- 12 Ocak 2021
- 4.362
- 17.702
- 30
- Konu Sahibi falwlessone1
Valla aynı konuların gibi bakışlarında boş olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E 10nluk 20lik deseler aghshs daha da çok görünürdüDüğünde atmak için yapılan para diye yorumluyorum. Biz mesela 200'atmayız 100 100 atarız daha çok gözüküyor.
Ablalar nasil tatmin ediyor ashhshsTatmin için başka bişeyler mi denesen. Bu konuda sana yardımcı olabilecek cok değerli ablalar var.
E 10nluk 20lik deseler aghshs daha da çok görünürdü
Demek ki ömür boyu tatmin olmayjskjdj of hayır ya. Gidiyorum ben.
Çok donuk bakmissin.Ciddi yorum istiyorum.
Ne yoktu aklında? Şimdi aklına düşen sey ne? Günaha girecek misin? Bu gecenin hatrına?Beni de günaha soktun şimdi hiç aklımda yoktu
Foto kalitesi acisindan mi soruyorsun kendi guzelligini mi soruyorsun?Ciddi yorum istiyorum.
GuzelligimiFoto kalitesi acisindan mi soruyorsun kendi guzelligini mi soruyorsun?
Ben de bilmiyorum ki ablalar biliyor ben daha küçüğüm. Ferhans ablaya mı sorsaktı kskdkAblalar nasil tatmin ediyor ashhshs
Güzellik açısından?Çok donuk bakmissin.
Kusura bakma bizimle deyılsın o zaman.Guzelligimi
10-24 | yokto |
Rahatsiz etmeyin şimdi o meşguldür kurbanlik deviriyorBen de bilmiyorum ki ablalar biliyor ben daha küçüğüm. Ferhans ablaya mı sorsaktı kskdk
Ardaşlar bu arada yüzlük nedir bilmiyorum. Konu sahibi hakaret olarak adlettiği için ben de vb kısmında saydım kskdk benim bildiğim bi yüzlük var, o da Yüzlük YENİ RAKI kskdkGünlerdir sacma sapan cümleleri irdeleyen, orspu, yüzlük, deli denen kız sen msin? İşin gücün yok mu kızım senin?
Sesli harf koydum ben pipim çıktıppm nedir anlamadım ayrıca güzellik görecelidir sarışın seven birine göre güzel değildir esmer sevene güzeldir aslında örtüyü bağlama sekliniz biraz değişse iyi olur bu model çok eski degil mi?
Ne yoktu aklında? Şimdi aklına düşen sey ne? Günaha girecek misin? Bu gecenin hatrına?