- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 35
Eee evet birazcık :)Oo bir de kitap kurdusunuz galiba :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee evet birazcık :)Oo bir de kitap kurdusunuz galiba :))
Bende tam bir kitapkurduyum canım sürekli kitap okurum şuandada kitap okuyorum:) Eşimle yıllık 100 hedefimiz vardır onu yakalayamayan ceza olarak 10 tane kitap alır ben 78 oldum bile eşim daha 41 :)Eee evet birazcık :)
İyi geceler citirlarim nasılsınız
Menu: çok saçma sapan oldu kabul
Sabah 1nektarin ile shake
Ara yok
Öğle yok
Ara
4 patlak yarım muz
Ara yok
Akşam(17:00)
Ekmeksiz biraz muhlama iki biber
Bugün hiç fırsat vermedi kuzey bey
Bende tam bir kitapkurduyum canım sürekli kitap okurum şuandada kitap okuyorum:) Eşimle yıllık 100 hedefimiz vardır onu yakalayamayan ceza olarak 10 tane kitap alır ben 78 oldum bile eşim daha 41 :)
@erigim takim dolu olup olmadigini bilmiyordum kusura bakmakiz bu nasil menü üek birsey yememissin ki
patlak dedigin senin su misir patlagi yuvarlak seyler degilmi onlari hazir aliyorsun sanirim ? karatay misir patlagina karsi yanlis hatirlamiyorsam
kavurmada yasakmiydi acaba evde kendimiz yapinca
nette güzel bir tarif buldumda denesemmi diye düsündüm
benim menüme geceyim:
sabah:12 gibi yaptim sanirim: 2 ymurta ile yapilmis omlet...3 sivri biber..biraz peynir...ceviz...3-4 catal salata.
Aksam 20. gibi yaptim biraz geciktimdomates corbasi (un icermez), 2 kanat 3 köz biber 1 tanede izgaa sosis
dünden kalan son sosisdi..dünden beri cok disziplinli sayilirim (bozdugumda yediklerim belli)
ondan ufacik ödül olarak gördüm umarim zilgiti yemem
sporum yapincada yatar kaparim dükkani heralde
![]()
Canım benim annem küçükken kitap okuduğumun iki katı saat kadar dışarı çıkarırdı yoksa evde otururdum çıkarmazdı bende de alışkanlık oldu. Kkasikleri ben 16 yaşıma geldiğimde bitirmek üzereydim şimdi arada tek tük kalmış onları tamamlıyorum bu aralar ama ayırt etmem aşk,polisiye hep okurum :)hic kitabci degilim ama o aliskanlig edinmem gerek aslindane tarzda okuyorsunuz cnm..ay o nasil yaris esler arasinda cok hos
![]()
aynen canım paketli urun@erigim takim dolu olup olmadigini bilmiyordum kusura bakmakiz bu nasil menü üek birsey yememissin ki
patlak dedigin senin su misir patlagi yuvarlak seyler degilmi onlari hazir aliyorsun sanirim ? karatay misir patlagina karsi yanlis hatirlamiyorsam
kavurmada yasakmiydi acaba evde kendimiz yapinca
nette güzel bir tarif buldumda denesemmi diye düsündüm
benim menüme geceyim:
sabah:12 gibi yaptim sanirim: 2 ymurta ile yapilmis omlet...3 sivri biber..biraz peynir...ceviz...3-4 catal salata.
Aksamdomates corbasi (un icermez), 2 kanat 3 köz biber 1 tanede izgaa sosis
dünden kalan son sosisdi..dünden beri cok disziplinli sayilirim (bozdugumda yediklerim belli)
ondan ufacik ödül olarak gördüm umarim zilgiti yemem
sporum yapincada yatar kaparim dükkani heralde
![]()
Canım zaten hastalık işe yaradı 107.1 olmuşum su içemiyorum içsem süper olacak da içince yanıyor :) Tartımı, bilgisayarımı ve kitaplarımı topladım canım iyice kendimi toplayana kadar kalacam :)aynen canım paketli urun
Sucuk pastırma kavurma serbest sv yapımı yada kasaptansa sosis salam yasak
Valla oğlum sağ olsun kucağından inmiyo bu ara
dudujan canım tartinida gotur :) bu arada menüyü dert etme iyileşme sonra keseriz hesabını
erigim senin yorumu görünce gördüm listeyikiz
baldamlasxixmelis diyet günü degil bu cheat day olmus yok yok
sorun neydi ? bunlari neden yedin ? yani bu duruma sokan nedir ? tavsiyem özellikle sabah dikkat edin sabah iyi olmazsa günün kalani iyi gecmiyor tecrübeyle sabitdir
![]()
Bende ilkokuldayken hocamız kitap yarışması yapardı. Mehmet diye bir çocukla ben her gün bir kitap (80-120 sayfalık kocaman yazıları olan kitaplardan) okur özetini çıkarırdık. Sonra o bir gün hastalandı gelemedi okula kitabını verip yenisini alamadı ben öne geçtim. Sonra bemde bir gün hastalandım eşitlendik. Sonra o birdaha hastalandı veee ben kazandım. Bir sene kitap okumam sonucu öğretmen bana cetvel hediye etti. Ama çook gurur duymuştum kendimle her gece 3 den önce uyumazdım. Böylelikle bende kitap kurdu oldum. Lisede birkaç yarşlma kazandım ödül olarak bilgisayar ve yurt dılı seyahati kazandım. onlarda teşvik etti. Cetvelide annem sinirlendiği bir gün sırtımda kırdı. Hızlı vurmadı aslında ama kırılcağı varmış. Bu da böyle bir anıCanım benim annem küçükken kitap okuduğumun iki katı saat kadar dışarı çıkarırdı yoksa evde otururdum çıkarmazdı bende de alışkanlık oldu. Kkasikleri ben 16 yaşıma geldiğimde bitirmek üzereydim şimdi arada tek tük kalmış onları tamamlıyorum bu aralar ama ayırt etmem aşk,polisiye hep okurum :)
sanırım bu lafların işe yaramadığı ev bir tek bizimki değilmişbaldamlasxixmelis kac kilo vermek istiyordun aklimda degil suan ? ya esinize söylemek zorundasiniz...ben kilo verm sürecindyim lütfen zorlastirma eve unlu...hazir gidalar...fast food filan getirmesin...ben kardesime az cemkirmedim vu eve abur cubur sokulmiycak diye
alirsada benim görmemem ve ulasmamam gereken bir yere koymasini söyledim...yani zaten günlük stressimiz ismiz gücümpz icinde zayiflamaya calisiyoruz...bir zahmet evdekiler yardimci olmaya calissin.
bende diliyorum çok hemde ben diyete girdiğim an coşuyolar nasıl iş anlamadımSağol canım ağrım var yatıyorum hep akşama kadar eşim geldi süt falan verdi kalkabildim. Yarın anneme geçecem zaten olmuyor evde
Ben bile hasta hasta dayanamıyom tatlıya allah kolaylık versin canım
bende kitap okumayı çok severim. Ama su siralar bir sürü vaktim olmasına rağmen nedense elim gitmiyor kitabaCanım benim annem küçükken kitap okuduğumun iki katı saat kadar dışarı çıkarırdı yoksa evde otururdum çıkarmazdı bende de alışkanlık oldu. Kkasikleri ben 16 yaşıma geldiğimde bitirmek üzereydim şimdi arada tek tük kalmış onları tamamlıyorum bu aralar ama ayırt etmem aşk,polisiye hep okurum :)
ne yapmışsın öyle çörek nutella twix kuskus zaten karbonhidrat deposu gibi bişe 3kaşık bir dilim ekmek 2tabakSABAH:
30 g cornflakes
1 bardak süt
Çörekten azıcık kopardım
1 tatlı kaşığı nutalle
AKŞAM YEMEĞİM(16:30):
2 tabak domatesli kuskus
Twix
SU:
1.5 L su (2 olur)