Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar yeni cicilerimi giyince sabahtan beri herkes sen eriyorsun, ne kadar zayıfladın diye iltifat ediyor.. çok sevindirik oldum kiiii :KK49::KK49::KK49: motivasyonum tepelerdeeee
ayy çok güzel bişey o ya ben de bu cuma eteğimi denicem bakalım bi gelişme var mı bende :KK68:

Merhaba kızlar bende ancak yazabiliyorum gece geldik (eşimi götürdüm datça olunca) sabah işe gittim ama maf durumdayım akşamada eşimin kuzeni yemeğe geliyor koştur koştur yıkılıp kalacam :( Haftasonu kaçamak olacak sadece dün dönerken minik paket hoşbeş yedim çünkü şekerim düştü :( onun dışında aynen diyetime uydum.

Kızlar yeni cicilerimi giyince sabahtan beri herkes sen eriyorsun, ne kadar zayıfladın diye iltifat ediyor.. çok sevindirik oldum kiiii :KK49::KK49::KK49: motivasyonum tepelerdeeee

süperrrrr :KK9::KK9: darısı başıma. henüz hiç kimse benim zayıfladığımın farkına bile varmıyor. yaaa koskoca 4 kilo verdim ama ıhıh kimse farketmiyor :KK51:

Ankara dayim canım
Canım bende Ankaradayım Göksu PArkının orda oturuyorum sen nerde oturuyorsun?
Günaydın kızlar uykusuz bir gece
Oğlum emmek için uyaniyo eşimde gece bi baktım kusma ishal üşüme :KK43: kendisi gidemezdi dra bende bebeği birakamam şimdi biraz uyudu inşallah düzelmiştir
Çizgi filmlerdeki uykusuzlar gibiyim :KK43:
Geçmiş olsun canım bende de şuan çok kötü ishal üşüme var salgın mı var nedir?
parmak ucunda atlayınca ve ipi yere çok değdirmeyince deprem etkisi yaratmıyo test ettim ruhları bile duymaz :KK70:
İpi bu şekilde deneyim bende bakalım inş şikayete gelmezler :D

3344bb7f0b7f.gif

Kızlar takımların içinden de birinci seçelim mi ortalık kizissin
Takımlar arası birinci hangi takım olacak
Takım ici birinci kim olacak

cl02-cheerleader-cheerleading-cheerleading-competition-smiley-emoticon-000478-large.gif
Süper olur canım bence :)
Kizlaarrrr bugün abiye aldimmmm. Nasil??? Biraz daha kilo verdim mi o hafif gobekte gidecekkk
Çok güzel olmuşsun maşallah:)

Kızlar kahvaltıda:
1 dilim etimek
50 gram beyaz peynir
1 domates
2 tutam maydanoz

Daha araöğün ve öğlen yemeği yiyemedim şimdi çıkıp eve gidecem temizlik yapmadan yerim artık öğle yemeğimi.

spor:
leslie 1-2-3 miles
100squats
50şınav
50mekik
100ip
200basen

devamı akşama doğru gelecek bütün günü de özet geçerim
bu kadar sporu nasıl yapıyorsun yaaaa, ben leslie2 mil ve 100 mekik çekip bırakıyorumm. zaten kan ter içinde kalıyorum. seni ayakta alkışlıyorum şu an :KK9:

Back