- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
waaaooowww ellerine sağlık ev missss gibi olmuştur eminim, baya yorulmuşsndurGeldim bugün Yaptıklarım spor sayılmazsa kapatirim ulennn takımı
*camlar silindi
*perdeler yıkandı asıldı
*balkonlar yıkandı
*kapılar silindi
*dolaplar silindi
*mutfak duvarları silindi
*ev supurulup silindi toz alındı
*kuzi yı banyo yapıldı
Canım soğanı yıka kabuğuyla kaynat hemen olursun çok etkiliAynen canım bencede halanlara gidin :) ama halanlarda çayın yanında kaçamak yapma sakın. Yarım ye bırak tadına da bakmış olursub hem :)şöyle düşün eğer yersem bitirince pişman olcam ve bana zararı olcak kalori olacak de yeme :)
Kolay gelsin canım bayağı aktifmişsin :) ben regli olamadım ve iyice halsizleştim
Canım baya sportif bir gün gecirmissinselam kızçeler nasılsınız bakim? ben hemen menümü paylaşayım;
08:00 kaşarlı, domatesli tost, şekersiz çay
10:30 sade türk kahvesi
14:30 2 büyük bardak (600 ml) maydanoz suyu
16:00 büyük boy şeftali
19:30 2 kepçe domates çorba, 1 küçük karnıyarık, salata
20:30 şekersiz çay
spor; yarım saat tempolu yürüyüş, 3 mil leslie, 120 mekik, 120 bacak hareketi, 5 dk bel inceltme hareketi
su 1,5 lt yatana kadar 2'ye tamamlarım, yatmadan öncede yoğurt kürümü yerim.
bi mutfak dolapları kaldı derin girecegim birde koltuklar yikamaci bulamadım mecbur kendim silecegim artık yarın akşam filan onuda hallettimi bittiwaaaooowww ellerine sağlık ev missss gibi olmuştur eminim, baya yorulmuşsndurbende perşembe başlıcam inş. temizliğe
bizde dün yaptık o temizlikten dört kişi yapmamıza rağmen öldürücü bir yorgunluğu var allahtan boyum selvi değil de avize mavizeleri ben silmedimCanım soğanı yıka kabuğuyla kaynat hemen olursun çok etkili
Canım baya sportif bir gün gecirmissin
bi mutfak dolapları kaldı derin girecegim birde koltuklar yikamaci bulamadım mecbur kendim silecegim artık yarın akşam filan onuda hallettimi bitti
tatlım ödem için cidden çok işe yarıyor. wc'den çıkamıyorsunMaydanoz kürü gerçekten işe yarıyor mu?kimyager1508
Menüleri alalım:)kızlaar dünden beri katılamadım buraya, telefonmun ekranı patladı da düşürdüm onunla uğrastım açamadım da. Ama şimdi yine sizlerleyiimdiyeti sorarsanız hersey iyi gdiyo ufak kaçamaklar olsada teafisini fazlasıyla yaptım umarım sizde de bi aksilik yoktur
ay avizeler dimi birde onlar var ben onu unutmustum ne güzelbizde dün yaptık o temizlikten dört kişi yapmamıza rağmen öldürücü bir yorgunluğu var allahtan boyum selvi değil de avize mavizeleri ben silmedim
Kız her yerde Menemen aradimalpikesonsuz oldu resim yüklendi ama 2 resim yüklemissin biri bayrak biri menemen..affiyet olsun...ay gaza geldim bende paylasayim...kizlar gercekten yemek yapmakta pek iddali sayilmam sadece kek kurabiye..hamur islerini beceririrm diyebilirim....ama bir bamya yapmisim eti lokum gibi olmus anneme anlatsam inanmaz kadin Eki Görüntüle 1632923
canım ev işi valla spordan daha yorucu . Maşallah tam bahar temizliği olmuşGeldim bugün Yaptıklarım spor sayılmazsa kapatirim ulennn takımı
*camlar silindi
*perdeler yıkandı asıldı
*balkonlar yıkandı
*kapılar silindi
*dolaplar silindi
*mutfak duvarları silindi
*ev supurulup silindi toz alındı
*kuzi yı banyo yapıldı
Menüleri alalım:)
Uf yeni ekran lazım olmuş geçmiş olsun
ay avizeler dimi birde onlar var ben onu unutmustum ne güzel
ahh bu sut olayinda hepimiz hata yapiyoruzCanım yedi bitti doğuma 76ile girdim 13kg aldım hamilelikte spinalin etkisi 82ile doğumdan çıktım ilk iki haftada 73e indim ama süt olsun diye 82ye çıktım belki daha fazla
4ayda diyete başladım ama gelen misafirler bitmediki hergun bozdum diyetisyene boşuna para verdim şimdi onuncu takımla yeniden başladım işte
Sütü tokluk yapiyo evet ama sağlıklı şeylerle de tok kalabilirsin bebeğini diyurma piskolojisi çok farklı işte bunların hepsini bildiğim halde tahin helvalarini paket paket goturdum
Sağol canım ek gıdaya geçtikten rahatladi psikolojik bide bir buçuk ay meme grevindeydi ne hallerde emzirdimahh bu sut olayinda hepimiz hata yapiyoruz
ayrica misafir olayi da cok etkiliyo
Allah yardimcin olsun cnm
sagol cevabin icin :))
spor yok mu sporDün sabah ;
bi üçgen dilim omlet, domates, biber yedm ve çay içtim
öğle; tavuk dürüm yediim
akşamda sadece yeşil elma yedim.
bugünsee;
sabah patates kızarması vardı 5-6 tane yedim, biraz peynir ve çay içtim.
öğle; yogurt yedim
akşamsa; 4 yemek kaşığı patlıcan yemeği ile 2 y.k bulgur pilavı yedim yarım bardakta ayran içtim.
ya 2 gündür üniv işlerine koşuşturuyorm valla çok fazla yürüdüm onun dışındada vaktm olmadı hiiçspor yok mu spor
Canım başka birşey olmasın usutme gibi@erigim yarın denicem canım. Şuan hiç ayağa kalkacak halim kalmadı. Göğsüme ağrı girdi ateş bastı karnım sancıyor . Acısını çekip çekip hiçbişey olduğu yok deliricem((
ben oglumda sadece 1 bucuk ay emzirebildim onda da cocuk zayifladi kilo almka yerineSağol canım ek gıdaya geçtikten rahatladi psikolojik bide bir buçuk ay meme grevindeydi ne hallerde emzirdim
Canım başka birşey olmasın usutmr mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?