- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
kızlar selam,
öğlen yemeğim; bulgur pilavı, fırında patatesli köfte (2 tane köfte), fasulyeli salata, yoğurt
biraz önce magnum yedik işyerinde. dondurmayı 2 ya da 3 haftada bir yiyorum . kalorisi 250 olduğu için akşam yemeğini hafif tutuyorum. bu akşam bide kına var bunu fazlasıyla yakcam :)
kurtlari döktür canimmenü iyi dondurmayida dartildik artik yarina kadar telafi edersin....benim dondurmaya hic zaafim yok ama hic aramam hic cnm cekmez annormal bir durum
Alçı çıksın listedesin hiç oyalanmak yok artık ona goredün sabah aç karnına 81.2 di . Bugün tartılmadim. Ama haftaya alçı kesin çıkmış olur. Tam kilo çıkar ortaya . Ay dokuz gün tatil ya benim doktor izne falan çıkmaz pazartesi inşallah
Sağol canım geçen haftanın idemide gitti bugün cozuttum biraz ama akşama toprakların öğrendim ki akşam telafi edersek tartiya yansımıyo@erigim tebrikler hem takım kaptanımızsın hem de takım 1. olmuşsun
bu hafta takımımız süpeeerrrrr, tebrikler kızlarrrrrr
Aynen canım az evrende çok evrende yagdandir inşallahTebrikler kızlar herkes eksi de sanırım.
Dün eşim cornet almış fıstıklı su üstünde diski olan ve büyük boyunda büyüğükızlar selam,
öğlen yemeğim; bulgur pilavı, fırında patatesli köfte (2 tane köfte), fasulyeli salata, yoğurt
biraz önce magnum yedik işyerinde. dondurmayı 2 ya da 3 haftada bir yiyorum . kalorisi 250 olduğu için akşam yemeğini hafif tutuyorum. bu akşam bide kına var bunu fazlasıyla yakcam :)
Hiccc çeker mi cipsler çikolatalar varken dondurmaya fırsat kalmıyor kikurtlari döktür canimmenü iyi dondurmayida dartildik artik yarina kadar telafi edersin....benim dondurmaya hic zaafim yok ama hic aramam hic cnm cekmez annormal bir durum
@erigim tebrikler canım
takım ortalamamız 0,60
yeni üyelerle 0,47 (bildirimde bulunmadıkları için arkadaşlar)
10. TAKIM TEBRİK EDİYORUM HEPİNİZİ
sağol zehracim sen mezun olsan işimiz daha kolayTebrik ederim 10.takım kazandınız
sağol zehracim sen mezun olsan işimiz daha kolay
Her hafta kilo veriyosun bu iyi birşeyAaa niye ya en zorlayıcı üye ben miyim
Her hafta kilo veriyosun bu iyi birşey
Birde zerom sen kacla baslamistin ne kadar zamanda gitti kilolar
EE baya gitmiş 67de sen onu 15kg gitmiş rahatBen yarışmalara katılmadan önce başka bir sayfa da başlamıştım 17 martta 66.6 olarak 3.takıma geldiğimde galiba 59.8 dim 29 nisan mı neydi tam hatırlamıyorum :)
EE baya gitmiş 67de sen onu 15kg gitmiş rahat
Neydi o katmer gibi birşey yedin ramazan boyuEvet azmin zaferi arada o kadar kaçamaklarım da olmasına rağmen maşallah diyorum kendime şu ramazandan beri sporu falan aksatmasaydım giderdi bi de yediğim bazı şeyler ağırdı az az gitti o yüzden hep yoksa mezundum şimdiye
Neydi o katmer gibi birşey yedin ramazan boyu
Evet azmin zaferi arada o kadar kaçamaklarım da olmasına rağmen maşallah diyorum kendime şu ramazandan beri sporu falan aksatmasaydım giderdi bi de yediğim bazı şeyler ağırdı az az gitti o yüzden hep yoksa mezundum şimdiye
basari hikayenizi yayinlamadiysaniz daha dört gözle bekliyorumtebrik ederim
Yok bişey yayınlamadım henüz mezun olamadım son 2.5 kg artık
Valla öyle bir hikayemde yok bol su devamlı spor (çoktandır aksatsam da)
Az ekmek ve zayıflamayı gerçekten istemek..
Bi de ben öyle belli başlı diyet listesi uygulamadım herşeyden yedim ama az yedim tatlı da yedim yeri geldi pasta da çikolata da ama abartmadan :)
Böyle böyle derken gitti kilolar valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?