Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ozGe006 ozGe006 gecmiste buldum 2 taneymis..lesle 1 mil yap 15 dakka birsey telafi etmis olursun...birdahaki sefer bir lokmalik al birak.:KK66:

Kızlar sizlerin menüleri sporları okudukça heyecanlaniyorum . Bende verecem inşallah incecik olacagiz . :KK76::KK76: yarın gitmeyi düşünüyorum vakit olursa doktora. İnşallah alçı çıkar da kurtulurum:KK76:
Hadi inşallah canım alçı çıksın
kizlaar bende geldim artik o zorlu regli agrilarini atlattim cok iyiyim bugunku menumde;
Sabah: 3-4 patates kizartmasi, domates salatalik ve peynir yedim
Ögle: 3 tane ceviz ve yogurt yedim
Aksam: 2 tane icli kofte ve ayran ictim ve bugunu bitirdim :)
1,5 litre su ictim ama spor yapamadm insallah biraz yuruyus imkanm olursa yapicam :)
Geçmiş olsun patates olmamış onuda cezasını kesmiş Cansu :)
Sabah:
1dilim peynirli elmek
Yarım şişe sosa
6fındık

Öğle:
1tabak kuru fasulye (etsiz az yağlı)
Soğan piyazı
3kaşık pirinç Pilavı
Yarım bardak ayran

Ara:
2kibrit kutusu peynir
Yeşil çay
Yarım avuç kuruyemiş(fındık fıstık badem leblebi)

Spor akşam sekiz gibi yapınca yazarım
Su:3litre olur
Gayet güzel :KK52:
Selam kızlar, yoğunluktan giremedim bugün hiç. Dün öğlen hiç kaçamak yapmadım ama akşam yemeğinde 1,5 lahmacun yedim :KK43:( bugün sabah kahvaltımdada sandviçim malesef beyaz ekmek zorunda kaldı akşam yemeğimi 2 kase çorbayla yaptım. Reglim yaklaşıyor galiba göğüslerim ağrıyor ve vücudum ödem topladı. :KK43:( moralim çok bozuldu bu hafta kilo veremicem galiba :KK43:(
:KK60:moral bozmak yok :21:hepimiz basaracagiz o reglin şişkinligi oda gidecek maydonoz kuru dene olan oldu

öğlen ; çorba, yaprak sarma, brokoli ve yoğurt yedim.

Akşamda; 4 kepçe çorba, salata yedim.

Spor da yaptım biraz. Limonlu su içtim. Yarında maydanoz alıp kürü yapcam.

IMG_20150909_210444.jpg

yaptığın bütün sporları simit pizza hamburgerle yemissin ve ustune yağ depolamışsin daha deneme evresinde son daha fazla azim bekliyorum :KK20:

erigim senin yorumu görünce gördüm listeyi :D kiz baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis diyet günü degil bu cheat day olmus yok yok :KK57::KK70: sorun neydi ? bunlari neden yedin ? yani bu duruma sokan nedir ? tavsiyem özellikle sabah dikkat edin sabah iyi olmazsa günün kalani iyi gecmiyor tecrübeyle sabitdir :oops:

:110:Merhabalar, beni de aranıza alır mısınız :110:

@erigim kaptanimiz doluyuz demezse elbette Hosgeldiniz :KK19: Biraz kendinizden bahsedermisiniz...suanki kilonuz hedef kilonuz yasiniz boyunuz vesaire bizi biraz bilgilendirirseniz seviniriz :21:

bu ara ben cansu @erigim kaptanimizin yardimcisiyim...sorulariniz olurs cekinmeyin buraya yazmaktan sormaktan :KK66:

@erigim kaptanimiz doluyuz demezse elbette Hosgeldiniz :KK19: Biraz kendinizden bahsedermisiniz...suanki kilonuz hedef kilonuz yasiniz boyunuz vesaire bizi biraz bilgilendirirseniz seviniriz :21:
Hımm evet bunları da yazmam gerekşyo dimi :)
170 boyum. Kilom 68. Yaş da 30 hedefim 60 kilo olmak
Bir de sıkılaşmak istiyorum, löp löp yağ olmak istemiyorum yani
Spor da yapıyorum diyette
Bakalım sonuç ne olacak?

Bakalım sonuç ne olacak?
canım sayı olarak 15e ulaştık istersen 3.takıma bi slm ver iradeli ve azimli olduğunu bide benim slmimi şöyle:KK50:

Bakalım sonuç ne olacak?
Oo bir de kitap kurdusunuz galiba :))

İyi geceler citirlarim nasılsınız

Menu: çok saçma sapan oldu kabul
Sabah 1nektarin ile shake
Ara yok
Öğle yok
Ara
4 patlak yarım muz
Ara yok
Akşam(17:00)
Ekmeksiz biraz muhlama iki biber :(

Bugün hiç fırsat vermedi kuzey bey

aaa çok geçmiş olsun canım şifa bulda bebekte gelecek Allahın izniyle isteyen herkese
Sağol canım ağrım var yatıyorum hep akşama kadar eşim geldi süt falan verdi kalkabildim. Yarın anneme geçecem zaten olmuyor evde :(
allah bana sabır versin her gün ayrı tatlı çıkarıyorlar başıma hep mi diyetime denk getirirler ya kasıtlı olarak düşünüyorum artık diyette olan kardeşim gitmiş künefe istemiş ve almışlar!!! nasıl sinirlendim hataylı olarak nasıl tutucam kendimi diyette şekerli şeyler yasak bana ama künefe :KK43: :KK43:
Ben bile hasta hasta dayanamıyom tatlıya allah kolaylık versin canım

Back