- 24 Mayıs 2019
- 1.190
- 477
- 25
- Konu Sahibi falwlessone1
Bilgisayar kamerasıylamı çektinCiddi yorum istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgisayar kamerasıylamı çektinCiddi yorum istiyorum.
Beni bilen bilir
Yüzlük yaptırmak ne demek yaw?Kim bilir kaç erkeğin canını yakıp yüzlük yaptıracaksın yine bu fotoğrafla.
Cok dikkat etmem ya fotograf cekilirken.Evde kapının önüne geçip selfie çekmişsin. Tek bir noktaya baktığın için de şaşı çıkmışsın. Arkadaki kapının yamukluğundan bahsetmiyorum bile. Her an annen içeri girip söylenecekmiş gibi, sen de “al kırdın kırdın” diyecekmişsin gibi. Pp olacak son fotoğrafın bu olmalı. Yok mu şöyle portre modunda falan çekildiğin daha estetik bir şey?
Sen kimsin sen
Değişik bişey görmüş gibi kdkdkBu şekil nereye baktığını sormaya korkuyorum qhgzgzgzhhh
Farklı cevrelerdeyiz demek kiBilen biliyormuş hayır doğru düzgün bilen de yok
yürü be kızım, kim tutar seni!O denilenlerin hiçbir önemi yok.Tatildeyim eğleniyorum.
Bi olayı olan bir üye sanırım ordan bilen biliyor heraldeBilen biliyormuş hayır doğru düzgün bilen de yok
Pipi görmüş masum kız
IftiraBi olayı olan bir üye sanırım ordan bilen biliyor heralde
Bizim miniğin vitesleri gibi yamulmus pipi mi gördü kiDeğişik bişey görmüş gibi kdkdk
Bir bilmecem var cocuklar
Kim iftiraIftira
Bilmem ki, konu sahibine sor.Yüzlük yaptırmak ne demek yaw?
HshshshsBizim miniğin vitesleri gibi yamulmus pipi mi gördü ki
Ben Allahın yarattığı kula yorum yapmak istemiyorum kendi guzelliğine kendin karar ver? Nasilsin guzellik bakimindan sence?Cok dikkat etmem ya fotograf cekilirken.
Ben nasılım güzellik bakımından?
Eh işte. Güzel değilsin ama çirkin de değilsin.Cok dikkat etmem ya fotograf cekilirken.
Ben nasılım güzellik bakımından?
Yüzlük yaptırmak ne demek yaw?
Tatmin için başka bişeyler mi denesen. Bu konuda sana yardımcı olabilecek cok değerli ablalar var.Beğenilmek bir tatmin noktası benim icjin