Yeni üye, ocakta üye olmuş. Tek konusu bu ve mesaj yazdığı bir konu var sadece. Pek tabii öğretmen. Olabilir neden olmasın. Kekolar kapatılsın yaBen de farkettim bugün ekşici boy mu yine geldi konu açmaya acaba
Bu konunun aynısı ekşide neden var?
konum gerçek sevgililer günü diye çok giremedim herkesin yazdığını da okuyamadım neden herkes birbirine girdi şok oldum .Google da ne diye aratsam cikar merak ettim yeni mi acilmis ?
konum gerçek sevgililer günü diye çok giremedim herkesin yazdığını da okuyamadım neden herkes birbirine girdi şok oldum .Google da ne diye aratsam cikar merak ettim yeni mi acilmis ?
Ne güzel bi cümleElalem ne der diyerek yaşamak mantık değildir yalnız, özgüvensizlik ve birey olamamaktir.
Çünkü arada yaş farkı olan birliktelik/evliliklerde kadın küçükse kesin para yiyicidir (!)Yahu nasıl bu kadar net konuşuyorsunuz. Yalan söylüyordur falan. Kocamla aramda yaş farkı var, çok aşkla evlendik, benim maddi durumum daha iyi para mevzu değil yani, 15 senedir de kimse kimseyi aldatmadı. 10 yaş büyük değil 15 yaş küçük olsa yine evlenirdim, evlenirdik. Çünkü yaş bir kriter değil bazı insanlar için.
Bu arada burada evliliğimi bilen, eşimi tanıyan gerçek hayattan dostlarım arkadaşlarım da var. Palavra sıkmıyorum sanal ortamda yani.
Ben genelleme yapmıyorum, kimseye de kendinizden büyük eş seçin demiyorum. Bu tavsiyesi verilecek ya da direkt parası için, aldatır vs denilerek reddedilecek bir durum değil. Çok spesifik, çok kişiye özel durumlar bunlar. Ruh eşini bulduysan yaşın önemi yok, mantık evliliği yapacaksan kriterlerden biri yaş olabilir.
Burda şahsımiza etmedikleri hakaret kalmıyor .Rica ediyorum çete var o var bu var yazarak konuyu daha da hararetlendirmeyin, site kurallarına aykırı olduğunu düşündüğünüz mesajlar varsa şikayet et butonuna basarsınız incelenir, konu açanlar da yorumlarından rahatsız oldukları üyeleri konudan yasaklayabiliyorlar.
Sponsor - Bir kullanıcının konunuza mesaj yazmasını nasıl engellersiniz ?
Merhaba, Yorumlarından rahatsız olduğunuz bir kullanıcının sizin konunuza mesaj yazmasını engellemek istiyorsanız ; Konuyu siz açmış olmalısınız ! A Açmış olduğunuz konuda sağ üstte yer alan Üç Nokta (...) işaretine basın. B Açılan menüde "Yasaklamaları Yönet" sekmesini seçin. C Üye Adı...www.kadinlarkulubu.com
Göz ardı Et butonu da var bu özellikleri kullanın diye yaptılar, her bulduğunuz fırsatta birbirinize laf sokmayın lütfen.
Rica ediyorum çete var o var bu var yazarak konuyu daha da hararetlendirmeyin, site kurallarına aykırı olduğunu düşündüğünüz mesajlar varsa şikayet et butonuna basarsınız incelenir, konu açanlar da yorumlarından rahatsız oldukları üyeleri konudan yasaklayabiliyorlar.
Sponsor - Bir kullanıcının konunuza mesaj yazmasını nasıl engellersiniz ?
Merhaba, Yorumlarından rahatsız olduğunuz bir kullanıcının sizin konunuza mesaj yazmasını engellemek istiyorsanız ; Konuyu siz açmış olmalısınız ! A Açmış olduğunuz konuda sağ üstte yer alan Üç Nokta (...) işaretine basın. B Açılan menüde "Yasaklamaları Yönet" sekmesini seçin. C Üye Adı...www.kadinlarkulubu.com
Göz ardı Et butonu da var bu özellikleri kullanın diye yaptılar, her bulduğunuz fırsatta birbirinize laf sokmayın lütfen.
Burda şahsımiza etmedikleri hakaret kalmıyor .
Evet bir çete var sizde bunu çok iyi biliyorsunuz .
Her konuda sapık gibi yıllardan beri peşimde .
Şuraya iki cümle yazamıyorum.
Bu kadını uyarın lütfen.
Tacizlerine devam ederse mahkemeye vericem .
Burdan yazıyorum.
Ay ülkenin %80’i yoksulluk sınırının altında yaşıyor. Zengin adam kaynıyor sanki ortalık. Kimin parasını yiyeceksek artıkÇünkü arada yaş farkı olan birliktelik/evliliklerde kadın küçükse kesin para yiyicidir (!)
Direkt bu damgayı yapıştırırlar hayır ben kendimde de etrafımda da böyle sözde “para yiyen kadın” görmedim. Türk filmleri etkisi altında kalanların yorumları
Bide şöyle bir şey var ben bu üyeyi engelliyoryum hala benle ilgili yazıyor.Kendi profillerinde bile kendileri nasıl çeteleştiklerini itiraf ediyorlar ama siz bilirsiniz.
Araştırmadım bile direkt profil mesajı,daha önce de konundan engellenirseniz de pro üye olduğunuz için mesajınızı düzenleyerek laf sokmaya devam edebilirsiniz diye birbirlerine tavsiye veriyorlardı. Pro üye olunca mesaj düzenleme süresi uzunmuş.
Bu tarz hastalıklı üyeler yüzünden konu amacından sapıyor konu sahipleri zaten yıkık bir şekilde konu açtıkları için bir de bu üyelerin mesajlarıyla iyice üzülüyorlar.
BDV amacından çıkıyor.
Dert anlatma yerinin laf sokma yerine dönmesi sizce mantıklı mı?
Kinayeyi de mi anlamıyorsunuz gerçekten?Kendi profillerinde bile kendileri nasıl çeteleştiklerini itiraf ediyorlar ama siz bilirsiniz.
Araştırmadım bile direkt profil mesajı,daha önce de konundan engellenirseniz de pro üye olduğunuz için mesajınızı düzenleyerek laf sokmaya devam edebilirsiniz diye birbirlerine tavsiye veriyorlardı. Pro üye olunca mesaj düzenleme süresi uzunmuş.
Bu tarz hastalıklı üyeler yüzünden konu amacından sapıyor konu sahipleri zaten yıkık bir şekilde konu açtıkları için bir de bu üyelerin mesajlarıyla iyice üzülüyorlar.
BDV amacından çıkıyor.
Dert anlatma yerinin laf sokma yerine dönmesi sizce mantıklı mı?
Paradan bu kadar çok konuşup parasız olmayı becerebilen nadir milletlerdeniz çünkü hasetlik bambaşka boyutlarda…Ay ülkenin %80’i yoksulluk sınırının altında yaşıyor. Zengin adam kaynıyor sanki ortalık. Kimin parasını yiyeceksek artık
Ahahah ben de travmanızı çözmeye çalılıyorum dedim diye linç yiyorum günlerdir.Paradan bu kadar çok konuşup parasız olmayı becerebilen nadir milletlerdeniz çünkü hasetlik bambaşka boyutlarda…
Ha bir de erkekte kendinden küçük kıza bakıyorsa kesin sübyancıdır (!) falan…
Sübyancının anlamını bilmeyende çok 20’lerinde 30’larında bir kıza bakan adam sübyancı olmaz.
Kaldı ki ilişki aşk gibi mevzular sayılara takılmayacak kadar değerli kurallara bağlı olmayacak kadar da kendine özgü bana göre…
O kadar saçma genellemeler okuyorum ki şurda bunları söylemek/yargılamak anca mutsuz mental olarak yıpranmışların işi
O arkadaşına söyle benden uzak dursun sonucuna katlanır .Kinayeyi de mi anlamıyorsunuz gerçekten?
Mune hanım gözardı etme seçeneğini anlatmış zaten. Rahatsız oluyorsanız gözardı ediniz. Saçmalıklarınıza cevap vermeye tenezzül etmedim iki gündür ancak hakarete vardırıyorsunuz mevzuyu.
Mune polemiğe girmek istemiyorum ancak işin dozu kaçtı sanki.
Merhaba , bu sene formasyon aliyorum . sınav dönemimizde sınavımıza giren gözetmen hocayla 2 aydir flört ediyorum kendisi 36 yaşında ben 26ya yeni girdim ciddi düşünüyor ve evlenmek istediğini söylüyor benimle .Benim takildigim nokta bu hem yas farki hem statu durumu .Benim ailem de eğitimci ve eğitimli insanlardan oluşuyor ama yine de ben kendimi o kadar geliştiremedim o yardımcı doc bense üniyi bitirmiş hiç çalışma hayatı olmamış formasyonu yeni alan birisiyim.Fiziksel olarak ben ondan daha iyiyim hem çevrem tarafından begeniliyorum hem de olduğumdan daha genç gözüküyorum o da yakışıklı aslında ama 36 yasin verdiği çöküklük ve kırışıklıklar bol yine de begeniyorum ama evlilik fikri kafamı karıştırıyor. Nasıl olur sizce ? Hic cinsellik falan yasamadik kucuk yakinlasmalar ama o da bu tarz yakinlasmalarda tedbirli yaklasiyor ben bu ilişkiye karşı çekimserim diye .İlerletsem zaman kaybi mi olur su an gayet her seyinden memnunum ama gelecek beni hem dusunduruyor hem de korkutuyor Her türlü eleştiriye açığım .Şimdiden teşekkürler