kalorisi fazla düşük değil mi sporun da çok güzel keşke burda da öyle ağaçlık yerler olsaselam arkadaslar dun diyetime basladım tam olarak. sporumuda yaptım
2 saat spor
sabah
tost ve yumurta ve yeşillik
öğlen
kendi yuaptıgım yagsız sebze corbası yagsız bamya 3 yk ve salata
saat 5
1 cay bardagı süt
aksam
1 yumurta yeşillilk
bugun ise sabah ormanda yürüdüm ama her yerim hamlamıs. bu arada tam 56 kiloyum
@erigim Ablam sen merak etme bu hafta ben kurtarırım siziBu hafta azıcık güldü tartım bana İstediğim sonuç değil ama fena da değil hani Sporuma da gittim bugün hem ağzımı da tuttum Bugün bir arkadaşım gördü beni diyetten sonra hiç görmemişti.Çok zayıflamışsın,dedi Çok ayrı bir motive oldum
Geçmiş olsun canım hadi inşallah şifa olurKızlar midemdeki yarayı yarın 10:30 da yakacaklar bugün 3 den sonra hiçbirşey yemeyecem ve gece midem boşalsın diye ilaç içecem sabah gitmeden kilo bildirimi yapıp giderim.
Hadi bakalım bizdik bende tartinin supriz yapmasını bekliyorum@erigim Ablam sen merak etme bu hafta ben kurtarırım siziBu hafta azıcık güldü tartım bana İstediğim sonuç değil ama fena da değil hani Sporuma da gittim bugün hem ağzımı da tuttum Bugün bir arkadaşım gördü beni diyetten sonra hiç görmemişti.Çok zayıflamışsın,dedi Çok ayrı bir motive oldum
guzel dönüş böyle devamselam arkadaslar dun diyetime basladım tam olarak. sporumuda yaptım
2 saat spor
sabah
tost ve yumurta ve yeşillik
öğlen
kendi yuaptıgım yagsız sebze corbası yagsız bamya 3 yk ve salata
saat 5
1 cay bardagı süt
aksam
1 yumurta yeşillilk
bugun ise sabah ormanda yürüdüm ama her yerim hamlamıs. bu arada tam 56 kiloyum
sabah:
2küçük salatalık
6fındık
ara:
2parmak kalınlığında cevizli sucuk
öğle:
1dilim ekmek
2kase yoğurt
1tabak fırında karnabahar-patates
yemekle işim bitti gerisi bitki çayları. spor da akşama doğru
sizin ilimizden biri çıkacak birinci galiba 14:30da yemek biter mi yaSABAH:
30 g cornflakes
1 bardak süt
AKŞAM YEMEĞİM(14:30):
2 haşlanmış pirzola (Hiç yağ eklemedim)
Benim de yemeklik işim kalmadı.
SPOR:
20 dk kondisyon bisikleti
20 dk tempolu yürüyüş (koşu bandında)
200*3 iç bacak hareketleri (15 kg)
100*1 basen hareketleri (25 kg)
6 set masa tenisi
nerde oturuyosun kikalorisi fazla düşük değil mi sporun da çok güzel keşke burda da öyle ağaçlık yerler olsa
nasıl dayanıyosun bana kalorisi az diyosun da asıl sen hiç bişey yemiyosunsabah:
2küçük salatalık
6fındık
ara:
2parmak kalınlığında cevizli sucuk
öğle:
1dilim ekmek
2kase yoğurt
1tabak fırında karnabahar-patates
yemekle işim bitti gerisi bitki çayları. spor da akşama doğru
yoğurt ye gerisini boşver 2tabak gece yatana kadar acıktırmıyor :) 1haftadır hiçbir atıştırmalığa gözüm gitmedisizin ilimizden biri çıkacak birinci galiba 14:30da yemek biter mi ya
hiçbişey mi bugün kaçırdım biraz ana öğünü aslında diyetisyene gitmiştim ben 1-2 sene önce vücut aynı vücuttu zaten aldım listemi elime ona göre yemeye çalışıyorum akşam da öğünüm var normalde ama 1haftadır bir türlü acıkamadım üçüncü öğünü yiyecek kadarnasıl dayanıyosun bana kalorisi az diyosun da asıl sen hiç bişey yemiyosun
şehir içi trafiğin yoğun olduğu bir yerdeyim dışarda yürüyüşe çıksan arabalar üstüne üstüne geliyor o yüzden korkuyorum apartmanımızın aşağısını spor salonu yapmıştık kararlaştırarak ordaki aletlerle idare ediyorumnerde oturuyosun ki
süt ve yoğurt süreci hızlandırıyor kardeşim de iki senedir kolunu kırıyor masallah ona daSlm kızlar . Moralim Çok bozuk doktora gittik kemik kaynamamis dedi. 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Ne zaman kurtulacam bu alcidan yaaa
Çok geçmiş olsun canımSlm kızlar . Moralim Çok bozuk doktora gittik kemik kaynamamis dedi. 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Ne zaman kurtulacam bu alcidan yaaa
Yoğurdu hiç sevmem ya ama faydalıymışyoğurt ye gerisini boşver 2tabak gece yatana kadar acıktırmıyor :) 1haftadır hiçbir atıştırmalığa gözüm gitmedi
hiçbişey mi bugün kaçırdım biraz ana öğünü aslında diyetisyene gitmiştim ben 1-2 sene önce vücut aynı vücuttu zaten aldım listemi elime ona göre yemeye çalışıyorum akşam da öğünüm var normalde ama 1haftadır bir türlü acıkamadım üçüncü öğünü yiyeceBende geçen hafta öyleydim canım bu haftada hastalıktan birşey yiyemedim inş hep böyle olur:)k kadar
Slm kızlar . Moralim Çok bozuk doktora gittik kemik kaynamamis dedi. 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Ne zaman kurtulacam bu alcidan yaaa
yoğurt ye gerisini boşver 2tabak gece yatana kadar acıktırmıyor :) 1haftadır hiçbir atıştırmalığa gözüm gitmedi
boyun kaç :) senle kilolarımız yakın hedeflerimiz aynısüt ve yoğurt süreci hızlandırıyor kardeşim de iki senedir kolunu kırıyor masallah ona da
ben ne yesem basene gidiyor masum da sayılmam hani ama neyse :) spor çok iyi benim içinÇok geçmiş olsun.en kısa surede kurtuluşun inş.
Evet az yiyor gibisin.ama kg da az olduğu için az yemek yiyerek verebilirsin ancak
150boyun kaç :) senle kilolarımız yakın hedeflerimiz aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?