- 24 Nisan 2015
- 414
- 528
- 18
Olmuş canım bire bir olmasayda uymaya calistik
canım yeni eski fark etmez hergun en az 5msj ayrıca menü paylaşımı@erigim yeni uyelerin katilimi onemsizmi ki((((ben elmden geldgnce her gun hatra gunde bikac kez aktif olmya calsyrm .
Firinda sigara boregi cokmu cissbide gunde 5 mesaj atma durmnu kacrmsm ben ki nerdeyse bi saatte bi bakip okuyrm yazlnlari neyse ogrenms oldum
kardeşim bugün istedi diye yarın yapacaklar sanırım ama ben hiç sevmiyorumHanımlar benden size tavsiye bamya bol bol tüketin.Eve geldiğimde kurt gibi açtım sadece bir tabak bamya yemeği yedim ve şimdi şişmiş durumdayım.Ayrıca kalorisi de az.Şu son günlerde aldığım kiloları vermek için bu aralar elimden geldiğince bamya yiyeceğim
Azıcık zorla kendini.Ay şu diyet bir bitse de....kardeşim bugün istedi diye yarın yapacaklar sanırım ama ben hiç sevmiyorum
Çok yrmedihin surece sıkıntı değilFirinda sigara boregi cokmu cissbide gunde 5 mesaj atma durmnu kacrmsm ben ki nerdeyse bi saatte bi bakip okuyrm yazlnlari neyse ogrenms oldum
Nerdesin kacakKızlar selam :)
Gezmekten ve uyumaktan fırsat bulamadım. Ama diyete son gaz devam :) siz napıyorsunuz
gayet güzel canım da bayram çıkosuna şimdiden mi basladinSabah
Maydinoz suyu bi kase sutlu nesfit
Ara
1 armut
Ikindi
Yarim durum cigkofte
Aksam
2 adet sigara boregi (firin)
1 kucuk bayram cikolatasi
2.5 litre su
Yok @erigim ya esim getrdi cok şık bi paketi vardi dayanamdm actm acnca icinn daha da guzel oldgnu fark ettim cesit cesitÇok yrmedihin surece sıkıntı değil
Nerdesin kacak
gayet güzel canım da bayram çıkosuna şimdiden mi basladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?