektirir bencede, hayatının gittini elinde hissetmek, hem de kendi öz oğlunun... ya deli olmalısın ya da yoğun bir kin ve nefret besliyor olmalısın
Ben de öyle bırılerını tanıyorum

Atesli çocugu alıp evıne götürüp menenjıt olup yuzde 90 engelli olmasına sebep olan

Ve bu kışi annesı çocugun

Benımde aklım almıyor haberi izlemedim izlemediğim halde çok etkilendim

Çocuklarımın tırnakların kırılsa yüreğim ağrıyor

Kesınlıkle bu kişinin rahatsızlıgı vardır

Benim bu haberleri okudugumda aklima gelen tek sey cocugun son aninda hissettikleri.
Annen tarafindan bogularak oldurulmek.
Allahim yuregim sıkısıyor.
:KK43:
Hic tanimadigim cocuklar icin buhranlara girerken, anneleri nasil oluyor da dakikalarca gozlerinin icine baka baka bogup oldurebiliyor bu yavrulari :KK43:

Kepçe kulak ameliyatı 5-6 yaşından itibaren yapılıyor.
7 yaşında kızını ameliyat ettiren bir tanıdığım var.
Kepçe kulak için çocuklarını ameliyat masasına yatıranların zaten psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum ben,değilki kendi çocuğunu boğarak öldüren bir kadın kesinlikle ruh hastasıdır.
Haberde yazan'' hasta olmayan '' kısmının yanlış olduğunu düşünüyorum.

Inanamiyorum!! Inanmak istemiyorum! Bu nasil bir zihniyet? O kücük cocuga cok üzülüyorum. Hastayken kimse yardimina kosmadi :KK43: Kim bilir kendini nasil hisetmistir :KK43:

Hakikatten cehaletten daha kötü birsey yok bu dünyada :KK43:

Inanamiyorum bogarak nasil oldurebildi kendi yavrusunu. Hasta degil yaziyor ama bir anne hasta olmadan nasil bu kadar canilesebilir. :KK43:

Ülke manyak doldu,gazeteokumak,televizyon izlemek istemiyorum artık..

Ben inanamıyorum bu kadının psikolojisinin normal olduğuna, normal bir insan böyle bir sebeple, bırakın çocuguna, bir başkasına bile zarar vermez. Ya altında başka bir sebep var ya da bu kadın çok çok rahatsız.

ipini koparan cocuk yapıyor yok uc cocuk bes cocuk dunyaya getirdigin canlı ya yeni bir canlı olusturuyosun bu ne kadar mucizevi birsey..bunu anlamayan hastalıklılarda öldürür yazık gunah ya yavrum hicbirseyden haberi yok annesinin elinden tutmus tuvalete gidiyor ne bicim dunya bu

Kadın psikopat olabilir, hasta olabilir, depresyon geçiriyor olabilir, medyanın dayattığı mükemmelliyetçilik, şekilcilik yüzünden tırlatmış ve kompleks sahibi olmuş olabilir, fakat bir de işin "bullying" boyutu var. İnternette dolaşan fotoğrafları yüzünden intihar eden çocuklar var, bu kadına da şekilci insanlar oğlun şöyle çirkin, kulağı kepçe şeklinde taciz uyguluyorlarsa kadın etkilenmiş olabilir. Kadının ruh sağlığının bozuk olduğu ortada zaten, keşke arkasındaki sebep bulunsa ve insanlar bilinçlense, bu materyalist düşünceler yüzünden geldiğimiz durum korkunç bir hal aldı, oysa kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş-ti.. :KK43:

Kadın psikopat olabilir, hasta olabilir, depresyon geçiriyor olabilir, medyanın dayattığı mükemmelliyetçilik, şekilcilik yüzünden tırlatmış ve kompleks sahibi olmuş olabilir, fakat bir de işin "bullying" boyutu var. İnternette dolaşan fotoğrafları yüzünden intihar eden çocuklar var, bu kadına da şekilci insanlar oğlun şöyle çirkin, kulağı kepçe şeklinde taciz uyguluyorlarsa kadın etkilenmiş olabilir. Kadının ruh sağlığının bozuk olduğu ortada zaten, keşke arkasındaki sebep bulunsa ve insanlar bilinçlense, bu materyalist düşünceler yüzünden geldiğimiz durum korkunç bir hal aldı, oysa kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş-ti.. :KK43:
Kadin zaten kendini arabalarin onune atmis.
Muhtemelen hakikaten oglunu kurtardigini dusunuyordu oldururken.

X