- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
Geçen hafta kaçtı kilonben hesaplayamadım63,8 dim sabah. Kilo verememişim neredeyse ama regli olduğum için mi böyle acaba bilemedim
Ya ben geçen hafta regldim inanın hiç bozmadım diyeti ama sadece 300 gram vermişim moralim bozuldu ya59,9-59,6=0,3 0,3*100/59,9=0,5 kusura bakmayın
canım regl iki kg etkiliyor ki almamisin bile bende geçen hafta aldım bi kg bu hafta telafi ettim gitti iki kg@erigim canım çok iyi gidiyorsun. Ben niye böyle yavaşladım bilmiyorum. Diyetim aynı devam ediyor oysaki10 günlük izin süreci bakalım nasıl geçecek..
Olur canım sen yeter ki gitmiyor batsin bu kilolar deyip cozutma o emeğini veriyorO zaman haftaya inş güzel sonuçlar veririm size @erigim 62 lere düşsem ne iyi olacak
iyi olmana sevindim canım şükürMerhaba kızlar sabah hastaneden koşarak geldim resmen bildirime yetişeyim diye artık evime geçtim midem daha iti yarın sonuçlara göre normal yemeklere geçecem inş şimdilik sadece süt.haşlanmış sebze yiyorum.Geçmişe bir bakayım neler olmuş.
Çok sağol canım ağrı yanma var ama buna şükür. Hala tansiyonum düşük ama doktor kilo bile yapabilir dedi biraz zayıfla nasılsa kontrol altındasın dedi.Bugün öğleden sonra sonuçlarıma göre diyet listem yenilecek inş tamamen iyileşmişimdir.Olur canım sen yeter ki gitmiyor batsin bu kilolar deyip cozutma o emeğini veriyor
iyi olmana sevindim canım şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?