Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bebek isteyen arkadaslar kontrollernzi yaptrin dua edin ve inanin Ins Rabbim sizlerede tatmayi nasip etsin bu duyguyu mubarek gunler geliyo bol bol dua edelim bide her gun kilomuzu kontrol etcekmiyiz?

@elfkk muz ve simit olmamış simiti biliyorsun zaten muz da çok kalorili önerilen hep ya bir küçük ya da yarım

Arkadaslar maydonoz kuru nasl yapliyo

Bebek isteyen arkadaslar kontrollernzi yaptrin dua edin ve inanin Ins Rabbim sizlerede tatmayi nasip etsin bu duyguyu mubarek gunler geliyo bol bol dua edelim bide her gun kilomuzu kontrol etcekmiyiz?

elifcim ben maydanoz kürünü sabahları kalkınca 15-16 dal maydanozu ve 1 büyük su bardağı su ile blendırdan geçirip içine limonun büyüklüğüne göre 1/2 yada 1 limonu sıkıp içiyorum.
kilomuzu cuma dan cumaya ölçüp saat 13:00'e kadar bildirim yapıyoruz.

Ben geldiimmm sabh gec kalktm oglumu doktra gotrdm bi tane myz yedm smdide simit ve cay sizler naslsnz
canım sanki çok olmuş. muz yerine başka meyveleri tercih edebilirsin yada yarım yiyebilirsin. simitide cumaya sakla genelde ben öyle yapıyorum, onun yerine kepekli ekmeğe sandiviç yapabilirsin

@erigim canim merhaba ben 6,takimdan kaptan yardimcisi pcpc :)
cok merak ettim suan dogum yapali ne kadar oldu ve kac kilosun suan :)
eskiden sormustum bikac ay once sanirim merak ettim ne durumdasin :)

kızlar yaaa ben bugün biraz keyifsizim birazda başım ağrıyor canımda hiç bişey yemek istemiyor

merhaba kizlar ,

erkek arkadasimin yanindan geliyorum benden ayrilmak istedigini soyledi yikildim yaninda bisey demedim ama yolda aglamaktan icim cikti moral olarak cok kotuyum ne yedigimi de hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…