Simit mi?Ben geldiimmm sabh gec kalktm oglumu doktra gotrdm bi tane myz yedm smdide simit ve cay sizler naslsnz
Arkadaslar maydonoz kuru nasl yapliyo
Bebek isteyen arkadaslar kontrollernzi yaptrin dua edin ve inanin Ins Rabbim sizlerede tatmayi nasip etsin bu duyguyu mubarek gunler geliyo bol bol dua edelim bide her gun kilomuzu kontrol etcekmiyiz?
@elfkk muz ve simit olmamışsimiti biliyorsun zaten muz da çok kalorili önerilen hep ya bir küçük ya da yarım
canım sanki çok olmuş. muz yerine başka meyveleri tercih edebilirsin yada yarım yiyebilirsin. simitide cumaya sakla genelde ben öyle yapıyorum, onun yerine kepekli ekmeğe sandiviç yapabilirsinBen geldiimmm sabh gec kalktm oglumu doktra gotrdm bi tane myz yedm smdide simit ve cay sizler naslsnz
bizim öğünlerimizi gözden geçirebilirsin ona göre kafanda bişeyler oluşturursun sabahkileride sporla telafi edebilirsinTamammm cok uzgunum bilemedimaksam ne yapym o zzamn ?
Karbonhidrat zaten yeterince almışsınız.Protein ağırlıkta beslenebilirsiniz.Yağsız salata ve tavuk göğüs kısmı bir alternatifTamammm cok uzgunum bilemedimaksam ne yapym o zzamn ?
Beşamel sos biraz kötü olmuş yaKızlar bugün gelemedim pek.
Öğle menüm: 1 kase mercimek çorba, 2 kaşık beşamel soslu patatesli tavuk, 2 kaşık acılı ezmez, salata, 3 kaşık lıght yoğurt
Bence deBeşamel sos biraz kötü olmuş ya
Hayirdir insallah kotu bisey yok demekızlar yaaa ben bugün biraz keyifsizim birazda başım ağrıyor canımda hiç bişey yemek istemiyor
yok canım yok, ama bugün bi keyifsizim, huysuzumHayirdir insallah kotu bisey yok deme
Olur arada öyle sıkma canını.Bugün ben de pek bir şey yiyemedim.Daha doğrusu tek öğün yedimyok canım yok, ama bugün bi keyifsizim, huysuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?