Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben menümde çok kötü ama yiyemiyorum kızlar mide fena :(
Sabah 1 bardak süt
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 bardak süt
5 dilim tam buğday (midem yandı ondan ekmek çok oldu)

İyi geceler citirlarim nasılsınız

Menu: çok saçma sapan oldu kabul
Sabah 1nektarin ile shake
Ara yok
Öğle yok
Ara
4 patlak yarım muz
Ara yok
Akşam(17:00)
Ekmeksiz biraz muhlama iki biber :KK43:

Bugün hiç fırsat vermedi kuzey bey

@erigim takim dolu olup olmadigini bilmiyordum kusura bakma :KK43: kiz bu nasil menü üek birsey yememissin ki :rolleyes: patlak dedigin senin su misir patlagi yuvarlak seyler degilmi onlari hazir aliyorsun sanirim ? karatay misir patlagina karsi yanlis hatirlamiyorsam :KK70: kavurmada yasakmiydi acaba evde kendimiz yapinca o_O nette güzel bir tarif buldumda denesemmi diye düsündüm :oops:

benim menüme geceyim:
sabah:12 gibi yaptim sanirim: 2 ymurta ile yapilmis omlet...3 sivri biber..biraz peynir...ceviz...3-4 catal salata.

Aksam :KK17: domates corbasi (un icermez), 2 kanat 3 köz biber 1 tanede izgaa sosis :KK17: dünden kalan son sosisdi..dünden beri cok disziplinli sayilirim (bozdugumda yediklerim belli) :KK70: ondan ufacik ödül olarak gördüm umarim zilgiti yemem :rolleyes: sporum yapincada yatar kaparim dükkani heralde :KK59:

Bende tam bir kitapkurduyum canım sürekli kitap okurum şuandada kitap okuyorum:) Eşimle yıllık 100 hedefimiz vardır onu yakalayamayan ceza olarak 10 tane kitap alır ben 78 oldum bile eşim daha 41 :)

hic kitabci degilim ama o aliskanlig edinmem gerek aslinda :KK43:ne tarzda okuyorsunuz cnm..ay o nasil yaris esler arasinda cok hos :KK70:

@erigim takim dolu olup olmadigini bilmiyordum kusura bakma :KK43: kiz bu nasil menü üek birsey yememissin ki :rolleyes: patlak dedigin senin su misir patlagi yuvarlak seyler degilmi onlari hazir aliyorsun sanirim ? karatay misir patlagina karsi yanlis hatirlamiyorsam :KK70: kavurmada yasakmiydi acaba evde kendimiz yapinca o_O nette güzel bir tarif buldumda denesemmi diye düsündüm :oops:

benim menüme geceyim:
sabah:12 gibi yaptim sanirim: 2 ymurta ile yapilmis omlet...3 sivri biber..biraz peynir...ceviz...3-4 catal salata.

Aksam 20. gibi yaptim biraz geciktim :KK17: domates corbasi (un icermez), 2 kanat 3 köz biber 1 tanede izgaa sosis :KK17: dünden kalan son sosisdi..dünden beri cok disziplinli sayilirim (bozdugumda yediklerim belli) :KK70: ondan ufacik ödül olarak gördüm umarim zilgiti yemem :rolleyes: sporum yapincada yatar kaparim dükkani heralde :KK59:

hic kitabci degilim ama o aliskanlig edinmem gerek aslinda :KK43:ne tarzda okuyorsunuz cnm..ay o nasil yaris esler arasinda cok hos :KK70:
Canım benim annem küçükken kitap okuduğumun iki katı saat kadar dışarı çıkarırdı yoksa evde otururdum çıkarmazdı bende de alışkanlık oldu. Kkasikleri ben 16 yaşıma geldiğimde bitirmek üzereydim şimdi arada tek tük kalmış onları tamamlıyorum bu aralar ama ayırt etmem aşk,polisiye hep okurum :)

benim menüme geceyim:

Aksam :KK17: domates corbasi (un icermez), 2 kanat 3 köz biber 1 tanede izgaa sosis :KK17: dünden kalan son sosisdi..dünden beri cok disziplinli sayilirim (bozdugumda yediklerim belli) :KK70: ondan ufacik ödül olarak gördüm umarim zilgiti yemem :rolleyes: sporum yapincada yatar kaparim dükkani heralde :KK59:
aynen canım paketli urun
Sucuk pastırma kavurma serbest sv yapımı yada kasaptansa sosis salam yasak
Valla oğlum sağ olsun kucağından inmiyo bu ara :(
dudujan dudujan canım tartinida gotur :) bu arada menüyü dert etme iyileşme sonra keseriz hesabını

aynen canım paketli urun
Sucuk pastırma kavurma serbest sv yapımı yada kasaptansa sosis salam yasak
Valla oğlum sağ olsun kucağından inmiyo bu ara :KK43:
dudujan dudujan canım tartinida gotur :) bu arada menüyü dert etme iyileşme sonra keseriz hesabını
Canım zaten hastalık işe yaradı 107.1 olmuşum su içemiyorum içsem süper olacak da içince yanıyor :) Tartımı, bilgisayarımı ve kitaplarımı topladım canım iyice kendimi toplayana kadar kalacam :)

Anneme diyorum ki annem midem yara varmış kanıyor yakacaklarmış aman boşver gel ben iyileştiririm seni çorbalarla diyor annem süper ya belki iyileştirirde kurtulurum. Zamanın benim yumurtalıklarda kist çıkmıştı civan perçemi kürü yok soğan kür papatya kürü yapa yapa iyileştirmişti :)

erigim senin yorumu görünce gördüm listeyi :KK70: kiz baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis diyet günü degil bu cheat day olmus yok yok :KK57::KK70: sorun neydi ? bunlari neden yedin ? yani bu duruma sokan nedir ? tavsiyem özellikle sabah dikkat edin sabah iyi olmazsa günün kalani iyi gecmiyor tecrübeyle sabitdir :oops:

Simidi çok severim eşim almış sabah.akşama da hamburger olsun dedi.ben de kiramadim.1 tane yesem yine iyiydi ama....eşim yaptı hamburgeri.
Bu aralar can sıkıntım var,agzim boş durmasin istiyorum.evde taze fıstık vardı bir de....buna şükür, almayayim da gr gr gitsin bu kez geri gelmesin inş

Canım benim annem küçükken kitap okuduğumun iki katı saat kadar dışarı çıkarırdı yoksa evde otururdum çıkarmazdı bende de alışkanlık oldu. Kkasikleri ben 16 yaşıma geldiğimde bitirmek üzereydim şimdi arada tek tük kalmış onları tamamlıyorum bu aralar ama ayırt etmem aşk,polisiye hep okurum :)
Bende ilkokuldayken hocamız kitap yarışması yapardı. Mehmet diye bir çocukla ben her gün bir kitap (80-120 sayfalık kocaman yazıları olan kitaplardan) okur özetini çıkarırdık. Sonra o bir gün hastalandı gelemedi okula kitabını verip yenisini alamadı ben öne geçtim. Sonra bemde bir gün hastalandım eşitlendik. Sonra o birdaha hastalandı veee ben kazandım. Bir sene kitap okumam sonucu öğretmen bana cetvel hediye etti. Ama çook gurur duymuştum kendimle her gece 3 den önce uyumazdım. Böylelikle bende kitap kurdu oldum. Lisede birkaç yarşlma kazandım ödül olarak bilgisayar ve yurt dılı seyahati kazandım. onlarda teşvik etti. Cetvelide annem sinirlendiği bir gün sırtımda kırdı. Hızlı vurmadı aslında ama kırılcağı varmış. Bu da böyle bir anı :KK70:

baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis kac kilo vermek istiyordun aklimda degil suan ? ya esinize söylemek zorundasiniz...ben kilo verm sürecindyim lütfen zorlastirma eve unlu...hazir gidalar...fast food filan getirmesin...ben kardesime az cemkirmedim vu eve abur cubur sokulmiycak diye :D alirsada benim görmemem ve ulasmamam gereken bir yere koymasini söyledim...yani zaten günlük stressimiz ismiz gücümpz icinde zayiflamaya calisiyoruz...bir zahmet evdekiler yardimci olmaya calissin.

baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis kac kilo vermek istiyordun aklimda degil suan ? ya esinize söylemek zorundasiniz...ben kilo verm sürecindyim lütfen zorlastirma eve unlu...hazir gidalar...fast food filan getirmesin...ben kardesime az cemkirmedim vu eve abur cubur sokulmiycak diye :KK70: alirsada benim görmemem ve ulasmamam gereken bir yere koymasini söyledim...yani zaten günlük stressimiz ismiz gücümpz icinde zayiflamaya calisiyoruz...bir zahmet evdekiler yardimci olmaya calissin.
sanırım bu lafların işe yaramadığı ev bir tek bizimki değilmiş :D

Sağol canım ağrım var yatıyorum hep akşama kadar eşim geldi süt falan verdi kalkabildim. Yarın anneme geçecem zaten olmuyor evde :KK43:

Ben bile hasta hasta dayanamıyom tatlıya allah kolaylık versin canım
bende diliyorum çok hemde ben diyete girdiğim an coşuyolar nasıl iş anlamadım

SABAH:
30 g cornflakes
1 bardak süt
Çörekten azıcık kopardım
1 tatlı kaşığı nutalle

AKŞAM YEMEĞİM(16:30):
2 tabak domatesli kuskus :KK43:
Twix :KK43:

SU:
1.5 L su (2 olur)

bende kitap okumayı çok severim. Ama su siralar bir sürü vaktim olmasına rağmen nedense elim gitmiyor kitaba:110:

SABAH:
30 g cornflakes
1 bardak süt
Çörekten azıcık kopardım
1 tatlı kaşığı nutalle

AKŞAM YEMEĞİM(16:30):
2 tabak domatesli kuskus :KK43:
Twix :KK43:

SU:
1.5 L su (2 olur)
ne yapmışsın öyle çörek nutella twix kuskus zaten karbonhidrat deposu gibi bişe 3kaşık bir dilim ekmek 2tabak :(
spor spor spor!

selam kızlar, bir arkadaş 2 kez mide kanaması geçirdi ona ziyaarete gittik eşimle, bu arada baya kaynatmışsınız :KK76:
bende günümü özetlersem;

07:00 maydanoz kürü
08:00 ufak kepekli sandiviç eğmeği 1 tane, domates, 6 zeytin, 3-4 parça kaşar, 2 bardak şekersiz çay
11:00 yeşil çay
12:15 4 adet fırın köfte, domates, salata, yoğurtlu semizotu, 1 avuç üzüm,
18:00 maden suyu ile yapılmış ayran
18:45 3 yemek kaşığı tavuk sote, domates, salata, yoğurt, 2 lokma t.b. ekmeği
Ara 2 bardak şekersiz çay, sade türk kahvesi

spor 3 mil leslie, 100 mekik
su 1,5 lt

Slm kızlar geçmişi okumaya çalıştım ama çok konusmussunuz bitmedi :KK14: maşallah diyeyim. Beni sorarsanız ev yerlestirme işi ile uğraşmaktan birsey yapamadım. Sadece son kıyafetler kaldı. Yarın fırsat olursa onlarida halledecegim. Bugün fırını mi denemek için kek yaptım. Ama yemedim. Kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum diete:KK49: keki çok severim onuda söyleyeyim :kk77:.

Back