Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızlar, bir arkadaş 2 kez mide kanaması geçirdi ona ziyaarete gittik eşimle, bu arada baya kaynatmışsınız :KK76:
bende günümü özetlersem;

07:00 maydanoz kürü
08:00 ufak kepekli sandiviç eğmeği 1 tane, domates, 6 zeytin, 3-4 parça kaşar, 2 bardak şekersiz çay
11:00 yeşil çay
12:15 4 adet fırın köfte, domates, salata, yoğurtlu semizotu, 1 avuç üzüm,
18:00 maden suyu ile yapılmış ayran
18:45 3 yemek kaşığı tavuk sote, domates, salata, yoğurt, 2 lokma t.b. ekmeği
Ara 2 bardak şekersiz çay, sade türk kahvesi

spor 3 mil leslie, 100 mekik
su 1,5 lt
menü çok güzel olmuş spor daha güzel olmuş :KK19:

Slm kızlar geçmişi okumaya çalıştım ama çok konusmussunuz bitmedi :KK14: maşallah diyeyim. Beni sorarsanız ev yerlestirme işi ile uğraşmaktan birsey yapamadım. Sadece son kıyafetler kaldı. Yarın fırsat olursa onlarida halledecegim. Bugün fırını mi denemek için kek yaptım. Ama yemedim. Kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum diete:KK49: keki çok severim onuda söyleyeyim :kk77:.
ooh daha ne olsun her yemediğin 1dilim süreci kısaltacak sonuçta kolay gelsin :)

menü çok güzel olmuş spor daha güzel olmuş :KK19:
teşekkür ederim tatlımmm, ama bu hafta maalesef regli haftam olduğu için şu an sadece tartıda + görmemek için uğraşıyorum. genelde bu haftada + çıkıyor herkes de, inşaallaahhh + görmem, dolayısıyla geçen haftaki performansım olmayacak ama haftaya bomba gibi olurum inşaallaahhhh

Slm kızlar geçmişi okumaya çalıştım ama çok konusmussunuz bitmedi :KK14: maşallah diyeyim. Beni sorarsanız ev yerlestirme işi ile uğraşmaktan birsey yapamadım. Sadece son kıyafetler kaldı. Yarın fırsat olursa onlarida halledecegim. Bugün fırını mi denemek için kek yaptım. Ama yemedim. Kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum diete:KK49: keki çok severim onuda söyleyeyim :kk77:.
tebrikler şekerimmm :KK9:

huhuuuu komşum bugün biraz abartmış mısın ne??? :KK53::KK53:

İyi geceler citirlarim nasılsınız

Menu: çok saçma sapan oldu kabul
Sabah 1nektarin ile shake
Ara yok
Öğle yok
Ara
4 patlak yarım muz
Ara yok
Akşam(17:00)
Ekmeksiz biraz muhlama iki biber :KK43:

Bugün hiç fırsat vermedi kuzey bey

kuzucukla uğraşırken sen bugün hiç bişey yememişsin tatlımm :KK64:

Ben menümde çok kötü ama yiyemiyorum kızlar mide fena :KK43:
Sabah 1 bardak süt
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 bardak süt
5 dilim tam buğday (midem yandı ondan ekmek çok oldu)
tatlım çok geçmiş olsun, sen iyi ol da kaldığın yerden devam edersin :KK19:

@erigim takim dolu olup olmadigini bilmiyordum kusura bakma :KK43: kiz bu nasil menü üek birsey yememissin ki :rolleyes: patlak dedigin senin su misir patlagi yuvarlak seyler degilmi onlari hazir aliyorsun sanirim ? karatay misir patlagina karsi yanlis hatirlamiyorsam :KK70: kavurmada yasakmiydi acaba evde kendimiz yapinca o_O nette güzel bir tarif buldumda denesemmi diye düsündüm :oops:

benim menüme geceyim:
sabah:12 gibi yaptim sanirim: 2 ymurta ile yapilmis omlet...3 sivri biber..biraz peynir...ceviz...3-4 catal salata.

Aksam :KK17: domates corbasi (un icermez), 2 kanat 3 köz biber 1 tanede izgaa sosis :KK17: dünden kalan son sosisdi..dünden beri cok disziplinli sayilirim (bozdugumda yediklerim belli) :KK70: ondan ufacik ödül olarak gördüm umarim zilgiti yemem :rolleyes: sporum yapincada yatar kaparim dükkani heralde :KK59:

sosis olmayaymış süper olacakmışşş :KK48:

Aslında eşim de istiyor zayiflamami.ama ben yerim sen yeme nefsine hakim ol diyor.olduğum zmn da oluyor ama...akşam taze fistiklari yiyordu.neden böyle yapıyorsun dedim.çok sevdiğimi biliyor ve diyete girdigim gün almış soylememistim diyet yaptığımı.hadi ye dedi, olmaz...en azından bu saatte dedim.bana bir kaç tane ayırmış yarın ye diyor
54 olmak istiyorum ama hep 59 da takiliyorum.kg vermem zor,pko liyim.çocuk düşünüyoruz.doktor kg alma bu hastalığın dusmani kg diyor.inş hayirlisiyla olur bu kez.boy kısa 150 cm

huhuuuu komşum bugün biraz abartmış mısın ne??? :KK53::KK53:

kuzucukla uğraşırken sen bugün hiç bişey yememişsin tatlımm :KK64:

tatlım çok geçmiş olsun, sen iyi ol da kaldığın yerden devam edersin :KK19:

sosis olmayaymış süper olacakmışşş :KK48:

Biraz öyle olmuş cnm.

Aslında eşim de istiyor zayiflamami.ama ben yerim sen yeme nefsine hakim ol diyor.olduğum zmn da oluyor ama...akşam taze fistiklari yiyordu.neden böyle yapıyorsun dedim.çok sevdiğimi biliyor ve diyete girdigim gün almış soylememistim diyet yaptığımı.hadi ye dedi, olmaz...en azından bu saatte dedim.bana bir kaç tane ayırmış yarın ye diyor
54 olmak istiyorum ama hep 59 da takiliyorum.kg vermem zor,pko liyim.çocuk düşünüyoruz.doktor kg alma bu hastalığın dusmani kg diyor.inş hayirlisiyla olur bu kez.boy kısa 150 cm
bendede pco yatkınlığı var ve kilo vermenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum :KK43:

günaydın tatlımm, neler yatın bakim spor olarakta her tarafın ağrıyor?
Ben zayıflarken kaslarım erimesin diye bir de fit ve sağlıklı olmak için ağırlık kaldırmaya başladım. Dün de kol günüydü vallahi Öldüm, ama ben kaşındım yani hocaya bana yüklenin dedim. Ama çok mutluyum kas ağrılarımla... Bir de çok zevkli ya bilseydim önceden başlardım. Benim asıl nefret ettiğim cardioymuş, zaten doktorum da Yasakladı ilk bir ay ama ben yine de eliptikte en yüksek eforda yavaş yavaş ısınıp soğuyorum ki o bile nabzımı arttırıyor. Bugün dinlenme günüydü, yarın muhtemelen POPO günü olacak :KK17:

Canım zaten hastalık işe yaradı 107.1 olmuşum su içemiyorum içsem süper olacak da içince yanıyor :) Tartımı, bilgisayarımı ve kitaplarımı topladım canım iyice kendimi toplayana kadar kalacam :)
Saglik yerinde olsun da ben tartı değişimiyle ugrasmayalim diye dedim git git annen iyilestirsin
Anneme diyorum ki annem midem yara varmış kanıyor yakacaklarmış aman boşver gel ben iyileştiririm seni çorbalarla diyor annem süper ya belki iyileştirirde kurtulurum. Zamanın benim yumurtalıklarda kist çıkmıştı civan perçemi kürü yok soğan kür papatya kürü yapa yapa iyileştirmişti :)
Annelerin gücü adına :)
Simidi çok severim eşim almış sabah.akşama da hamburger olsun dedi.ben de kiramadim.1 tane yesem yine iyiydi ama....eşim yaptı hamburgeri.
Bu aralar can sıkıntım var,agzim boş durmasin istiyorum.evde taze fıstık vardı bir de....buna şükür, almayayim da gr gr gitsin bu kez geri gelmesin inş
Canım bi bilsen neler yeniyor benim karsimda eşim paştaci abisi baklavaci ve bunlar ankaradakine iyi markalarda çalışıyorlar urun kalitesi süper yemedeyemede kilo ver diyorum sende demelisin kendine bshaneler uretme
Bende ilkokuldayken hocamız kitap yarışması yapardı. Mehmet diye bir çocukla ben her gün bir kitap (80-120 sayfalık kocaman yazıları olan kitaplardan) okur özetini çıkarırdık. Sonra o bir gün hastalandı gelemedi okula kitabını verip yenisini alamadı ben öne geçtim. Sonra bemde bir gün hastalandım eşitlendik. Sonra o birdaha hastalandı veee ben kazandım. Bir sene kitap okumam sonucu öğretmen bana cetvel hediye etti. Ama çook gurur duymuştum kendimle her gece 3 den önce uyumazdım. Böylelikle bende kitap kurdu oldum. Lisede birkaç yarşlma kazandım ödül olarak bilgisayar ve yurt dılı seyahati kazandım. onlarda teşvik etti. Cetvelide annem sinirlendiği bir gün sırtımda kırdı. Hızlı vurmadı aslında ama kırılcağı varmış. Bu da böyle bir anı :KK70:
Cetvelin sonu kötü olmuş :D
SABAH:
30 g cornflakes
1 bardak süt
Çörekten azıcık kopardım
1 tatlı kaşığı nutalle

AKŞAM YEMEĞİM(16:30):
2 tabak domatesli kuskus :KK43:
Twix :KK43:

SU:
1.5 L su (2 olur)
Ne yaptın kız sen :(60 dk yuruyus yada 3mipe leslie wbňň
bende kitap okumayı çok severim. Ama su siralar bir sürü vaktim olmasına rağmen nedense elim gitmiyor kitaba:110:
Sanirim aynı durumdayiz
Ooo kek yenmemis sen baya iyi gideceksin diyete
150nin ideali 58kg filan sonuçta biliyorsun pkolularin sorunu kilo ama verenler var başarı öykülerini oku yanılmıyorsam bebek istiyordum daha çok azmetmelisin aslında senin amacın farklı
Ben zayıflarken kaslarım erimesin diye bir de fit ve sağlıklı olmak için ağırlık kaldırmaya başladım. Dün de kol günüydü vallahi Öldüm, ama ben kaşındım yani hocaya bana yüklenin dedim. Ama çok mutluyum kas ağrılarımla... Bir de çok zevkli ya bilseydim önceden başlardım. Benim asıl nefret ettiğim cardioymuş, zaten doktorum da Yasakladı ilk bir ay ama ben yine de eliptikte en yüksek eforda yavaş yavaş ısınıp soğuyorum ki o bile nabzımı arttırıyor. Bugün dinlenme günüydü, yarın muhtemelen POPO günü olacak :KK17:
ooo kolay gelsin nasıl spormus o öyle

gunaydin kizlar yarin tarti gunu ve ben iki gundur disarda yemek yiyorum dikkat ediyorum yine gerci ama bugun yine butun gun disarda olcam. disarda ne yiyorsunuz siz tavsiyelerinizi alabilir miyim

gunaydin kizlar yarin tarti gunu ve ben iki gundur disarda yemek yiyorum dikkat ediyorum yine gerci ama bugun yine butun gun disarda olcam. disarda ne yiyorsunuz siz tavsiyelerinizi alabilir miyim

Yufkasiz cigkofte bol limon salata ile, pidesiz yaninda salata ile iskender..her türlü izgara eti yaninda salata yada ayran olabilir...her türlü ev yemegi tarzonda sebzegil ( taze fasulye misal tanidginiz yerse) suan bu kadar aklima geldi :S

Kızlar bu sabah 59,9 geldim yani 50li kilolara döndüm INANAMIYORUM. Hepinizi öpüyorum yanaklardan, çok güzel bir gün geçirin:KK73:
Tebrik ederim canim
hg bayadir yoksun :KK47:günlük 5msj ve menü paylaşımı ilk sayfada kurallar vardı canım hatırladığım tekrar
Dışarıda seçimin ızgara cesitleri a yada tavuklu salata oluyor

@erigim sahsen detoxu sevemedim...lahana corbasi haric gercekten süper kilo verdiriyor kesin sudan yani detox etkisi yapiyor...bana göre tadida güzeldi benim icin 6 gün yapmistim SIkinti degildi...vucudumuzu tanimaliyiz yarayan besinler var yaramayanlar var...elma tek basina yaramaz bana 1 saat sonra karnim ses cikarip durur -.- yada ne bileyim unlu corbalari birakmaya calisiyorum...izlemeniz gerek ben ekmeksiz de doyuyormusum ve buna yariyormus baskasi ceviz yese sivilce cikar misal yani dokunur..hamd olsun bende birsey yok yok...izlemeniz gerekiyor yedikleriniz ve vücüdunuzun tepkisini..en iyi biz taniriz mevlananin emanetini...ayrica her konuda sükür çok önemli kizlar...daha gecen spor yüzünden bacaklarim is yerinde (hep ayakta sag sola kosusturuyor) sizliyordu bende icten ice sizlaniyordum offf pöfff...diye tekerlikli sandalyede bir Kadin görünce...hemen sizladigina sükrettim :oops: velhasil en önemlisi saglimiz kilolari elbette yenecegiz :KK49: sabah sabah bu ne motivasyon diyenleri duyuyorum haklisiniz :KK70:

Bu ara Günaydin çítírlar :KK36:

Kızlar detoxa rağmen artı çıkıyorum :KK43: çok saçma ama yaa agliycam :KK12::KK12::KK12::KK12::mad::mad::mad:
canım bende regli olduğumda pazartesi günü tartılmıştım en son 68,8 gelmiştim halbuki cuma 67,2 dim:KK47::KK47: yaww regli bu kadar etkiler mi? moralim bozulmasın diye bir daha da tartılmadım :mad:

Kızlar bu sabah 59,9 geldim yani 50li kilolara döndüm INANAMIYORUM. Hepinizi öpüyorum yanaklardan, çok güzel bir gün geçirin:KK73:
süpersin rakibemmm :KK9:

günaydın kızlar,

düb 9 buçukta uyumuşum :) sandviçte hazırlayamadım :( torkunun tam buğdaylı bisküvileri çıkmış glikoz şurupsuz onla yapıyorum kahvaltıyı, paketinin yarısını yicem o da yaklaşık 240 kalori, kahvaltı için ideal sanırım.

ayrıca şişkinliğim çok kötü, göğüslerim çok ağrıyor :(

Dün gittiğim kardiyoloji doktoru her gün 1200 mg lık balık yağı tableti içmemi söyledi. İnternette araştırdım kullananların kolesterolünü gerçekten düşürmüş. 6 ay bu yağı kullanıcam inşAllah. Dün hasta oldum çok sancım var. Şimdi kahvaltı yapıcam.

bendede pco yatkınlığı var ve kilo vermenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum :KK43:

Bebek için zorluyor bu hastalık. Kızımı 1.5 yıl bekledim.1 yılı geçti bekliyorum bunun için de.60 in üzerine çıkınca reglim bile değişiyor yani.......

Saglik yerinde olsun da ben tartı değişimiyle ugrasmayalim diye dedim git git annen iyilestirsin

Annelerin gücü adına :)

Canım bi bilsen neler yeniyor benim karsimda eşim paştaci abisi baklavaci ve bunlar ankaradakine iyi markalarda çalışıyorlar urun kalitesi süper yemedeyemede kilo ver diyorum sende demelisin kendine bshaneler uretme

150nin ideali 58kg filan sonuçta biliyorsun pkolularin sorunu kilo ama verenler var başarı öykülerini oku yanılmıyorsam bebek istiyordum daha çok azmetmelisin aslında senin amacın farklı

Benim yeme duzenimi de alışkanlık haline getirmem gerek.zayiflayinca salıyorum kendimi sanırım.geçen yıl bu zamanlar 60 in altindaymisim.ve uzun sure korumustum o kg yu.nasıl aldım anlamadım. Ramazandan bu yana neredeyse 4 kg

Kızlar detoxa rağmen artı çıkıyorum :KK43: çok saçma ama yaa agliycam :KK12::KK12::KK12::KK12::mad::mad::mad:

Bazen oluyor yaa.regl falan mi yakin.
ama sen dün hiç bir şey yememissin.vücut kıtlık sinyali verirmiş az yediğimizde ve vücuda ne girerse onu yağ olarak depolanmış öyle okumuştum bi yerde

Back