10 yas Fark

Gömülmesi lazım seninkinin artık. 40 ne dede olmuş

Ben kendinden bu kadar gec kizlara yuruyen erkeklere gicigim. Bu bir yana, iki ayda evlenmek istiyorum diyenler genelde manupule etmeye calisiyor olabilir. Dikkat edin.

Ya öncelikle 36 yaş için fosil muamelesi yapmayı bırak bi. Gayet genç bir yaş. Ama 26 ve 36 bence uyumlu olmaz. Zaten seviyor gibi de durmuyorsun elalem b*k yesin diyemiyosun da. Vakit kaybetme önüne bak.

Evet dizdim ne oldu gıcık mi oldun

O evli arkadaşımla da heralde duygusal bağ kurdun kendini gördün heralde hala dilinde .
Ayryca merak ediyorsan o çocuk çok taştı yani

Çok ilgini çekti o konu .
Profilini atayım bir like at .
Yaşlı başlı değildi millet bir tane kör topal koca bulup kendini prenses sanıyor yazık

Elalem ne der diyerek yaşamak mantık değildir yalnız, özgüvensizlik ve birey olamamaktir.
Çok dogru bir yorum.

Eşimle aramızda 18 yaş fark var. Ben 43, o 61. Benden fit ve sağlıklı, yaşını da hiç göstermiyor (gören 45 - 48 falan sanıyor, 50'ye çıkan olmadı hiç). Tanıdığım en kültürlü, derin, zeki, üretken, yaratıcı, vicdanlı, karizmatik, esprili ve iyi adam. Paylaşımımız, enerjimiz, tutkumuz denk, ve hatta bazen o bir tık ileri. Farklılıklarimin farkında, bilinçli, anlayışlı, sabırlı biri. Daha ne olsun?

Kim ne düşünüre baksaydım ne bu birliktelik, ne de bu çiçeği burnunda (ve inşallah ömürlük) evlilik olmazdı. El alem ne der diye mutluluğumdan vazgeçmek asıl aptallık olurdu, ve hayat bunun için çok kısa.

Yine de daha gençken tanışsaydık tercih etmezdim muhtemelen, çünkü güç dengeleri sıkıntılı olabiliyor. Konu sahibi, o yüzden içinizi dinleyin. Pozitifseniz yaş sadece bir numara olarak kalır - karşınızdaki nasıl, size uygun mu, hayatı paylaşabilir misiniz ona bakın, öyle değerlendirin.

Son düzenleme:
61 yaşındaki adamı da 45 yasinda sanmak da ne bilim
Bende genç gosteriyorum da 20 yaşında sanmiyor kimse

biliyoruz eski konularını İzabel, kör topal birini bulsan kafesleme derdindesin, ondan tuhaf kıskançlıkların özgüvensizliklerin var.
Komik imana gülüyorum zira 12 senedir gayet taş bir adamla evliyim zaten

biliyoruz eski konularını İzabel, kör topal birini bulsan kafesleme derdindesin, ondan tuhaf kıskançlıkların özgüvensizliklerin var.
Komik imana gülüyorum zira 12 senedir gayet taş bir adamla evliyim zaten
Yoo hiç öyle bir derdim olmadı .
Sen ozguvensizsin ki benom karşıma cikamadin gel çık deyince .
Yazık kafayı bana takmissin yıllardan beri .
Sana göre taş bana göre çöp bir adam olabilir .
Hadi şimdi çekil surdan .
Ezik egonu başka yerde tatmin et .

Karşıma çık deyince tırsan kadın gelmiş bana konuşuyor sapık gibi peşimde yıllardır.
Lafın gelişi abla dedik diye ayy ben senle aynı yastayım abla dedin bana diye ağlar şimdi .
Yanımda abla değil teyze gibi duruyorsun zaten.
Abla çok bile sana

Birincisi kişinin her tartışmada kendini ortaya atmasını çocukça buluyorum, kendimi birilerinin önüne atarak”ispat” etmek bence eziklik.
Ben kendimi de kapasitemi de güzelliğimi de biliyorum. Komplekslerim yok. Bu nedenle ispat etmeye ihtiyacım da yok, keza burada da bilenler biliyor beni sayıca epeyce de fazlalar.
İkincisi yaş kompleksi olan, evlenememeyi kendinde dert eden birinin bunu inkar edip birilerine yaş üstünden laf soktuğunu sanması da zavallıca.
Evet yaşıtız, bugüne kadar her zaman sevilen aranılan bir kadın oldum. Hiç bir zaman “taş gibi erkek arkadaşlarımı” birilerinden kıskanıp deliye dönmedim. Çünkü komplekslerim yok. O konuda da dedim, kıskançlığını kalkıp bir hemcinsinden çıkarman onu aklınca eziklemen zaten falsoydu. Evet o rahatsız etti beni. Hala ediyor.
Yani gerçekten sevildiğini hissettiğin uzun süreli bir ilişki yaşamadığın için içten içe komplekslerinin olduğu ayan beyan belli. Böyle sorunları olmayan bir kadına yaşıyla ilgili aklınca laf sokmab komik. Çünkü üzgünüm ama ben 60 yaşıma geldiğimde de yanımda 27 yaşından beri yanımda olan insan olacak. Beraber büyümek, yaşlanmak nedir birlikte göreceğiz, dolayısıyla yaşlı görünsem de bunu takmayacapımdan eminim. Zira benim zaten gençlik saplantım da yok güzellik ispatına da ihtiyacım yok. Senelerdir güzel bulan insan sevdiğim insan yanımda. İhtiyacım yok senin gibi ispata.
Ondan bu ispat çaban da burdan komik duruyor

61 yaşındaki adamı da 45 yasinda sanmak da ne bilim
Bende genç gosteriyorum da 20 yaşında sanmiyor kimse
Neyse ki 6.5 milyarlık nüfuslu koca dünya sadece sizin deneyimlerinizden ibaret değil. İstediğiniz kadar gulebilirsiniz de, dalga geçme çabanız bir şeyi değiştirmiyor ne de olsa.

Daha 36 yaşta çöktüğünü düşündüğünüz adamı bi de 40 tan sonra hayal edin. Bana göre 36 yaşındaki adam çıtırdır yaşlılık belirtisi olmaması gerek veya benim de yaşım ilerlediği için(31) öyle geliyor olabilir

Okumadım bile biri özet geçsin

Bu kadar bana saplantılı olman beni korkutuyor.
Yıllar geçmiş hala aynısın.
Kimin ne konuda kompleksi olduğu belli.
Güzel bekar kadinlari kıskanıyorsun
Butun gün evde oturup millete kurulacagina kalk iki spor yap biraz çalış .
Belki kurtulursun hesetlikten.
Hayatımla ilgili en ufak bir fikrin yok .
Benim fellik fellik koca aradığımı nerden biliyorsun .
O benim hakkımda salladigin organını kaldır iki squat yap iyi gelir

Hayır ben evlenmemeyi mi dert etmişim.
Yahu bu kadin ağır sizo valla .
Nerde öyle bir şey yazmışım
Kendi söylüyor kendi inanıyor
Belli bir yaşa gelmiş kişilerin evlenmek istediğini öldüğünü sanıyor heralde .
Deli mi ne ya .
Takık bana

Onlar da senin benim hakkımda uydurduğun saptamaların izabelcim, özeti de sana ben geçeyim.
Benim yaşımla, fiziğimle hiç derdim yok. Nereden öyle bir sonuca vardın bilmiyorum ama gayet sevilen beğenilen biri olduğum için ispat etmeye ihtiyaç duymuyorum diyorum. Özetle kendini ispat etmek isteyenler aslında beğenildiğini duymak isteyenlerdir. Ben zaten mütemadiyen sevgilimden duyuyorum bunu. Sen bol spor yap bulursun belki

E gel karşıma çık .
Niye cikamiyorsun .
Bulurum bulmam sanane .
Benim özel hayatımdan sanane pardon .
Niye bana taktın sen onu söyle önce .
Hasetlik akıyor pacandan .
Ben senin gibilerin kokusunu 100 km den tanırım .hayatım senin gibi hasetlerle geçti benim.
Yazık üzücü valla elalemin kadınını bu kadar takmak .

Ben 44 yaşındayım, eşimle aynı yaştayız ve 54 yaşında biriyle beraber olamazdım.Yaş farkı benim için önemli ama siz mutluysanız kimseye söz hakkı düşmez.Tercih meselesi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…