Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

durun durun bide benim menüme bakın :KK43: sabah bi simit biraz peyir bi bardak çay öğlen çeyrek ekmek yine peynir yine çay ve daha bi litre su. akşamda fırında karnıbahar :KK43:
Canım menün sağlıksız karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Çabuk açıkmışsındır. Üzülme ama zamanla düzelir inşAllah.

Maalesef fırında olacak bi balık değildi.biraz fazla yedim,acayip tok tuttu.22 de açıktır...

durun durun bide benim menüme bakın :KK43: sabah bi simit biraz peyir bi bardak çay öğlen çeyrek ekmek yine peynir yine çay ve daha bi litre su. akşamda fırında karnıbahar :KK43:
wuuuhuuuuu ne yaptın kuzum sen bugün yawww :KK11: sabah tam simit, öğlen çeyrek ekmek, olmamış :KK20::KK20: bugün bol bol spor yap tatlımda yediklerini yak, akşamada ve hatta tartı gününe kadar da kahvaltı hariç ekmek, simit, poğaca, makarna falan tüketmeeee, cezanı da artık sevgili kaptanımız keser @erigim

ödülünü erken vermişsin sanki olmamış pek :( akşam güzel bu hafta ben de yicem çok severim

allah bana sabır versin her gün ayrı tatlı çıkarıyorlar başıma hep mi diyetime denk getirirler ya kasıtlı olarak düşünüyorum artık diyette olan kardeşim gitmiş künefe istemiş ve almışlar!!! nasıl sinirlendim hataylı olarak nasıl tutucam kendimi diyette şekerli şeyler yasak bana ama künefe :( :(

Günaydın hanımlar :KK3: Ay ben şimdiden çok heyecanlandım cuma günü için :rolleyes: Bu hafta da hedefime ulaşamayacağım sanki ama inşallah artı getireceğim takımıma :KK33: Bu arada gitgide kilo vermek zorlaşıyor mu,yoksa ben mi hafife aldım acaba?:110: Bugün bir etek istettim 36 beden :KK70:Motivasyonuma yardımcı olur diye düşündüm.Kaç gündür spora da gidemiyorum.Artık bugün evde bir şeyler yaparım herhalde. Kaç gündür içim içimi yiyor.Ya hedefime ulaşırsam bu takımdan nasıl ayrılacağım? :cry: Ben size çok alıştım yaa
Hedefi guncelleriz hem herkes teker teker verip koruma topigine buluşuruz :KK200:
umarim en ufak derdimiz o olur...düsünsene yeni beden yeni kiyafetler tarzimi gardorobu degistircem :rolleyes::KK71:

Günaydinlar kizlar..motivasyonu yüksek beslenmemizi düzgün yapmaya calisiyoruz zayiflarken beslenme 80/85% sayiliyor spor 10-15% ondan yediklerimiz daha önemli :KK66:
:KK49:
sabah:
6fındık
bir dilim kızarmış peynirli ekmek (yağda değil)
yarım kase yoğurt
yarım şişe soda

ara: yarım şişe soda

annem sabah beni temizli temizlik diye uyandırdığı için 1-2saatimi aç geçirdim uyandıktan sonra sabah sporu yapamicam akşam dönüşüm güzel olacak umarım :)
Kolay gelsin
Canım hep atistirmalik kolay şeyler oluyor menumde ekmek araları simit vs bu tarı değiştir yemek yapmak için vaktim yok deme fena pataklarim:KK11:pataklarim ben kucagimda kuzey efendiye hazırlıyorum çoğu şeyi hele bugün hiç durmuyor ne yedim hiçbirşey :( ceza 60dk yuruyus
wuuuhuuuuu ne yaptın kuzum sen bugün yawww :KK11: sabah tam simit, öğlen çeyrek ekmek, olmamış :KK20::KK20: bugün bol bol spor yap tatlımda yediklerini yak, akşamada ve hatta tartı gününe kadar da kahvaltı hariç ekmek, simit, poğaca, makarna falan tüketmeeee, cezanı da artık sevgili kaptanımız keser @erigim
Ceza tamamdurEn Büyük TÜRKİYE
allah bana sabır versin her gün ayrı tatlı çıkarıyorlar başıma hep mi diyetime denk getirirler ya kasıtlı olarak düşünüyorum artık diyette olan kardeşim gitmiş künefe istemiş ve almışlar!!! nasıl sinirlendim hataylı olarak nasıl tutucam kendimi diyette şekerli şeyler yasak bana ama künefe :KK43: :KK43:
ye kız ye künefe candır takım için ye hepimizin adına yere sindire sindire ye :KK68: demiycem tabikitabikii 1/4une izin veriyorum kapiş:KK66:

allah bana sabır versin her gün ayrı tatlı çıkarıyorlar başıma hep mi diyetime denk getirirler ya kasıtlı olarak düşünüyorum artık diyette olan kardeşim gitmiş künefe istemiş ve almışlar!!! nasıl sinirlendim hataylı olarak nasıl tutucam kendimi diyette şekerli şeyler yasak bana ama künefe :KK43: :KK43:
tatlım ben öyle durumlarda, yani çok sevdiğim şeyler olduğunda eğer çok canım isterse yemicem yemicem diye kendimi çok kasmıyorum. çünkü biliyorum ki bugün olmasa ilk fırsatta saldırıya geçicem. onun için ben nefsimi köreltmek için 1-2 defa tadımlıkta olsa alıyorum. zaten 3. kendim istememiş oluyorum. mesela dünkü yediğim fırın sütlaç gibi, normalde 1-2 tane yerim ama dün sadece 4 kaşık yedim. sonra kendi irademle bıraktım bu kadar yeter dedim. anlatabildim mi bilmiyorum :KK66:

Hedefi guncelleriz hem herkes teker teker verip koruma topigine buluşuruz :KK200:

:KK49:

Kolay gelsin

Canım hep atistirmalik kolay şeyler oluyor menumde ekmek araları simit vs bu tarı değiştir yemek yapmak için vaktim yok deme fena pataklarim:KK11:pataklarim ben kucagimda kuzey efendiye hazırlıyorum çoğu şeyi hele bugün hiç durmuyor ne yedim hiçbirşey :KK43: ceza 60dk yuruyus

Ceza tamamdurEn Büyük TÜRKİYE
ye kız ye künefe candır takım için ye hepimizin adına yere sindire sindire ye :KK68: demiycem tabikitabikii 1/4une izin veriyorum kapiş:KK66:
yaa çok heyecanlanmıştım tamam çok şeker sevmem ben zaten şekerini de azcık koydururum cumaya yaptırim de ödül olsun öbür türlü kaçamak sayarım ben herşeyi :D

tatlım ben öyle durumlarda, yani çok sevdiğim şeyler olduğunda eğer çok canım isterse yemicem yemicem diye kendimi çok kasmıyorum. çünkü biliyorum ki bugün olmasa ilk fırsatta saldırıya geçicem. onun için ben nefsimi köreltmek için 1-2 defa tadımlıkta olsa alıyorum. zaten 3. kendim istememiş oluyorum. mesela dünkü yediğim fırın sütlaç gibi, normalde 1-2 tane yerim ama dün sadece 4 kaşık yedim. sonra kendi irademle bıraktım bu kadar yeter dedim. anlatabildim mi bilmiyorum :KK66:
aynen anladım pişman olmadan yemem gerek onun için de ölçülü yemem gerek anlaştık ucundan :)

kizlaar bende geldim artik o zorlu regli agrilarini atlattim cok iyiyim bugunku menumde;
Sabah: 3-4 patates kizartmasi, domates salatalik ve peynir yedim
Ögle: 3 tane ceviz ve yogurt yedim
Aksam: 2 tane icli kofte ve ayran ictim ve bugunu bitirdim :)
1,5 litre su ictim ama spor yapamadm insallah biraz yuruyus imkanm olursa yapicam :)

kizlaar bende geldim artik o zorlu regli agrilarini atlattim cok iyiyim bugunku menumde;
Sabah: 3-4 patates kizartmasi, domates salatalik ve peynir yedim
Ögle: 3 tane ceviz ve yogurt yedim
Aksam: 2 tane icli kofte ve ayran ictim ve bugunu bitirdim :)
1,5 litre su ictim ama spor yapamadm insallah biraz yuruyus imkanm olursa yapicam :)
O İçli köfteler kızartmaysa eğer spor ister yoksa da ceza ister :(

Sabah:
1dilim peynirli elmek
Yarım şişe sosa
6fındık

Öğle:
1tabak kuru fasulye (etsiz az yağlı)
Soğan piyazı
3kaşık pirinç Pilavı
Yarım bardak ayran

Ara:
2kibrit kutusu peynir
Yeşil çay
Yarım avuç kuruyemiş(fındık fıstık badem leblebi)

Spor akşam sekiz gibi yapınca yazarım
Su:3litre olur

Selam kızlar, yoğunluktan giremedim bugün hiç. Dün öğlen hiç kaçamak yapmadım ama akşam yemeğinde 1,5 lahmacun yedim :(( bugün sabah kahvaltımdada sandviçim malesef beyaz ekmek zorunda kaldı akşam yemeğimi 2 kase çorbayla yaptım. Reglim yaklaşıyor galiba göğüslerim ağrıyor ve vücudum ödem topladı. :(( moralim çok bozuldu bu hafta kilo veremicem galiba :((

Selam kızlar, yoğunluktan giremedim bugün hiç. Dün öğlen hiç kaçamak yapmadım ama akşam yemeğinde 1,5 lahmacun yedim :KK43:( bugün sabah kahvaltımdada sandviçim malesef beyaz ekmek zorunda kaldı akşam yemeğimi 2 kase çorbayla yaptım. Reglim yaklaşıyor galiba göğüslerim ağrıyor ve vücudum ödem topladı. :KK43:( moralim çok bozuldu bu hafta kilo veremicem galiba :KK43:(
Benim de tehlikeli günler yaklaştı ya şimdiden su toplamaya başladı Cumayı güzel atlatırım umarım
Lahmacun 1tanesi 150 kalori diye hatırlıyorum ama sağlıklı birşey değil :KK43: sandviçin içinde de salam Vs gibi sağlıksız şeyler yoksa idare eder ama varsa 30squat diyorum :(

Back