- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ideal kg kaç
ayy çok güzel bişey o ya ben de bu cuma eteğimi denicem bakalım bi gelişme var mı bendeKızlar yeni cicilerimi giyince sabahtan beri herkes sen eriyorsun, ne kadar zayıfladın diye iltifat ediyor.. çok sevindirik oldum kiiiimotivasyonum tepelerdeeee
Kızlar yeni cicilerimi giyince sabahtan beri herkes sen eriyorsun, ne kadar zayıfladın diye iltifat ediyor.. çok sevindirik oldum kiiiimotivasyonum tepelerdeeee
Canım bende Ankaradayım Göksu PArkının orda oturuyorum sen nerde oturuyorsun?Ankara dayim canım
Geçmiş olsun canım bende de şuan çok kötü ishal üşüme var salgın mı var nedir?Günaydın kızlar uykusuz bir gece
Oğlum emmek için uyaniyo eşimde gece bi baktım kusma ishal üşümekendisi gidemezdi dra bende bebeği birakamam şimdi biraz uyudu inşallah düzelmiştir
Çizgi filmlerdeki uykusuzlar gibiyim![]()
İpi bu şekilde deneyim bende bakalım inş şikayete gelmezlerparmak ucunda atlayınca ve ipi yere çok değdirmeyince deprem etkisi yaratmıyo test ettim ruhları bile duymaz![]()
Süper olur canım bence :)![]()
Kızlar takımların içinden de birinci seçelim mi ortalık kizissin
Takımlar arası birinci hangi takım olacak
Takım ici birinci kim olacak
![]()
Çok güzel olmuşsun maşallah:)Kizlaarrrr bugün abiye aldimmmm. Nasil??? Biraz daha kilo verdim mi o hafif gobekte gidecekkk
ayy çok güzel bişey o ya ben de bu cuma eteğimi denicem bakalım bi gelişme var mı bende![]()
süperrrrrdarısı başıma. henüz hiç kimse benim zayıfladığımın farkına bile varmıyor. yaaa koskoca 4 kilo verdim ama ıhıh kimse farketmiyor
![]()
wwaaaooowww o zaman tabiki de farkedilirhemen farkedilmiyor, birden herkes farketmeye başlıyor :))) ben 14 kilo verdim totalde :)
wwaaaooowww o zaman tabiki de farkedilir![]()
1 ayda 5 kilo verirsin canımm. benimde ilk hedefim 63 olmak. hedefe 4 kilo kaldı. sonrasında 60 olmakbakalım son 10 kiloyu verince ne olacak :) 12 ekime kadar hedefim 59 olmak 34 gün kaldı kendimi kasmam gerekecek.
1 ayda 5 kilo verirsin canımm. benimde ilk hedefim 63 olmak. hedefe 4 kilo kaldı. sonrasında 60 olmak
bu kadar sporu nasıl yapıyorsun yaaaa, ben leslie2 mil ve 100 mekik çekip bırakıyorumm. zaten kan ter içinde kalıyorum. seni ayakta alkışlıyorum şu anspor:
leslie 1-2-3 miles
100squats
50şınav
50mekik
100ip
200basen
devamı akşama doğru gelecek bütün günü de özet geçerim
canım selam, hoşgeldin. kendinden biraz bahseder misin? yaş, boy, kilo, hedef kilo nedir?yeni kişi alıyomusunuz lütfen benide alınn
hemen farkedilmiyor, birden herkes farketmeye başlıyor :))) ben 14 kilo verdim totalde :)