10 yas Fark

Oturduğum sitede karşı binada 22-23 yaşlarında (25 yoktur o kadar eminiz) bir kız var. Bu kızcağız metres hayatı yaşıyordu. Adam da en az 40 vardır, 3 çocuk babası, atölyesi var, geliri iyi diye adamı kendine sponsor etmiş.

Geçen yaz silah sesi duyduk. Adam kızı vurdu. Yaralamış. Meğerse kız hamileymiş, ama başkasından olduğunu itiraf etmiş. Erkek arkadaşı da sitede çalışan elektrik teknikeri 25-26 yaşında çocuk.

Nuranka? 🙄

Ona bakarsan benimle aynı yaşta annem gibi görünen kadınlar da var. Hatta bugün abla dediğim birinin benden 6 yaş küçük olduğunu öğrendim 🙄

Kadınlar erken çöker, erkekler erken çöker diye bir genelleme yapamayız. Kendine bak(a)mayan, ağır işte çalışan, hayatın hoyrat davrandığı, sosyoekonomik olarak belli seviyenin altında yaşayan insanlar erken çöker diye genelleyebiliriz.
E tamam bende onu diyorum zaten.
Herkesin kendi tercihi .
Ben yaşlı sevmiyorum tatmin olmuyorum.
Isteyen alır banane.
Ben kendime bakıyorum yaşımı gostermiyorum spor yapıyorum kendime bakıyorum.
Karşımdaki adam da öyle olsun isterim haliyle .
Benden gençler zaten pesimde oluyor .
Genç de istemiyorum ama .
Bir kac yaş yada yaşıt iyidir .

Ay evet ya yengem ve amcam arasında 12-13 yaş var .çok üzülüyorum yengeme amcam hem kilolu hem de erkenden çöktüğü için babası gibi duruyor
Benim annemle babam arasında 14 yaş var .
Annem babamı seviyor sevmiyor değil ama olmuyor gençlikte özellikle sıkıntılar olmuş .
Oda ne yapsın evliligini sürdürmüş.
Onumde canlı bir örnek olduğu için ben sıcak bakmıyorum.
Ama şöyle de kadınlar var hayat enerjisi düşük kendi yasitlarinla anlaşamayan.
O tip kadınlar yapabilir .
Herkes bir değil.
Kişinin kendini tanıması gerek .

Gençler sırada mi bekiyordu.öyle bir yazmışsınız ki herkes playboy kadınıyla erkeğiyle.millet yokluktan dünyanın bir ucundan 2 mesaj atan adamla ilişki yaşadığını falan sanıyor.sanki paralel evren anlatmışsınız.bazen buraları okurken farklı bir evrenden falan bahsediliyor sanıyorum gerçekten.
Valla benim peşimde çok sen kendi derdine yan🤣
Sen erkeklerden ilgi görmüyorsun diye herkesi kendin gibi mi sandın canım benim.
Bence biraz cool olmayı denesen belki seninle de ilgilenen çıkar burda millete sarmazsun .

Merhaba , bu sene formasyon aliyorum . sınav dönemimizde sınavımıza giren gözetmen hocayla 2 aydir flört ediyorum kendisi 36 yaşında ben 26ya yeni girdim ciddi düşünüyor ve evlenmek istediğini söylüyor benimle .Benim takildigim nokta bu hem yas farki hem statu durumu .Benim ailem de eğitimci ve eğitimli insanlardan oluşuyor ama yine de ben kendimi o kadar geliştiremedim o yardımcı doc bense üniyi bitirmiş hiç çalışma hayatı olmamış formasyonu yeni alan birisiyim.Fiziksel olarak ben ondan daha iyiyim hem çevrem tarafından begeniliyorum hem de olduğumdan daha genç gözüküyorum o da yakışıklı aslında ama 36 yasin verdiği çöküklük ve kırışıklıklar bol yine de begeniyorum ama evlilik fikri kafamı karıştırıyor. Nasıl olur sizce ? Hic cinsellik falan yasamadik kucuk yakinlasmalar ama o da bu tarz yakinlasmalarda tedbirli yaklasiyor ben bu ilişkiye karşı çekimserim diye .İlerletsem zaman kaybi mi olur su an gayet her seyinden memnunum ama gelecek beni hem dusunduruyor hem de korkutuyor Her türlü eleştiriye açığım .Şimdiden teşekkürler
Bana seviyorsunuz gibi gelmedi. Sevseydiniz adamla kendi tipini karşılaştırmazdın ve onda ki kırışıklık çöküntü senin gözüne gelmezdi. Bence sen burada mantık ilişkisi içindesin

Gocunmadım ki, niye gocunayım. Bir mesajınıza beğenmedim attım sadece. Beğenmemiştim çünkü.

Sizin eski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim ve çözdüm travmanızı. Üzüldüm sizin için, umarım hayatınız kısa sürede yoluna girer.
Hayatım herkesin kendi tercihi.
Sen niye bu kadar üstüne alındın.
Travma falan diyorsun .
Sen mutluysan ne güzel işte .
Bende denedim zamanında gençken mutlu etmedi beni yaşı büyük adamlar .
Tatmin olmayan bir şeylee oldu iyi ki olmadı diyorum evlenseydim bosanicaktim büyük ihtimalle.
Insan yaş aldıkça beklentileri farklı olabiliyor .
Sen yaş olarak genç ama olgun bir ruhun vardır eşinle tamamlanmışsindir .
Herkes aynı değil.
Genel anlamda konuşuyoruz .
Benim bir arkadaşım 20 yaş büyük biriyle birlikte yıllardan beri mutlu mu sorunları var ama seviyor adamı .
Herkesin kendi tercihi bu hayatta .

Bulan buluyor Ayşenimi.Herkesi haklı buldum neredeyse konuda doğru yorumlar.Herkesin çevresine göre değişiyor.Ben neye gıcık oluyorum erkek 15 yaşta küçük kızla evlense hoş gören gaz veren toplum konu kadın olunca 5 yaş fark bile olsa garipsiyor.Bu çifte standart.Bu erkeğin işine gelen duruma tüm kadınlar karşı olmalı.Hersey onlara göre ayarlı sanki.
rica edicem şuna begenmedim atıp durmayın yahu yeni üyeyim klavyenin azizligine uğradım Orada ben herkes kendi çevresine göre birini bulur demek istemiştim Bulan buluyor değil 😂😂😂😂😂 yani azcik anlayış lütfen 🌹

Kişiye göre değişir bu durum ama bana göre 10 yaş fazla. Kuşak farkı giriyor arada. Bir de ileriyi düşünüyorum bu durumlarda ben. Siz 36 yaşında daha gencecikken adam 46 yaşında olacak. Belki siz gezmek, eğlenmek isteyeceksiniz o daha sakin bir hayat isteyecek vs... Burada da aslında kafa yapılarınızın uyuşmasına bağlı. Yaşlar uyuşuyor ama bakıyorsun karakterler çok zıt oluyor bu seferde yine mutsuz ilişkiler ortaya çıkıyor.
Bu arada statü olarakta kendinizi bu kadar yermeyin. Kendinizi geliştirmiş biriyseniz bu sorum yaratmayacaktır.

Merhaba , bu sene formasyon aliyorum . sınav dönemimizde sınavımıza giren gözetmen hocayla 2 aydir flört ediyorum kendisi 36 yaşında ben 26ya yeni girdim ciddi düşünüyor ve evlenmek istediğini söylüyor benimle .Benim takildigim nokta bu hem yas farki hem statu durumu .Benim ailem de eğitimci ve eğitimli insanlardan oluşuyor ama yine de ben kendimi o kadar geliştiremedim o yardımcı doc bense üniyi bitirmiş hiç çalışma hayatı olmamış formasyonu yeni alan birisiyim.Fiziksel olarak ben ondan daha iyiyim hem çevrem tarafından begeniliyorum hem de olduğumdan daha genç gözüküyorum o da yakışıklı aslında ama 36 yasin verdiği çöküklük ve kırışıklıklar bol yine de begeniyorum ama evlilik fikri kafamı karıştırıyor. Nasıl olur sizce ? Hic cinsellik falan yasamadik kucuk yakinlasmalar ama o da bu tarz yakinlasmalarda tedbirli yaklasiyor ben bu ilişkiye karşı çekimserim diye .İlerletsem zaman kaybi mi olur su an gayet her seyinden memnunum ama gelecek beni hem dusunduruyor hem de korkutuyor Her türlü eleştiriye açığım .Şimdiden teşekkürler
Merhaba,
Hayatınızdaki kişi yardımcı doçentse nasıl gözetmen oluyor? İlgili bölümde araştırma görevlisi yok mu? Eski adıyla yardımcı doçent, yeni adıyla doktor öğretim üyesi ise dersi veren hocalardan biri olmasın?
Ben akademisyenim, benim için hangi bölümde olursa olsun lisans öğrencisi ile böyle bir ilişkiye başlamak etik olarak inanılmaz derecede yanlış bir hareket. Kişisel ilişkimi kestiğim iki meslektaşım var mesela. Hiç ama hiç hoş bir şey değil, tüylerimi diken diken ediyor. Bu arada iki ayda "ben seninle evlenmek istiyorum" diyen adam lovebombing yapıyordur, sonu hayra çıkmaz.

Hayatım herkesin kendi tercihi.
Sen niye bu kadar üstüne alındın.
Travma falan diyorsun .
Sen mutluysan ne güzel işte .
Bende denedim zamanında gençken mutlu etmedi beni yaşı büyük adamlar .
Tatmin olmayan bir şeylee oldu iyi ki olmadı diyorum evlenseydim bosanicaktim büyük ihtimalle.
Insan yaş aldıkça beklentileri farklı olabiliyor .
Sen yaş olarak genç ama olgun bir ruhun vardır eşinle tamamlanmışsindir .
Herkes aynı değil.
Genel anlamda konuşuyoruz .
Benim bir arkadaşım 20 yaş büyük biriyle birlikte yıllardan beri mutlu mu sorunları var ama seviyor adamı .
Herkesin kendi tercihi bu hayatta .
Ben de onu diyorum işte. Genellenecek bir şey değil.

Ben de onu diyorum işte. Genellenecek bir şey değil.
Değil tabi

Herkes kendi tecrubesini yazıyor .
Bunun altında travma aramak falan garip geldi sadece .
Ne gibi bir travma yaşamış olabilir bunları yazicak .
Bende 10 yaş büyük erkeklerle çıktım .
Kendi yaşlarımda 3-5 yaş büyük.
Yada 1 yaş küçük erkek arkadaşımda oldu .
Hepsini kıyaslarsam yaşlı olanlar genç olanlardan olgun değildi hatta aksine durumlarda gördüm.
Benden çok büyük bir adamın istemedigimi kesin bir dille söylememe rağmen abuk sabuk peşime takıldığını da gördüm.
Sonuçta erkekler konusunda tecrübeli biri olarak genç bir kadına tavsiye verebiliriz değil mi ?
Bunun altında birşeyler aramak tuhaf .
Ayrıca onun dediği çoğu şey doğruluğu olan şeyler .
Genelde bu tarz evlilikler maddi imkanları için yapılıyor bu yalan mı?
Erkek bunu bilmiyor mu ?
Herkes herşeyi biliyor çıkarına bakıyor .
Gerçekten aşk evliliği yapanlar yok mu var .
Ama geneli de böyle bu da bir gerçek

Çok alakasız yorumlarıma bile beğenmedim attı, yalan söylediğimi ima etti çünkü. Hiç tanımadığı bir insana böyle davranmanın en basit açıklaması travmadır. Ki konularına bakınca anlaşılıyor zaten.
Sende tanımadığın insanlara ne yorumlar yapıyorsun ama yeri geliyor .
O zaman sende anlattigin gibi tatmin olmuş mutlu bir hayatın yok cikarimini yapalım.
Yani seni bilmesek de neyse .
Şimdi ceten gelmeden ben kaçayım 🤣🤣

Sende tanımadığın insanlara ne yorumlar yapıyorsun ama yeri geliyor .
O zaman sende anlattigin gibi tatmin olmuş mutlu bir hayatın yok cikarimini yapalım.
Yani seni bilmesek de neyse .
Şimdi ceten gelmeden ben kaçayım 🤣🤣
Valla ne isterseniz yapın çok da umurumda değil. Alır cevabınızı oturursunuz ☺️ Hayatımda bir yeriniz yok ki söylediklerinizin bir önemi olsun 🙄

Ay stalkerim da gelmiş seri eksiliyor yine .
Ne zamandır yoktu ortada yada ben yoktum pusuya yatmış 🤣🤣🤣
Çete reisi öpüyorum seni burdan gel barışalım çok kastın sen .
Etmedigin hakaret kalmadı ama olsun

36 yaş nasıl çökük olabilir yahu amma da abartıyorsunuz konu sahibi😂😂
Eşim bu sene 40a girecek 28 yaşındaydık sevgili olduğumuzda. Bakıyorum fotoğraflarına öyle büyük bir fark yok, çökmedi yani. Belki üç kilo bir kaç beyaz tel. Abartmayın yani 20sonuyla 30 ortasında büyük bir fark yok.

X