10 yas Fark

Kesinlikle katılıyorum annem 51 yaşında bir tane kırışığı yok 175 boya 60kg zamanında yıllarca spor yapmış bundan seneler önce 25 yaşından beri düzenli cilt bakımlarını yaptırmış vitaminler vs gibi ki geçmişte şimdiki gibi yoktu diyor daha pahalıymış kendi yaşıtlarının çoğu çalışmadığı için bir çok şeyden yoksun kalmış arkadaşları teyze gibi duruyor annem taş bebek gibi

Mesele " birini bulmak " değil ki.

Tamam idealize edilen "the one" olacak diye diretmenin de anlamı yok da 10-15 yaş büyük adamla da olmaz yahu. Mutlu olduğunu söyleyen yalan söylüyor kuyruğu dik tutmak için. Maddiyat odaklıdır. Para güvende hissettiriyordur.

Oturduğum sitede karşı binada 22-23 yaşlarında (25 yoktur o kadar eminiz) bir kız var. Bu kızcağız metres hayatı yaşıyordu. Adam da en az 40 vardır, 3 çocuk babası, atölyesi var, geliri iyi diye adamı kendine sponsor etmiş.

Geçen yaz silah sesi duyduk. Adam kızı vurdu. Yaralamış. Meğerse kız hamileymiş, ama başkasından olduğunu itiraf etmiş. Erkek arkadaşı da sitede çalışan elektrik teknikeri 25-26 yaşında çocuk.

Bana kalırsa 10 yaş çok. Sen hayatının çok farklı bir dönemindesin, o çok farklı bir döneminde. Ayrıca sadece flörtseniz ve çok fazla vakit geçirmiyorsanız, flörtten ciddi ilişki dönemine atlamak seni korkutabilir. Bana göre evlenmenin bir yaşı yok ve şu yaşa gelince evlenilmeli diye bir şey de yok ama toplumumuzun yapısından dolayı kendisini evlenmek için geç kalmış görüyordur büyük ihtimalle. Bence sen acele etme, daha yeni yeni iş hayatına atılıyorsun anladığım kadarıyla hayat senin için çok yeni başlıyor. İçine ne siniyorsa öyle hareket et. İstemediğin bir şeyi çevre baskısından yapma. Evlenmeyi düşünmek için erken biraz, 2 ayda kimse kimseyi evlenecek kadar tanıyamaz.

Eşim benden 5 yaş küçük , yine de yaşlandım paniği yapıyor :) her zaman beni daha genç güzel görüyor. Hiç bir şey olmasa göbek faktörü var dediğiniz gibi.

Siz tabi ki de sorun yaşamazsınız çünkü aynı jenerasyonun insanısınız.

Yaşlanmak ayıp değil günah değil

Yok o yorumu yanlış yazdım ben sadece erkeklere hep çifte standart oluyor bence yani hep haklı oluyorlar zaten bela okudu üye bana bu yorum için sağlık olsun dert değil

Ben kirisikligi gectim de saclari beyazlamis adamlar anormal icimi karartiyor, sanki babamla gezmeye cikmis gibi hissettiriyorlar. Ne kadar kendilerine genc dinamik göruntusu vermeye calissalar da, icleri gecmis oluyor.

Yahu nasıl bu kadar net konuşuyorsunuz. Yalan söylüyordur falan. Kocamla aramda yaş farkı var, çok aşkla evlendik, benim maddi durumum daha iyi para mevzu değil yani, 15 senedir de kimse kimseyi aldatmadı. 10 yaş büyük değil 15 yaş küçük olsa yine evlenirdim, evlenirdik. Çünkü yaş bir kriter değil bazı insanlar için.

Bu arada burada evliliğimi bilen, eşimi tanıyan gerçek hayattan dostlarım arkadaşlarım da var. Palavra sıkmıyorum sanal ortamda yani.

Ben genelleme yapmıyorum, kimseye de kendinizden büyük eş seçin demiyorum. Bu tavsiyesi verilecek ya da direkt parası için, aldatır vs denilerek reddedilecek bir durum değil. Çok spesifik, çok kişiye özel durumlar bunlar. Ruh eşini bulduysan yaşın önemi yok, mantık evliliği yapacaksan kriterlerden biri yaş olabilir.

Bunun konuyla ne ilgisi var

biz bunları çok duyduk

Tam olarak neyi duydunuz?

Yazdığım mesajların tamamına, en alakasızlara bile beğenmedim atmanızın altında yatan travmayı çözmeye çalışıyorum
bende sizin gocunduğunuz yarayı bulmak isterdim ama uzmanlık alanım değil

bende sizin gocunduğunuz yarayı bulmak isterdim ama uzmanlık alanım değil
Gocunmadım ki, niye gocunayım. Bir mesajınıza beğenmedim attım sadece. Beğenmemiştim çünkü.

Sizin eski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim ve çözdüm travmanızı. Üzüldüm sizin için, umarım hayatınız kısa sürede yoluna girer.

çok teşekkür ediyorum kötü kalbinizin de size vesile olmasını dilerimmm

36 yaşın nasıl bir çöküklüğü, bol kırışıklığı olabilir? Olsa bile bu kişisel bir şeydir. Cinsellik de öyle. Sizden büyük olması kendisinden dede gibi bahsetmenizi gerektirmiyor. Elden ayaktan, her türlü istekten düşmüş yaşta sanki adam. Bu kadar olumsuz baktığınız biriyle devam etmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…