Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kalorisi fazla düşük değil mi sporun da çok güzel keşke burda da öyle ağaçlık yerler olsa

Darısı bize,tebrik ederim

Kızlar midemdeki yarayı yarın 10:30 da yakacaklar bugün 3 den sonra hiçbirşey yemeyecem ve gece midem boşalsın diye ilaç içecem sabah gitmeden kilo bildirimi yapıp giderim.
Geçmiş olsun canım hadi inşallah şifa olur
Hadi bakalım bizdik bende tartinin supriz yapmasını bekliyorum
guzel dönüş böyle devam

sabah:
2küçük salatalık
6fındık

ara:
2parmak kalınlığında cevizli sucuk

öğle:
1dilim ekmek
2kase yoğurt
1tabak fırında karnabahar-patates

yemekle işim bitti gerisi bitki çayları. spor da akşama doğru

SABAH:
30 g cornflakes
1 bardak süt

AKŞAM YEMEĞİM(14:30):
2 haşlanmış pirzola (Hiç yağ eklemedim)

Benim de yemeklik işim kalmadı.

SPOR:
20 dk kondisyon bisikleti
20 dk tempolu yürüyüş (koşu bandında)
200*3 iç bacak hareketleri (15 kg)
100*1 basen hareketleri (25 kg)
6 set masa tenisi

sizin ilimizden biri çıkacak birinci galiba 14:30da yemek biter mi ya

Slm kızlar . Moralim Çok bozuk doktora gittik kemik kaynamamis dedi. 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Ne zaman kurtulacam bu alcidan yaaa

nasıl dayanıyosun bana kalorisi az diyosun da asıl sen hiç bişey yemiyosun

nasıl dayanıyosun bana kalorisi az diyosun da asıl sen hiç bişey yemiyosun
hiçbişey mi bugün kaçırdım biraz ana öğünü aslında diyetisyene gitmiştim ben 1-2 sene önce vücut aynı vücuttu zaten aldım listemi elime ona göre yemeye çalışıyorum akşam da öğünüm var normalde ama 1haftadır bir türlü acıkamadım üçüncü öğünü yiyecek kadar

nerde oturuyosun ki
şehir içi trafiğin yoğun olduğu bir yerdeyim dışarda yürüyüşe çıksan arabalar üstüne üstüne geliyor o yüzden korkuyorum apartmanımızın aşağısını spor salonu yapmıştık kararlaştırarak ordaki aletlerle idare ediyorum

Slm kızlar . Moralim Çok bozuk doktora gittik kemik kaynamamis dedi. 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Ne zaman kurtulacam bu alcidan yaaa
Çok geçmiş olsun canım
yoğurt ye gerisini boşver 2tabak gece yatana kadar acıktırmıyor :) 1haftadır hiçbir atıştırmalığa gözüm gitmedi
Yoğurdu hiç sevmem ya ama faydalıymış

Çok geçmiş olsun.en kısa surede kurtuluşun inş.

yoğurt ye gerisini boşver 2tabak gece yatana kadar acıktırmıyor :) 1haftadır hiçbir atıştırmalığa gözüm gitmedi

Evet az yiyor gibisin.ama kg da az olduğu için az yemek yiyerek verebilirsin ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…