Yahu burada her kadına üstten bakan, aklınca ezikleyen kim?E gel karşıma çık .
Niye cikamiyorsun .
Bulurum bulmam sanane .
Benim özel hayatımdan sanane pardon .
Niye bana taktın sen onu söyle önce .
Hasetlik akıyor pacandan .
Ben senin gibilerin kokusunu 100 km den tanırım .hayatım senin gibi hasetlerle geçti benim.
Yazık üzücü valla elalemin kadınını bu kadar takmak .
Bunu sen mi soyluyorsun .Yahu burada her kadına üstten bakan, aklınca ezikleyen kim?
Sizin sevgilinizin bir hikayesine baktı diye mutsuz evliliğinde aldatmaya teşebbüs eden kadın hikayesi yazan siz haset değilsiniz?
Yada bu konuda yaş farkı olan eşi olanlara genç bulamadı da ondan evlendi imâsını biraz önce yapan siz haset değilsiniz yani.
Kusura bakmayın ama burada kadınları kıskanan biri varsa o kişi sizsiniz.
Benim sizi kıskanmam için tek bir gerekçe yok, hayatımdan oldukça memnunum. Bu size mutluluk verecekse de inanın tabi hıı evet herkes sizi çok kıskanıyor.
Ne kadar mutlu olduğunuz her konuda saçtığınız negatiften belli
çok teşekkür ediyorum kötü kalbinizin de size vesile olmasını dilerimkGocunmadım ki, niye gocunayım. Bir mesajınıza beğenmedim attım sadece. Beğenmemiştim çünkü.
Sizin eski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim ve çözdüm travmanızı. Üzüldüm sizin için, umarım hayatınız kısa sürede yoluna girer.
Çok alakasız yorumlarıma bile beğenmedim attı, yalan söylediğimi ima etti çünkü. Hiç tanımadığı bir insana böyle davranmanın
benim konularımdan nasıl bir travma çıkardın sen hayırdır ya? sen kimsin bla bla konuşuyorsun! derhal yaz bakalım hadsiz bilirkişi?Çok alakasız yorumlarıma bile beğenmedim attı, yalan söylediğimi ima etti çünkü. Hiç tanımadığı bir insana böyle davranmanın en basit açıklaması travmadır. Ki konularına bakınca anlaşılıyor zaten.
aynen öyle biri de kankası heralde.. kalbi pis ağzı kalbinden pis bir de hem cins olacaklar yazıkAyrıca bu konuya yazan iki kişi inanılmaz kadın düşmanı ikiside.
Gelmiş bide bana neler diyorlar şuraya bak .
Aldatılan şiddet gören kadinlara gurursuz diyen bendim heralde
Konu sahiplerini ağlatan zaten dertli kadınlara yardiran benim değil mi .
Kendilerine yapılınca nasıl ağlıyorlar ama
Linçlemek için pusuda bekleyenler bunlar
Dün gece yarım saat boyunca profilimi inceleyip bir şey bulamayınca yazmaktan vazgeçtiniz. Şimdi destek bulunca mı geldiniz? Ama kusura bakmayın dün gece sizi uğurlamıştım ben izmir marşıyla. Kendi kendinizle polemiğe girebilirsiniz. Ya da isabella ile birbirinizi gazlayabilirsiniz. İlgim dışı.çok teşekkür ediyorum kötü kalbinizin de size vesile olmasını dilerimk
benim konularımdan nasıl bir travma çıkardın sen hayırdır ya? sen kimsin bla bla konuşuyorsun! derhal yaz bakalım hadsiz bilirkişi?
sen hastasın ya.. bariz hastaDün gece yarım saat boyunca profilimi inceleyip bir şey bulamayınca yazmaktan vazgeçtiniz. Şimdi destek bulunca mı geldiniz? Ama kusura bakmayın dün gece sizi uğurlamıştım ben izmir marşıyla. Kendi kendinizle polemiğe girebilirsiniz. Ya da isabella ile birbirinizi gazlayabilirsiniz. İlgim dışı.
Benimde eşim benden on yaş büyük yaşla alakası yok ki bazen ben ondan daha olgunun çok çocukça saçma sapan şeyler söylüyor oluyo ciddi olup olmamasını zamn gostericek bence beklemelisin dahada tanimalisin on sene sonra sende aynı yaşta Olcan gelip geçici zamn siz iyi olmalısınızMerhaba , bu sene formasyon aliyorum . sınav dönemimizde sınavımıza giren gözetmen hocayla 2 aydir flört ediyorum kendisi 36 yaşında ben 26ya yeni girdim ciddi düşünüyor ve evlenmek istediğini söylüyor benimle .Benim takildigim nokta bu hem yas farki hem statu durumu .Benim ailem de eğitimci ve eğitimli insanlardan oluşuyor ama yine de ben kendimi o kadar geliştiremedim o yardımcı doc bense üniyi bitirmiş hiç çalışma hayatı olmamış formasyonu yeni alan birisiyim.Fiziksel olarak ben ondan daha iyiyim hem çevrem tarafından begeniliyorum hem de olduğumdan daha genç gözüküyorum o da yakışıklı aslında ama 36 yasin verdiği çöküklük ve kırışıklıklar bol yine de begeniyorum ama evlilik fikri kafamı karıştırıyor. Nasıl olur sizce ? Hic cinsellik falan yasamadik kucuk yakinlasmalar ama o da bu tarz yakinlasmalarda tedbirli yaklasiyor ben bu ilişkiye karşı çekimserim diye .İlerletsem zaman kaybi mi olur su an gayet her seyinden memnunum ama gelecek beni hem dusunduruyor hem de korkutuyor Her türlü eleştiriye açığım .Şimdiden teşekkürler
ne gibi mesala ?Onların niyeti zaten başkaymış
Ay bide bana demişler kadınları asagiliyorsin diye üstüme iyilik sağlık yani .aynen öyle biri de kankası heralde.. kalbi pis ağzı kalbinden pis bir de hem cins olacaklar yazık
Dün gece yarım saat boyunca profilimi inceleyip bir şey bulamayınca yazmaktan vazgeçtiniz. Şimdi destek bulunca mı geldiniz? Ama kusura bakmayın dün gece sizi uğurlamıştım ben izmir marşıyla. Kendi kendinizle polemiğe girebilirsiniz. Ya da isabella ile birbirinizi gazlayabilirsiniz. İlgim dışı.
bana özelden de haklarında çok olumsuz yorumlar geldi artık muhatap olmayacağım belli ki kendini burda var ediyorlar size de bunu tavsiye ederim..Ay bide bana demişler kadınları asagiliyorsin diye üstüme iyilik sağlık yani .
Burda deli etmedikleri kadın kalmadı .
Şuraya iki derdini yazana etmedikleri hakaret kalmadı .
Ne gurursuzlugu kaldı insanların ne onursuzlugu .
Sürekli birilerinin konularına gelip sinir bozmak amaç.
Birine bir şey söyle çetenin diğer üyesi gelip eski konularimiza girip ordan birşey çıkarıp bozmaya çalışıyor .
Gerçekten anormaller ya .
Hiç işleri de mi yok.
Ben burda biriyle tartisincq ertesi gün unutuyorum gidiyor .
Unutmuyorlar asla
Şaka gibi .
Gelmiş evlenmemissin kompleks yapmışsın diyor deli galiba .
Benim bekar olmamla konunun ilgisi ne .
Her yazdığım konuyu sapık gibi takip edip yıllar önce benim bile unuttuğum konuyu önüme koyuyor .
En sonunda gel merak ettiysen tanışalım dedim benim kimseye kendimi ispatlamak gibi bir derdim yok diyor .
E ne istiyor benden anlamadım .
Sürekli peşimde kadin
Uff boşver yasen hastasın ya.. bariz hasta
Uff boşver ya
Bu arada korkudan kendileri konu yazamıyor .
Çok gozel hoyotumoz var kiskanin deyip dururlar biri ters söyleyince bir şey bunlara .
Kendi kafasinca saçma sapan şeyler uydurup bana saldırıyor .zaten tanımış çoğu insan bunlar dediğim gibi özelden bile yazdılar..
Birbirinden hoşlanmayan üyeler neden göz ardı et butonunu kullanmaz da laf yetiştirme yarışına girer?
Bu konunun aynısı ekşide neden var?