Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün gittiğim kardiyoloji doktoru her gün 1200 mg lık balık yağı tableti içmemi söyledi. İnternette araştırdım kullananların kolesterolünü gerçekten düşürmüş. 6 ay bu yağı kullanıcam inşAllah. Dün hasta oldum çok sancım var. Şimdi kahvaltı yapıcam.
Geçmiş olsun
Afiyet olsun

Ahufizar Ahufizar gecmis olsun sporumu yaptim..300 ip atlama hareketler..ama isteksiz oldugum.icin 100% efor olmadi :KK43: ama terledim taabi..cnm isterse isden sonrada yaparim belki taetiya kac gün kalmis :KK17::oops:

Bu hafta sanırsam hepimizde ödem var arkadaşlar :( ya da nazar değdi bize :(

bu arada bisküvinin yarısından da daha az yedim.

:KK43:((( arkadaşlar ben dedim ama ben zayıflayamaki iradem yok kendi aklımca yemek yemeyip simit peynir yersem zayıflarım sanıyorum ama olmuyo çalışıyorum bunlarla geçiştiriyorum :KK43: çok mutsuzum
tatlım niye öyle düşünüyorsun? moralini bozuyorsun? hepimiz zaman zaman irademize yenik düşüyoruz ama toparlıyoruz, hadi sende bi silkelen bakimmm :KK3:

:KK43:((( arkadaşlar ben dedim ama ben zayıflayamaki iradem yok kendi aklımca yemek yemeyip simit peynir yersem zayıflarım sanıyorum ama olmuyo çalışıyorum bunlarla geçiştiriyorum :KK43: çok mutsuzum

aaa duymiyim öyle seyler olmaz böyle...ben kac kez kacamak yaptim..hasta oldugumda bozdum..ama durmak ypes etmek varmi yokkk :KK66: Sen zayifliycam diye karar verdin mi ? Verdin nokta konu kapanmistir...:KK59: 1 gün bozarsin 2 gün bozarsin ama 3 gün toparlarsin....1 spor yaptinmi sonra güzel bir dus alirsin..kendine gelmis olursun aynaya bak...ben bundan daha güzel beden hak ediyorum de...bende 34 lere 36 lara sigmak istiyorum de...baskalari zayiflamis basarmis bende yapabilirim de...kendine güven...yeterince istersem basaririm der :KK66:

Bu hafta sanırsam hepimizde ödem var arkadaşlar :KK43: ya da nazar değdi bize :KK43:

Aynen ya ben de öyle hasta olcam bir türlü olamadım mevsim aralarında benim tarih kayıyor ödem aldı başını gidiyor haftaya düzelir inşallah :( bol bol su ve yeşil çay içeyim de düzelir belki

tünaydin kizlaar :) ben bugün sabah kahvaltisinda bi dilim ekmek kizartmasi (lor peynir ve yagsiz) ve cay ictim sadece ogleyede mercimek corbasi icicem 1 kepce simdilik iyi gidiyo ama bu regl yuzunden acayp sis hissediyorum kendimi yarn kabus olucak o tarti :((

tünaydin kizlaar :) ben bugün sabah kahvaltisinda bi dilim ekmek kizartmasi (lor peynir ve yagsiz) ve cay ictim sadece ogleyede mercimek corbasi icicem 1 kepce simdilik iyi gidiyo ama bu regl yuzunden acayp sis hissediyorum kendimi yarn kabus olucak o tarti :KK43:(
Bu hafta herkes öyle canım üzülme sen devam et aynen diyetine

canım bende regli olduğumda pazartesi günü tartılmıştım en son 68,8 gelmiştim halbuki cuma 67,2 dim:KK47::KK47: yaww regli bu kadar etkiler mi? moralim bozulmasın diye bir daha da tartılmadım :mad:

süpersin rakibemmm :KK9:

günaydın kızlar,

düb 9 buçukta uyumuşum :) sandviçte hazırlayamadım :KK43: torkunun tam buğdaylı bisküvileri çıkmış glikoz şurupsuz onla yapıyorum kahvaltıyı, paketinin yarısını yicem o da yaklaşık 240 kalori, kahvaltı için ideal sanırım.

ayrıca şişkinliğim çok kötü, göğüslerim çok ağrıyor :KK43:

Dün gittiğim kardiyoloji doktoru her gün 1200 mg lık balık yağı tableti içmemi söyledi. İnternette araştırdım kullananların kolesterolünü gerçekten düşürmüş. 6 ay bu yağı kullanıcam inşAllah. Dün hasta oldum çok sancım var. Şimdi kahvaltı yapıcam.

Bebek için zorluyor bu hastalık. Kızımı 1.5 yıl bekledim.1 yılı geçti bekliyorum bunun için de.60 in üzerine çıkınca reglim bile değişiyor yani.......

Benim yeme duzenimi de alışkanlık haline getirmem gerek.zayiflayinca salıyorum kendimi sanırım.geçen yıl bu zamanlar 60 in altindaymisim.ve uzun sure korumustum o kg yu.nasıl aldım anlamadım. Ramazandan bu yana neredeyse 4 kg

Bazen oluyor yaa.regl falan mi yakin.
ama sen dün hiç bir şey yememissin.vücut kıtlık sinyali verirmiş az yediğimizde ve vücuda ne girerse onu yağ olarak depolanmış öyle okumuştum bi yerde

Bu hafta sanırsam hepimizde ödem var arkadaşlar :KK43: ya da nazar değdi bize :KK43:

kızlar bu akşam hepimiz maydonoz kürü yapalım mı :)

tünaydin kizlaar :) ben bugün sabah kahvaltisinda bi dilim ekmek kizartmasi (lor peynir ve yagsiz) ve cay ictim sadece ogleyede mercimek corbasi icicem 1 kepce simdilik iyi gidiyo ama bu regl yuzunden acayp sis hissediyorum kendimi yarn kabus olucak o tarti :KK43:(
ay kızlar bube herkes regli olmuş yada olacak takımın regl günü yazalım mi listeye offuz :)
E Etlibutlu sen yine simit mi yedin azina terlikler vyrcam sağlıklı şeyler yeyip vereceğiz umutsuzluk yok
@

Kızlar detoxa rağmen artı çıkıyorum :KK43: çok saçma ama yaa agliycam :KK12::KK12::KK12::KK12::mad::mad::mad:
Ah ah regl dönemi belası :(
gunaydin kizlar yarin tarti gunu ve ben iki gundur disarda yemek yiyorum dikkat ediyorum yine gerci ama bugun yine butun gun disarda olcam. disarda ne yiyorsunuz siz tavsiyelerinizi alabilir miyim
Ben ızgara ya da salata tercih ediyorum canım.
kızlar bu akşam hepimiz maydonoz kürü yapalım mı :)
Nasıl yapılıyor canım?
ay kızlar bube herkes regli olmuş yada olacak takımın regl günü yazalım mi listeye offuz :)
E Etlibutlu sen yine simit mi yedin azina terlikler vyrcam sağlıklı şeyler yeyip vereceğiz umutsuzluk yok
@
Aynen canım nasıl denk gelmiş bende regl oldum.

Kızlar midemdeki yarayı yarın 10:30 da yakacaklar bugün 3 den sonra hiçbirşey yemeyecem ve gece midem boşalsın diye ilaç içecem sabah gitmeden kilo bildirimi yapıp giderim.

@erigim Ablam sen merak etme bu hafta ben kurtarırım sizi :KK73:Bu hafta azıcık güldü tartım bana:KK68:İstediğim sonuç değil ama fena da değil hani :KK28: Sporuma da gittim bugün hem ağzımı da tuttum :KK66: Bugün bir arkadaşım gördü beni diyetten sonra hiç görmemişti.Çok zayıflamışsın,dedi :KK71::KK71:Çok ayrı bir motive oldum

selam arkadaslar dun diyetime basladım tam olarak. sporumuda yaptım

2 saat spor
sabah
tost ve yumurta ve yeşillik
öğlen
kendi yuaptıgım yagsız sebze corbası yagsız bamya 3 yk ve salata
saat 5
1 cay bardagı süt
aksam
1 yumurta yeşillilk

bugun ise sabah ormanda yürüdüm ama her yerim hamlamıs. bu arada tam 56 kiloyum

Eklentiler