- 5 Mayıs 2012
- 189
- 233
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım menün sağlıksız karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Çabuk açıkmışsındır. Üzülme ama zamanla düzelir inşAllah.durun durun bide benim menüme bakın sabah bi simit biraz peyir bi bardak çay öğlen çeyrek ekmek yine peynir yine çay ve daha bi litre su. akşamda fırında karnıbahar
wuuuhuuuuu ne yaptın kuzum sen bugün yawww sabah tam simit, öğlen çeyrek ekmek, olmamış bugün bol bol spor yap tatlımda yediklerini yak, akşamada ve hatta tartı gününe kadar da kahvaltı hariç ekmek, simit, poğaca, makarna falan tüketmeeee, cezanı da artık sevgili kaptanımız keser @erigimdurun durun bide benim menüme bakın sabah bi simit biraz peyir bi bardak çay öğlen çeyrek ekmek yine peynir yine çay ve daha bi litre su. akşamda fırında karnıbahar
durun durun bide benim menüme bakın sabah bi simit biraz peyir bi bardak çay öğlen çeyrek ekmek yine peynir yine çay ve daha bi litre su. akşamda fırında karnıbahar
Hedefi guncelleriz hem herkes teker teker verip koruma topigine buluşuruzGünaydın hanımlar Ay ben şimdiden çok heyecanlandım cuma günü için Bu hafta da hedefime ulaşamayacağım sanki ama inşallah artı getireceğim takımıma Bu arada gitgide kilo vermek zorlaşıyor mu,yoksa ben mi hafife aldım acaba? Bugün bir etek istettim 36 beden Motivasyonuma yardımcı olur diye düşündüm.Kaç gündür spora da gidemiyorum.Artık bugün evde bir şeyler yaparım herhalde. Kaç gündür içim içimi yiyor.Ya hedefime ulaşırsam bu takımdan nasıl ayrılacağım? Ben size çok alıştım yaa
umarim en ufak derdimiz o olur...düsünsene yeni beden yeni kiyafetler tarzimi gardorobu degistircem
Günaydinlar kizlar..motivasyonu yüksek beslenmemizi düzgün yapmaya calisiyoruz zayiflarken beslenme 80/85% sayiliyor spor 10-15% ondan yediklerimiz daha önemli
Kolay gelsinsabah:
6fındık
bir dilim kızarmış peynirli ekmek (yağda değil)
yarım kase yoğurt
yarım şişe soda
ara: yarım şişe soda
annem sabah beni temizli temizlik diye uyandırdığı için 1-2saatimi aç geçirdim uyandıktan sonra sabah sporu yapamicam akşam dönüşüm güzel olacak umarım :)
Canım hep atistirmalik kolay şeyler oluyor menumde ekmek araları simit vs bu tarı değiştir yemek yapmak için vaktim yok deme fena pataklarimpataklarim ben kucagimda kuzey efendiye hazırlıyorum çoğu şeyi hele bugün hiç durmuyor ne yedim hiçbirşey ceza 60dk yuruyusdurun durun bide benim menüme bakın sabah bi simit biraz peyir bi bardak çay öğlen çeyrek ekmek yine peynir yine çay ve daha bi litre su. akşamda fırında karnıbahar
Ceza tamamdurwuuuhuuuuu ne yaptın kuzum sen bugün yawww sabah tam simit, öğlen çeyrek ekmek, olmamış bugün bol bol spor yap tatlımda yediklerini yak, akşamada ve hatta tartı gününe kadar da kahvaltı hariç ekmek, simit, poğaca, makarna falan tüketmeeee, cezanı da artık sevgili kaptanımız keser @erigim
ye kız ye künefe candır takım için ye hepimizin adına yere sindire sindire ye demiycem tabikitabikii 1/4une izin veriyorum kapişallah bana sabır versin her gün ayrı tatlı çıkarıyorlar başıma hep mi diyetime denk getirirler ya kasıtlı olarak düşünüyorum artık diyette olan kardeşim gitmiş künefe istemiş ve almışlar!!! nasıl sinirlendim hataylı olarak nasıl tutucam kendimi diyette şekerli şeyler yasak bana ama künefe
tatlım ben öyle durumlarda, yani çok sevdiğim şeyler olduğunda eğer çok canım isterse yemicem yemicem diye kendimi çok kasmıyorum. çünkü biliyorum ki bugün olmasa ilk fırsatta saldırıya geçicem. onun için ben nefsimi köreltmek için 1-2 defa tadımlıkta olsa alıyorum. zaten 3. kendim istememiş oluyorum. mesela dünkü yediğim fırın sütlaç gibi, normalde 1-2 tane yerim ama dün sadece 4 kaşık yedim. sonra kendi irademle bıraktım bu kadar yeter dedim. anlatabildim mi bilmiyorumallah bana sabır versin her gün ayrı tatlı çıkarıyorlar başıma hep mi diyetime denk getirirler ya kasıtlı olarak düşünüyorum artık diyette olan kardeşim gitmiş künefe istemiş ve almışlar!!! nasıl sinirlendim hataylı olarak nasıl tutucam kendimi diyette şekerli şeyler yasak bana ama künefe
yaa çok heyecanlanmıştım tamam çok şeker sevmem ben zaten şekerini de azcık koydururum cumaya yaptırim de ödül olsun öbür türlü kaçamak sayarım ben herşeyiHedefi guncelleriz hem herkes teker teker verip koruma topigine buluşuruz
Kolay gelsin
Canım hep atistirmalik kolay şeyler oluyor menumde ekmek araları simit vs bu tarı değiştir yemek yapmak için vaktim yok deme fena pataklarimpataklarim ben kucagimda kuzey efendiye hazırlıyorum çoğu şeyi hele bugün hiç durmuyor ne yedim hiçbirşey ceza 60dk yuruyus
Ceza tamamdur
ye kız ye künefe candır takım için ye hepimizin adına yere sindire sindire ye demiycem tabikitabikii 1/4une izin veriyorum kapiş
aynen anladım pişman olmadan yemem gerek onun için de ölçülü yemem gerek anlaştık ucundan :)tatlım ben öyle durumlarda, yani çok sevdiğim şeyler olduğunda eğer çok canım isterse yemicem yemicem diye kendimi çok kasmıyorum. çünkü biliyorum ki bugün olmasa ilk fırsatta saldırıya geçicem. onun için ben nefsimi köreltmek için 1-2 defa tadımlıkta olsa alıyorum. zaten 3. kendim istememiş oluyorum. mesela dünkü yediğim fırın sütlaç gibi, normalde 1-2 tane yerim ama dün sadece 4 kaşık yedim. sonra kendi irademle bıraktım bu kadar yeter dedim. anlatabildim mi bilmiyorum
iyi haberlerle bekliyoruz canım tekrar geçmiş olsunKızlar sizlerin menüleri sporları okudukça heyecanlaniyorum . Bende verecem inşallah incecik olacagiz . yarın gitmeyi düşünüyorum vakit olursa doktora. İnşallah alçı çıkar da kurtulurum
O İçli köfteler kızartmaysa eğer spor ister yoksa da ceza isterkizlaar bende geldim artik o zorlu regli agrilarini atlattim cok iyiyim bugunku menumde;
Sabah: 3-4 patates kizartmasi, domates salatalik ve peynir yedim
Ögle: 3 tane ceviz ve yogurt yedim
Aksam: 2 tane icli kofte ve ayran ictim ve bugunu bitirdim :)
1,5 litre su ictim ama spor yapamadm insallah biraz yuruyus imkanm olursa yapicam :)
Benim de tehlikeli günler yaklaştı ya şimdiden su toplamaya başladı Cumayı güzel atlatırım umarımSelam kızlar, yoğunluktan giremedim bugün hiç. Dün öğlen hiç kaçamak yapmadım ama akşam yemeğinde 1,5 lahmacun yedim ( bugün sabah kahvaltımdada sandviçim malesef beyaz ekmek zorunda kaldı akşam yemeğimi 2 kase çorbayla yaptım. Reglim yaklaşıyor galiba göğüslerim ağrıyor ve vücudum ödem topladı. ( moralim çok bozuldu bu hafta kilo veremicem galiba (
ayy kizartma yedim yaO İçli köfteler kızartmaysa eğer spor ister yoksa da ceza ister
miktar ne kadar yedin ? üzülmek yokkk..stress yok pismanlik yok...faydasi yok cünkü yarin telafi edersin bugün 15 dakka sporuna eklersin olur biterayy kizartma yedim ya