cansutr dumbell denedim 1kg beni istediğim şekilde zorladı açıkçası 2kg da ağır geldi kollarım güçsüz sanırım oldukça çünkü arkadasıma da 1kg hafif geldi 2kg aldı
inşallaahhh bacağın iyileşmiştirde alçın çıkar tatlımm, diyetide takma şimdi, ama yavaş yavaşta alıştır kendini bu fikreEriğim alçı çıksın hemen menü paylaşmaya başlayacağım. Kızlar bol bol eleştirin beni. Çünkü su bogazimi hep tutamiyorum. Sizd n utanıp yiyemem iyi olur benim için. Sabahları fazla sikmadan öğle ve akşam yemeğini kısmayı dusunuyorum. Çünkü sabahları AC kalınca tüm günümü etkiliyor. Sporu da az az yapmaya çalışacağım artık. Plates yaparım sanırım. Çünkü ayak hemen iyileşmeyecek. Ayağım iyice duzelince spor merkezine yzilacagim zaten. Çok pahalıya gelmezse spor hocası ile çalışmayı istiyorum.
Diete olarak karatay dukan vb iyi yönlerini alip karıştırıp karbonhidrat i kisarak ve kalori de sayarak yapacağım birşeyler. Hadı hayırlısı . pazartesi çıkacak inşallah alci . çok korkuyorum kızlar. İnşallah alci çıkınca yuruyebilirim . dua edin
kisa zamanda sagligina kavusursun ve beraber diyete devam deriz insallah simdi sen dusunme bunlari hersey iyi olacakEriğim alçı çıksın hemen menü paylaşmaya başlayacağım. Kızlar bol bol eleştirin beni. Çünkü su bogazimi hep tutamiyorum. Sizd n utanıp yiyemem iyi olur benim için. Sabahları fazla sikmadan öğle ve akşam yemeğini kısmayı dusunuyorum. Çünkü sabahları AC kalınca tüm günümü etkiliyor. Sporu da az az yapmaya çalışacağım artık. Plates yaparım sanırım. Çünkü ayak hemen iyileşmeyecek. Ayağım iyice duzelince spor merkezine yzilacagim zaten. Çok pahalıya gelmezse spor hocası ile çalışmayı istiyorum.
Diete olarak karatay dukan vb iyi yönlerini alip karıştırıp karbonhidrat i kisarak ve kalori de sayarak yapacağım birşeyler. Hadı hayırlısı . pazartesi çıkacak inşallah alci . çok korkuyorum kızlar. İnşallah alci çıkınca yuruyebilirim . dua edin
ne birincisi tatlım?????Aaa birinci olmuşuz
aynen duyar duymaz baktım ama yok hala :/ne birincisi tatlım?????
ne birincisi tatlım?????
Biz kazanmış diyeceğime birinci olmuşuz demişimaynen duyar duymaz baktım ama yok hala :/
akşam yemeği çok geç olmuş ama bugün cuma :)) afiyet olsunkimsenin geleceği yok sanırımbende bugünkü menümü paylaşayım en iyisi,
sabah kalkınca 600 ml kadar maydanoz kürü
11:30 kahvaltı+öğle yemeği (çok geç kalktım) 2 tane göz yumurta (zeytinyağı ile pişirilmiş), 1 kk peynir, 8-9 tane zeytin, 1 salata, yeşil biber, 1 tane kepekli sandiviç eğmeği ve 1 dilim ballı ekmek (bu kaçamağım oldu), şekersiz çay
16:00 1 bardak şekersiz çay ve 2 tane eti burçak sultani bisküvi
19:30 1 kepçe yayla çorbası, 3 köfte, 2 tane elma dilim patates, salata
20:00 5-6 dilim kavun
20:30 şkersiz türk kahvesi
Tam da benim istediğim gibi kg verme şekli.ben kg verdikten sonra diyet modundan çıkıp her şeye saldiriyorum.bu şekilde yapmalıyım.haftada 500 e raziyim kendimi kasmadan.yeter ki vereyim,yeme duzenimi degistirebileyimYok bişey yayınlamadım henüz mezun olamadım son 2.5 kg artık
Valla öyle bir hikayemde yok bol su devamlı spor (çoktandır aksatsam da)
Az ekmek ve zayıflamayı gerçekten istemek..
Bi de ben öyle belli başlı diyet listesi uygulamadım herşeyden yedim ama az yedim tatlı da yedim yeri geldi pasta da çikolata da ama abartmadan :)
Böyle böyle derken gitti kilolar valla :)
Ctesi öğlene kadar vakfı var canım
Bugün cumaTebrik ederim canıım @erigim
Kızlar benim bugünkü menümde:
Sabah: 1 tane orta boy krep ve 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara: 2 tane ceviz
Öğle: brokoli salatası ve 1 dilim kek
Akşam: 3 kaşık pırasa ve yoğurt
2 litre su ve lessie ile 3 mil yapıldı
Afiyet olsun canımay 10 gibi avmye gittim 6gibi döndüm daha yeni ama hala açıklanmamışyürü yürü ayak tabanlarım ağrıdı avmyi iki kez turlayınca dedik bir de çarşıyı gezelim başım ağrımaya başladı uzun süredir kızartma yemeyince onun yaptığı mide bulantısı arkadaşımın ısrarıyla bir de filmden çıktık yemeği yer yemez dumbell ları aldık bide onla yürüdük saatlerce gözlerde lens klimalar sağolsun kurudu gözlerim ağrımaya başladı kısacası pert oldum geldm ama değdi menüyü de yazayım da bidaki ödül 20kasım 48li kiloları görünce
sabah:
sütlü müsli
yarım avuç küçük fıstıklardan
öğle:
panini gusto menü /ayran içtim ve panininin çeyreği yenmedi
ara: 2top dondurma sossuz ve fıstıksız
su pek sayamadım spor yok
Biz senin abur çubuklarından başka neye kizdik kiEvet burda saat 17:37 en son kahvaltim 10:15 gibiydi leptinim baya iyi calisti sanirim @erigim
Sabah: fotoyu gördünüz
Aksam: 2 yemek tabagi buyuklugunde lahmacun +1 büyük salata...eger ise gitmesem aksam 1 veya 1,5 yerdim...ama ise gidecegim icin eve varma saatim gec olabilir..ayrica 4 saat ayakta kalabilip calismak icin güzel bir aksam yemegi mecburum yemeye lütfen kimse kizmasin
İnşallah eskisi gibi olur sağlığın ilk önce o simitler yenmeyecekEriğim alçı çıksın hemen menü paylaşmaya başlayacağım. Kızlar bol bol eleştirin beni. Çünkü su bogazimi hep tutamiyorum. Sizd n utanıp yiyemem iyi olur benim için. Sabahları fazla sikmadan öğle ve akşam yemeğini kısmayı dusunuyorum. Çünkü sabahları AC kalınca tüm günümü etkiliyor. Sporu da az az yapmaya çalışacağım artık. Plates yaparım sanırım. Çünkü ayak hemen iyileşmeyecek. Ayağım iyice duzelince spor merkezine yzilacagim zaten. Çok pahalıya gelmezse spor hocası ile çalışmayı istiyorum.
Ya bu hafta çok iyi takımlar bu ortalama ile anca üçüncü olduk demek ki herkes iyi tutuyor diyetiAaa birinci olmuşuz
canım temizlik yemek kuzey eşim evde olunca daha çok yoruluyorum çocuğu sürekli mizmizliyo sıkıştırıyordu oda hoslanmayip zirliyohuhuuuuu kızlaarrrrr nerelerdesiniz?????????? bugün cuma diye herkes bi yerlere mi kaçtı acabaaaaa
Sorabilirsem baslangic kilo boy hedef eskiden giydiginiz beden 40/44 filan bu sayilar lazim bana birde suanki giydiginiz bedeni duyarsam motive olurum sanirim ama az kalmis sona varmissiniz sayilir.
Tam da benim istediğim gibi kg verme şekli.ben kg verdikten sonra diyet modundan çıkıp her şeye saldiriyorum.bu şekilde yapmalıyım.haftada 500 e raziyim kendimi kasmadan.yeter ki vereyim,yeme duzenimi degistirebileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?