- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
Geçmiş olsunDün gittiğim kardiyoloji doktoru her gün 1200 mg lık balık yağı tableti içmemi söyledi. İnternette araştırdım kullananların kolesterolünü gerçekten düşürmüş. 6 ay bu yağı kullanıcam inşAllah. Dün hasta oldum çok sancım var. Şimdi kahvaltı yapıcam.
Tavuklu sezar salatagunaydin kizlar yarin tarti gunu ve ben iki gundur disarda yemek yiyorum dikkat ediyorum yine gerci ama bugun yine butun gun disarda olcam. disarda ne yiyorsunuz siz tavsiyelerinizi alabilir miyim
ben 3 gündür yapıyorum regli dönemimdeyim diyekızlar bu akşam hepimiz maydonoz kürü yapalım mı :)
tatlım niye öyle düşünüyorsun? moralini bozuyorsun? hepimiz zaman zaman irademize yenik düşüyoruz ama toparlıyoruz, hadi sende bi silkelen bakimmm((( arkadaşlar ben dedim ama ben zayıflayamaki iradem yok kendi aklımca yemek yemeyip simit peynir yersem zayıflarım sanıyorum ama olmuyo çalışıyorum bunlarla geçiştiriyorum çok mutsuzum
((( arkadaşlar ben dedim ama ben zayıflayamaki iradem yok kendi aklımca yemek yemeyip simit peynir yersem zayıflarım sanıyorum ama olmuyo çalışıyorum bunlarla geçiştiriyorum çok mutsuzum
ben 3 gündür yapıyorum regli dönemimdeyim diye
Aynen ya ben de öyle hasta olcam bir türlü olamadım mevsim aralarında benim tarih kayıyor ödem aldı başını gidiyor haftaya düzelir inşallahBu hafta sanırsam hepimizde ödem var arkadaşlarya da nazar değdi bize
bu arada bisküvinin yarısından da daha az yedim.
Bu hafta herkes öyle canım üzülme sen devam et aynen diyetinetünaydin kizlaar :) ben bugün sabah kahvaltisinda bi dilim ekmek kizartmasi (lor peynir ve yagsiz) ve cay ictim sadece ogleyede mercimek corbasi icicem 1 kepce simdilik iyi gidiyo ama bu regl yuzunden acayp sis hissediyorum kendimi yarn kabus olucak o tarti(
canım bende regli olduğumda pazartesi günü tartılmıştım en son 68,8 gelmiştim halbuki cuma 67,2 dimyaww regli bu kadar etkiler mi? moralim bozulmasın diye bir daha da tartılmadım
süpersin rakibemmm
günaydın kızlar,
düb 9 buçukta uyumuşum :) sandviçte hazırlayamadımtorkunun tam buğdaylı bisküvileri çıkmış glikoz şurupsuz onla yapıyorum kahvaltıyı, paketinin yarısını yicem o da yaklaşık 240 kalori, kahvaltı için ideal sanırım.
ayrıca şişkinliğim çok kötü, göğüslerim çok ağrıyor
Dün gittiğim kardiyoloji doktoru her gün 1200 mg lık balık yağı tableti içmemi söyledi. İnternette araştırdım kullananların kolesterolünü gerçekten düşürmüş. 6 ay bu yağı kullanıcam inşAllah. Dün hasta oldum çok sancım var. Şimdi kahvaltı yapıcam.
Bebek için zorluyor bu hastalık. Kızımı 1.5 yıl bekledim.1 yılı geçti bekliyorum bunun için de.60 in üzerine çıkınca reglim bile değişiyor yani.......
Benim yeme duzenimi de alışkanlık haline getirmem gerek.zayiflayinca salıyorum kendimi sanırım.geçen yıl bu zamanlar 60 in altindaymisim.ve uzun sure korumustum o kg yu.nasıl aldım anlamadım. Ramazandan bu yana neredeyse 4 kg
Bazen oluyor yaa.regl falan mi yakin.
ama sen dün hiç bir şey yememissin.vücut kıtlık sinyali verirmiş az yediğimizde ve vücuda ne girerse onu yağ olarak depolanmış öyle okumuştum bi yerde
Bu hafta sanırsam hepimizde ödem var arkadaşlarya da nazar değdi bize
bu arada bisküvinin yarısından da daha az yedim.
kızlar bu akşam hepimiz maydonoz kürü yapalım mı :)
((( arkadaşlar ben dedim ama ben zayıflayamaki iradem yok kendi aklımca yemek yemeyip simit peynir yersem zayıflarım sanıyorum ama olmuyo çalışıyorum bunlarla geçiştiriyorum çok mutsuzum
ay kızlar bube herkes regli olmuş yada olacak takımın regl günü yazalım mi listeye offuz :)tünaydin kizlaar :) ben bugün sabah kahvaltisinda bi dilim ekmek kizartmasi (lor peynir ve yagsiz) ve cay ictim sadece ogleyede mercimek corbasi icicem 1 kepce simdilik iyi gidiyo ama bu regl yuzunden acayp sis hissediyorum kendimi yarn kabus olucak o tarti(
Ah ah regl dönemi belasıKızlar detoxa rağmen artı çıkıyorumçok saçma ama yaa agliycam
Ben ızgara ya da salata tercih ediyorum canım.gunaydin kizlar yarin tarti gunu ve ben iki gundur disarda yemek yiyorum dikkat ediyorum yine gerci ama bugun yine butun gun disarda olcam. disarda ne yiyorsunuz siz tavsiyelerinizi alabilir miyim
Nasıl yapılıyor canım?kızlar bu akşam hepimiz maydonoz kürü yapalım mı :)
Aynen canım nasıl denk gelmiş bende regl oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?