Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet burda saat 17:37 en son kahvaltim 10:15 gibiydi leptinim baya iyi calisti sanirim @erigim
Sabah: fotoyu gördünüz
Aksam: 2 yemek tabagi buyuklugunde lahmacun +1 büyük salata...eger ise gitmesem aksam 1 veya 1,5 yerdim...ama ise gidecegim icin eve varma saatim gec olabilir..ayrica 4 saat ayakta kalabilip calismak icin güzel bir aksam yemegi mecburum yemeye lütfen kimse kizmasin

Eriğim alçı çıksın hemen menü paylaşmaya başlayacağım. Kızlar bol bol eleştirin beni. Çünkü su bogazimi hep tutamiyorum. Sizd n utanıp yiyemem iyi olur benim için. Sabahları fazla sikmadan öğle ve akşam yemeğini kısmayı dusunuyorum. Çünkü sabahları AC kalınca tüm günümü etkiliyor. Sporu da az az yapmaya çalışacağım artık. Plates yaparım sanırım. Çünkü ayak hemen iyileşmeyecek. Ayağım iyice duzelince spor merkezine yzilacagim zaten. Çok pahalıya gelmezse spor hocası ile çalışmayı istiyorum.
Diete olarak karatay dukan vb iyi yönlerini alip karıştırıp karbonhidrat i kisarak ve kalori de sayarak yapacağım birşeyler. Hadı hayırlısı . pazartesi çıkacak inşallah alci . çok korkuyorum kızlar. İnşallah alci çıkınca yuruyebilirim . dua edin

inşallaahhh bacağın iyileşmiştirde alçın çıkar tatlımm, diyetide takma şimdi, ama yavaş yavaşta alıştır kendini bu fikre

kisa zamanda sagligina kavusursun ve beraber diyete devam deriz insallah simdi sen dusunme bunlari hersey iyi olacak

huhuuuuu kızlaarrrrr nerelerdesiniz?????????? bugün cuma diye herkes bi yerlere mi kaçtı acabaaaaa

kimsenin geleceği yok sanırım bende bugünkü menümü paylaşayım en iyisi,

sabah kalkınca 600 ml kadar maydanoz kürü

11:30 kahvaltı+öğle yemeği (çok geç kalktım) 2 tane göz yumurta (zeytinyağı ile pişirilmiş), 1 kk peynir, 8-9 tane zeytin, 1 salata, yeşil biber, 1 tane kepekli sandiviç eğmeği ve 1 dilim ballı ekmek (bu kaçamağım oldu), şekersiz çay

16:00 1 bardak şekersiz çay ve 2 tane eti burçak sultani bisküvi

19:30 1 kepçe yayla çorbası, 3 köfte, 2 tane elma dilim patates, salata

20:00 5-6 dilim kavun

20:30 şkersiz türk kahvesi

akşam yemeği çok geç olmuş ama bugün cuma :)) afiyet olsun

Tam da benim istediğim gibi kg verme şekli.ben kg verdikten sonra diyet modundan çıkıp her şeye saldiriyorum.bu şekilde yapmalıyım.haftada 500 e raziyim kendimi kasmadan.yeter ki vereyim,yeme duzenimi degistirebileyim

@erigim ben dondurma sevmiyorum onu demek istedim yarisma sonuclari aciklanmadi daha degilmi ?​
Ctesi öğlene kadar vakfı var canım
Bugün cuma
Afiyet olsun canım bugunu bekliyordun
Biz senin abur çubuklarından başka neye kizdik ki
İnşallah eskisi gibi olur sağlığın ilk önce o simitler yenmeyecek
Aaa birinci olmuşuz
Ya bu hafta çok iyi takımlar bu ortalama ile anca üçüncü olduk demek ki herkes iyi tutuyor diyeti
huhuuuuu kızlaarrrrr nerelerdesiniz?????????? bugün cuma diye herkes bi yerlere mi kaçtı acabaaaaa
canım temizlik yemek kuzey eşim evde olunca daha çok yoruluyorum çocuğu sürekli mizmizliyo sıkıştırıyordu oda hoslanmayip zirliyo

Menüm
Sabah
Uç zeytinli ekmek
Açılı ezme 2tstli kaşığı
1yumurta sarısı
Azcik peynir

Öğle
Popkek

Akşam
Et sote 5yk
Salata bol bol
Bi browni miniklerden

Spor:dolap silme yarım saat yuruyus

Sorabilirsem baslangic kilo boy hedef eskiden giydiginiz beden 40/44 filan bu sayilar lazim bana birde suanki giydiginiz bedeni duyarsam motive olurum sanirim ama az kalmis sona varmissiniz sayilir.

66.6 kg ile başladım boyum 1.58 40 beden bol 38 biraz dar gibiydi Mart ayında başladım şu an 52.7 kg 36 beden bol geliyor en son xs pantolon almıştım o tam geliyor beden olarak daha dolabimi degistiremedim açıkçası en kisa zaman da yenileyecegim çünkü eski kiyafetlerim hep bol :)

Tam da benim istediğim gibi kg verme şekli.ben kg verdikten sonra diyet modundan çıkıp her şeye saldiriyorum.bu şekilde yapmalıyım.haftada 500 e raziyim kendimi kasmadan.yeter ki vereyim,yeme duzenimi degistirebileyim

Evet cnm az yemeyi yaşamın haline getirmelisin devamli sıkı diyet yapıp bıraktıktan sonra yersen direkt alırsın kilocuklari :)

Arkadaşlar ben bu sabh tartıldım 79.9 geldim tartıda hadi bakalım inşallah haftaya daha az olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…