Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar selam,

öğlen yemeğim; bulgur pilavı, fırında patatesli köfte (2 tane köfte), fasulyeli salata, yoğurt

biraz önce magnum yedik işyerinde. dondurmayı 2 ya da 3 haftada bir yiyorum . kalorisi 250 olduğu için akşam yemeğini hafif tutuyorum. bu akşam bide kına var bunu fazlasıyla yakcam :)

kurtlari döktür canim menü iyi dondurmayida dartildik artik yarina kadar telafi edersin....benim dondurmaya hic zaafim yok ama hic aramam hic cnm cekmez annormal bir durum

kurtlari döktür canim menü iyi dondurmayida dartildik artik yarina kadar telafi edersin....benim dondurmaya hic zaafim yok ama hic aramam hic cnm cekmez annormal bir durum

Bendede normalde çekmez canım yani durduk yere gelmez aklıma. Ama biri aldığı zaman ödüllendirmeyi , şımarmayı seviyorum :) bu yaz evde annemler alınca hiç yemedim, sadece arkadaşlarımla yedim :)

dün sabah aç karnına 81.2 di . Bugün tartılmadim. Ama haftaya alçı kesin çıkmış olur. Tam kilo çıkar ortaya . Ay dokuz gün tatil ya benim doktor izne falan çıkmaz pazartesi inşallah
Alçı çıksın listedesin hiç oyalanmak yok artık ona gore
@erigim tebrikler hem takım kaptanımızsın hem de takım 1. olmuşsun

bu hafta takımımız süpeeerrrrr, tebrikler kızlarrrrrr
Sağol canım geçen haftanın idemide gitti bugün cozuttum biraz ama akşama toprakların öğrendim ki akşam telafi edersek tartiya yansımıyo
Tebrikler kızlar herkes eksi de sanırım.
Aynen canım az evrende çok evrende yagdandir inşallah
Dün eşim cornet almış fıstıklı su üstünde diski olan ve büyük boyunda büyüğü
Sana aldım dedi yemiycem dedim
Sonra kendi yerken ye dedi yemiycem dedim
Sonra bi daha sordu yeter ya dedim yemiycem ben burda nefsimle cebellesiyorum sen burnuma burnuma sokuyorsun diye bi cemkirdim
Sonra sen hanı bi gruba yaziyon ya ne ise yarıyor o dedi motive oluyorum yapamazsın diyenlere inat Aferin diyenler var dedim
Berna Abla 20kg vermiş dedi
Verir aylık 750tl onun diyetisyen 5 ayda vermis aynı işi biz belese yapiyoz dedim sustu sonunda
Hiccc çeker mi cipsler çikolatalar varken dondurmaya fırsat kalmıyor ki
@erigim tebrikler canım

takım ortalamamız 0,60
yeni üyelerle 0,47 (bildirimde bulunmadıkları için arkadaşlar)

10. TAKIM TEBRİK EDİYORUM HEPİNİZİ
Sagol canım takımın ortak zarefi
Tebrik ederim 10.takım kazandınız
sağol zehracim sen mezun olsan işimiz daha kolay

Her hafta kilo veriyosun bu iyi birşey
Birde zerom sen kacla baslamistin ne kadar zamanda gitti kilolar

Ben yarışmalara katılmadan önce başka bir sayfa da başlamıştım 17 martta 66.6 olarak 3.takıma geldiğimde galiba 59.8 dim 29 nisan mı neydi tam hatırlamıyorum :)

Ben yarışmalara katılmadan önce başka bir sayfa da başlamıştım 17 martta 66.6 olarak 3.takıma geldiğimde galiba 59.8 dim 29 nisan mı neydi tam hatırlamıyorum :)
EE baya gitmiş 67de sen onu 15kg gitmiş rahat

EE baya gitmiş 67de sen onu 15kg gitmiş rahat

Evet azmin zaferi arada o kadar kaçamaklarım da olmasına rağmen maşallah diyorum kendime şu ramazandan beri sporu falan aksatmasaydım giderdi bi de yediğim bazı şeyler ağırdı az az gitti o yüzden hep yoksa mezundum şimdiye

Neydi o katmer gibi birşey yedin ramazan boyu

Tebrik ederim canıım @erigim
Kızlar benim bugünkü menümde:
Sabah: 1 tane orta boy krep ve 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara: 2 tane ceviz
Öğle: brokoli salatası ve 1 dilim kek
Akşam: 3 kaşık pırasa ve yoğurt
2 litre su ve lessie ile 3 mil yapıldı

basari hikayenizi yayinlamadiysaniz daha dört gözle bekliyorum tebrik ederim

basari hikayenizi yayinlamadiysaniz daha dört gözle bekliyorum tebrik ederim

Yok bişey yayınlamadım henüz mezun olamadım son 2.5 kg artık

Valla öyle bir hikayemde yok bol su devamlı spor (çoktandır aksatsam da )

Az ekmek ve zayıflamayı gerçekten istemek..

Bi de ben öyle belli başlı diyet listesi uygulamadım herşeyden yedim ama az yedim tatlı da yedim yeri geldi pasta da çikolata da ama abartmadan :)

Böyle böyle derken gitti kilolar valla :)

Sorabilirsem baslangic kilo boy hedef eskiden giydiginiz beden 40/44 filan bu sayilar lazim bana birde suanki giydiginiz bedeni duyarsam motive olurum sanirim ama az kalmis sona varmissiniz sayilir.

ay 10 gibi avmye gittim 6gibi döndüm daha yeni ama hala açıklanmamış yürü yürü ayak tabanlarım ağrıdı avmyi iki kez turlayınca dedik bir de çarşıyı gezelim başım ağrımaya başladı uzun süredir kızartma yemeyince onun yaptığı mide bulantısı arkadaşımın ısrarıyla bir de filmden çıktık yemeği yer yemez dumbell ları aldık bide onla yürüdük saatlerce gözlerde lens klimalar sağolsun kurudu gözlerim ağrımaya başladı kısacası pert oldum geldm ama değdi menüyü de yazayım da bidaki ödül 20kasım 48li kiloları görünce

sabah:
sütlü müsli
yarım avuç küçük fıstıklardan

öğle:
panini gusto menü /ayran içtim ve panininin çeyreği yenmedi

ara: 2top dondurma sossuz ve fıstıksız

su pek sayamadım spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…