Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet gelmeseydi iyidi ama işte geldi gene :KK43: neyse hayırlısı. sabahları yapıcam sadece o da yeter herhalde.

bence gelmesi iyi olmuş, geç gelmesi daha fazla şişkinlik ve ödem yapar eh bide üzerine streste eklenir. ben düzensiz, az ve geç olan biri olarak hemen gelip gitmesini isterim :)

***10.Takım 430.Etap***
eriğim(79,7 / / /% )
cansutr ( 79.4 / / /% )
keskee ( 64.2 / / /% )
Kimyager1508( 67,2 / / /% )
Potterhead (65.2/ / /% )
dudujan(109.2/ / /% )

Judiee ( 54.3/ / /% )yeni üye baş. kilosu:54.5, hedef kilosu: 45 , başlangıç tarihi:23.08.2015
Basen(60.9/ / / % )yeni üye baş. Kilosu:63,hedef kilosu:50,başlangıç tarihi:23.08.2015
Ahufizar( 58.1 / / /% ) yeni üye baş.kilosu:57.4,hedef kilosu:48,baş. tarihi:24.08.15
Yesa1( 54,9 / / /% ) yeni üye baş. Kilosu:56.6,hedef kilosu:50,baş. Tarihi:27.08.15

10.takım ortalaması: %

***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ (LİSTEYE GİRİŞ TARİHLERİ)
Perimmm07 ( 77.6/ / /% )yeni üye baş. kilosu:78, hedef kilosu: 65 , başlangıç tarihi:21.08.2015-beklemede özel sebepler

Oskhee(78.5 / / /% ) yeni üye baş. Kilosu:79.3,hedef kilosu:60,baş. Tarihi:29.08.15
platinus(112/ / /% )yeni üye baş. Kilosu:112,hedef kilosu:80,başlangıç tarihi:2,9,2015
tobefit(102,5/ / /%)yeni üye baş. Kilosu:102,5,hedef kilosu:58 ,başlangıç tarihi:3,9,2015
Baldamlasmixmelis( / / /%. ) yeni üye baş. Kilosu: 64.5 hedef kilosu: 54baş.tarh:04/09/15

Son düzenleyen: Moderatör:
kahvaltıda sandviç hazırlayamadığım için altınbaşak yulaflı-kepekli kraker ve eti form limonlu aldum.

krakeri yiyip formuda ara öğünde yerim heralde.

günaydın kızlar.

dün hiç gelemedim, alışverişe çıktım dünkü sıcakta ve 11 saat dışarıdaydım. Bacaklarım nasıl ağrıyor :KK43: ama bayağı iyi spor olmuştur yani 11 saat alışveriş yapmak.

dün kahvaltıda yumurtasız menemen, 6 adet zeytin,1 dilim peynir ve 2,5 dilim tam buğday ekmeği yedim.

sonra alışverişe çıktım 11 gibi. sonrasında 16::00 da bir ayran ve arkadaşımın gözlemesinden çeyreğini yedim.

sonra tekrar alışverişe başladık. 21:00 de de ayran ve tavuklu salata yedim.

bol su ve 1 elmalı soda içtim arada ve 11 saatte yürüdüm :) gece bacaklarımın ağrısından uyuyamadım ve hala daha bacaklarım da ayaklarım da çok ağrıyor. inşallah bu ağrılar bana yağ yakımı olarak geri döner....
11saatte ne al-Din çok merak ettim :D
***10.Takım 430.Etap***
eriğim(79,7 / / /% )
cansutr ( 79.4 / / /% )
keskee ( 64.2 / / /% )
Kimyager1508( 67,2 / / /% )
Potterhead (65.2/ / /% )
dudujan(109.2/ / /% )

Judiee ( 54.3/ / /% )yeni üye baş. kilosu:54.5, hedef kilosu: 45 , başlangıç tarihi:23.08.2015
Basen(60.9/ / / % )yeni üye baş. Kilosu:63,hedef kilosu:50,başlangıç tarihi:23.08.2015
Ahufizar( 58.1 / / /% ) yeni üye baş.kilosu:57.4,hedef kilosu:48,baş. tarihi:24.08.15
Yesa1( 54,9 / / /% ) yeni üye baş. Kilosu:56.6,hedef kilosu:50,baş. Tarihi:27.08.15

10.takım ortalaması: %
Kilo alanı bir hafta daha bekletirim demedi demeyin :63: yesa yesa canım senin hedefe çok az kalmış hedefini kucultsek çünkü listeye girdiğinde çıktığında bir olacak :(
kahvaltıda sandviç hazırlayamadığım için altınbaşak yulaflı-kepekli kraker ve eti form limonlu aldum.

krakeri yiyip formuda ara öğünde yerim heralde.
formun yarısını ye arada yarısına izin veriyordu diyetisyen hepsini hupletme sakin :D

@erigim 4 etek,2 pantolon ve 2 gömlek aldım :D sezon sonu olduğu için pek birşey beğenemedim. ama kilo verdiğimi alışverişte farkettim satıcı çocuk pantolon çıkardı bu bana asla olmaz dedim olur dedi bende çok küçük asla olmaz dedim sonunda oldu :) medium giymeye başlamışım ki :))

aynen hep yarısını yiyorum diğer yarısını da yanımdakilere zorla yediriyorummm :))

bu haftaki hedefim 63 leri görmek.

günaydın kızlar.

dün hiç gelemedim, alışverişe çıktım dünkü sıcakta ve 11 saat dışarıdaydım. Bacaklarım nasıl ağrıyor :KK43: ama bayağı iyi spor olmuştur yani 11 saat alışveriş yapmak.

dün kahvaltıda yumurtasız menemen, 6 adet zeytin,1 dilim peynir ve 2,5 dilim tam buğday ekmeği yedim.

sonra alışverişe çıktım 11 gibi. sonrasında 16::00 da bir ayran ve arkadaşımın gözlemesinden çeyreğini yedim.

sonra tekrar alışverişe başladık. 21:00 de de ayran ve tavuklu salata yedim.

bol su ve 1 elmalı soda içtim arada ve 11 saatte yürüdüm :) gece bacaklarımın ağrısından uyuyamadım ve hala daha bacaklarım da ayaklarım da çok ağrıyor. inşallah bu ağrılar bana yağ yakımı olarak geri döner....

bence gelmesi iyi olmuş, geç gelmesi daha fazla şişkinlik ve ödem yapar eh bide üzerine streste eklenir. ben düzensiz, az ve geç olan biri olarak hemen gelip gitmesini isterim :)

ohhh ohhh 11 saat alışveriş baya spor olmuş senin için bende cuma ve cumartesi hep dışarıdaydım, hergün 8-9 saat dolaştım ayak ve bacak ağrısnın ne demek olduğunu çookk iyi anlıyorum :-):-)
evet adetimin cumadan önce gelmesi iyi oldu, çünkü 3 gündür çok şiştim hemde çok gergin.

Erigim ben neden yokum listede.grup olarak varım.
Kemerde bir sorun yaşamadım çok şükür.diyete her baslamamda kullanırım.

Evet yarım kg taze fıstık yerim sanırım

ohhh ohhh 11 saat alışveriş baya spor olmuş senin için bende cuma ve cumartesi hep dışarıdaydım, hergün 8-9 saat dolaştım ayak ve bacak ağrısnın ne demek olduğunu çookk iyi anlıyorum :-):-)
evet adetimin cumadan önce gelmesi iyi oldu, çünkü 3 gündür çok şiştim hemde çok gergin.

valla ağrımasına seviniyorum bacaklarımın kasların çalıştığını biliyorum çünkü :)))

aynen canım ödemlerde kurtulursun ohh miss :))

11saatte ne al-Din çok merak ettim :KK70:

Kilo alanı bir hafta daha bekletirim demedi demeyin :63: yesa yesa canım senin hedefe çok az kalmış hedefini kucultsek çünkü listeye girdiğinde çıktığında bir olacak :KK43:
formun yarısını ye arada yarısına izin veriyordu diyetisyen hepsini hupletme sakin :KK70:

Tabii ki canım siz nasıl derseniz ben uyarım her şekilde :KK68:

@erigim 4 etek,2 pantolon ve 2 gömlek aldım :KK70: sezon sonu olduğu için pek birşey beğenemedim. ama kilo verdiğimi alışverişte farkettim satıcı çocuk pantolon çıkardı bu bana asla olmaz dedim olur dedi bende çok küçük asla olmaz dedim sonunda oldu :) medium giymeye başlamışım ki :))

aynen hep yarısını yiyorum diğer yarısını da yanımdakilere zorla yediriyorummm :))

Ohh ohh ne güzel valla

Deneme suresinde ki listedesin canım üçüncü cuma olmadan listeye almamız yasaklanmıştır
canım boy kaçtı senin

günaydııın:KK54:

sabah:
yarım kase yoğurt
1dilim yufka ekmek
2küçük dilim peynir
1 kupa yeşil çay
8fındık

@erigim 4 etek,2 pantolon ve 2 gömlek aldım :KK70: sezon sonu olduğu için pek birşey beğenemedim. ama kilo verdiğimi alışverişte farkettim satıcı çocuk pantolon çıkardı bu bana asla olmaz dedim olur dedi bende çok küçük asla olmaz dedim sonunda oldu :) medium giymeye başlamışım ki :))

Ohh ohh ne güzel valla

Deneme suresinde ki listedesin canım üçüncü cuma olmadan listeye almamız yasaklanmıştır
canım boy kaçtı senin

Back