Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu kadar sporu nasıl yapıyorsun yaaaa, ben leslie2 mil ve 100 mekik çekip bırakıyorumm. zaten kan ter içinde kalıyorum. seni ayakta alkışlıyorum şu an :KK9:
hedef 53.00ü görmek bu cuma ve 3 gün kaldı. bir de geçen hafta neler neler yedim bi bilsen bu yaptıklarımın bir kısmı onların cezası @erigim e söz verdim çıkarcam onların acısını diye ve benim sınav dönemim başladı ders çalısmam gerekiyor oturduğum her saniye basenler alıyo başını gidiyor zaten :( çook teşekkür ederim bu arada ama haftaya tempo düşücek biraz

hoşbuldum :) off offf bahsedeyim tembelin tekiyim 170 boy 74 kiloda çalışan ama masa başında hareketsiz bi işim var.evliyim 2 çocuk ve bide hipotiroitim var.hedefim 68 imkansızmı :(( bundan 9-10 ay önce 66 kiloydum bazı sıkıntılar vardı yedimde yedim unutayım diye kek yaptım kurabiye yaptım kolanın dibine vurdum sonuç bu 74 :( benide alın aranıza bende zayıflamak istiyorum

E Etlibutlu hg ilk sayfada kurallar var okursan sevinirim ama hedefin çok az deneme suresi bitene kadar verirsin aramızda

dudujan dudujan elvankentteyim bende

Kızlar yuruyus çıkıyorum döneceğim sonra

hoşbuldum :) off offf bahsedeyim tembelin tekiyim 170 boy 74 kiloda çalışan ama masa başında hareketsiz bi işim var.evliyim 2 çocuk ve bide hipotiroitim var.hedefim 68 imkansızmı :KK43:( bundan 9-10 ay önce 66 kiloydum bazı sıkıntılar vardı yedimde yedim unutayım diye kekide yaptım kurabiye yaptım kolanın dibine vurdum sonuç bu 74 :KK43: benide alın aranıza bende zayıflamak istiyorum

tabikide imkansız değil. ben 78 le başladım şuan 64 üm ve aslında çokta keyifli.. yeterki kararlı ol ve acıktığında kalorisi az olan yiyeceklere yönel

tabikide imkansız değil. ben 78 le başladım şuan 64 üm ve aslında çokta keyifli.. yeterki kararlı ol ve acıktığında kalorisi az olan yiyeceklere yönel

sen ekmek tüketiyormusun yada ne gibi beslenme spor programin var ? yaklasik 3 ay sanirim ramazani cikirinca 14 kilo olabilcek birsey...ben kendimi gelemedim cumartesi asiri gec cikisim isten tüm uyku düzenimi herseyimi bozdu bugünde erken basliycam umarim erken yatar yarin güzel spor yapip düzgün beslenirim umarim.

ayyyy gerçektenmii çok güzel vermişsin kiloyu.inşallah bendee .bide bana dr ömür boyu b12 iğnesi olman lazım haftada bir dedi bende kilo yapıyo diye yaptırmıyorum iğneleri :(

sen ekmek tüketiyormusun yada ne gibi beslenme spor programin var ? yaklasik 3 ay sanirim ramazani cikirinca 14 kilo olabilcek birsey...ben kendimi gelemedim cumartesi asiri gec cikisim isten tüm uyku düzenimi herseyimi bozdu bugünde erken basliycam umarim erken yatar yarin güzel spor yapip düzgün beslenirim umarim.
ekmek çok yemem ama abur cuburu çok yerim çikolata yemezsem elim kolum dökülüyo yaaa çok kötü oluyorum gecenin 11 inde pasta yiyorum :(

Ekmeği sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği olarak tüketiyorum. makarna, pilav,patates tüketmiyorum. kesinlikle öğlen ve akşam yoğurt tüketiyorum. sebze yemeklerimi ya yağsız ya da yarım kaşık yağla yapıyorum. salatalarıma bile yağ katmıyorum limonla soslandırıyorum. bol limonlu su, tarçınlı türk kahvesi içiyorum. yeşilçay içiyorum. spor olarakta yürüyüş yapmaya çalışıyorum aradada egzersiz yapıyorum. 6 dan sonra hiçbişi yemiyoorum bide. kaçamaklarım da da kalorilerine bakıp tadımlık yapıyorum sonrada onları telafi edici şeyler yapıyorum. proteinimi de eksik etmiyorum.

Ekmeği sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği olarak tüketiyorum. makarna, pilav,patates tüketmiyorum. kesinlikle öğlen ve akşam yoğurt tüketiyorum. sebze yemeklerimi ya yağsız ya da yarım kaşık yağla yapıyorum. salatalarıma bile yağ katmıyorum limonla soslandırıyorum. bol limonlu su, tarçınlı türk kahvesi içiyorum. yeşilçay içiyorum. spor olarakta yürüyüş yapmaya çalışıyorum aradada egzersiz yapıyorum. 6 dan sonra hiçbişi yemiyoorum bide. kaçamaklarım da da kalorilerine bakıp tadımlık yapıyorum sonrada onları telafi edici şeyler yapıyorum. proteinimi de eksik etmiyorum.

gercekten müthissin:KK71: ama ben yogurt yiyemiyorum tek :mad: ya corbanin icinde olcak yada etle karisik yada ne bileyim yemekle ic ice böyle ayri kasede yiyemiyorum :KK61: tarcinli türk kahvesi denigcem tskler :KK66: yesil cayi ihmal ettim:KK20: sporuda o tadimlik olayina dönsemde iyi olur :KK17:

bütün öğlenim ev temizliğine yardım ve sporla gitti kızlar bu arada sizin orda da hava bembeyaz toz mu resmen 4metre ötesi bulanık şehrin görünmüyor.

akşam:
1tabak fırında balık ve patates (az yağlı)
yarım dilim ekmek
yarım bardak şalgam
domates salatası (yağsız)

günaydııın:KK54:

sabah:
yarım kase yoğurt
1dilim yufka ekmek
2küçük dilim peynir
1 kupa yeşil çay
8fındık
Yoğurt çok tok tutuyordu iki gundur test ettim
ben gece fazla yorgundm heralde gözümü yeni acabildim hemen kahvaltimi yaptim. 1 dilim omlet, biraz peynir domates ve 2 bardak sekersiz cay ictim :)
Uyuma rakibe uyursan metabolizmanda uyur
Canım ben 50 olur demiştim diyetisyen 47 48 dedi.
48 olsun mu hedefin :D
Kızlar yeni cicilerimi giyince sabahtan beri herkes sen eriyorsun, ne kadar zayıfladın diye iltifat ediyor.. çok sevindirik oldum kiiii :KK49::KK49::KK49: motivasyonum tepelerdeeee
Darısı bize :)
Merhaba kızlar bende ancak yazabiliyorum gece geldik (eşimi götürdüm datça olunca) sabah işe gittim ama maf durumdayım akşamada eşimin kuzeni yemeğe geliyor koştur koştur yıkılıp kalacam :KK43: Haftasonu kaçamak olacak sadece dün dönerken minik paket hoşbeş yedim çünkü şekerim düştü :KK43: onun dışında aynen diyetime uydum.
Harikasin
süperrrrr :KK9::KK9: darısı başıma. henüz hiç kimse benim zayıfladığımın farkına bile varmıyor. yaaa koskoca 4 kilo verdim ama ıhıh kimse farketmiyor :KK51:
Bir iki kg daha gitsin fark ederler
Canım bende Ankaradayım Göksu PArkının orda oturuyorum sen nerde oturuyorsun?

Geçmiş olsun canım bende de şuan çok kötü ishal üşüme var salgın mı var nedir?

İpi bu şekilde deneyim bende bakalım inş şikayete gelmezler :KK70:

Süper olur canım bence :)

Çok güzel olmuşsun maşallah:)
Kahveye limon sık bir iki damla yut canim
benimde ilk hedefim 65 olmaktı, onu başardım. şimdide 59 olmak, sonrada 53 de bitirmek sonrasında da korumak. küçük hedefler koymak daha çok motive ediyor beni.
Benim sorunum büyük hedef galiba i zaman ilk hedef benimde 75:)
hedef 53.00ü görmek bu cuma ve 3 gün kaldı. bir de geçen hafta neler neler yedim bi bilsen bu yaptıklarımın bir kısmı onların cezası @erigim e söz verdim çıkarcam onların acısını diye ve benim sınav dönemim başladı ders çalısmam gerekiyor oturduğum her saniye basenler alıyo başını gidiyor zaten :KK43: çook teşekkür ederim bu arada ama haftaya tempo düşücek biraz
Haftaya idare ederiz ama kaçamak yok :(
onu bi vereyim canım gerisi gelir keşke versem
son hedef ne kaça kadar düşmek istiyorsun
Super
ayyyy gerçektenmii çok güzel vermişsin kiloyu.inşallah bendee .bide bana dr ömür boyu b12 iğnesi olman lazım haftada bir dedi bende kilo yapıyo diye yaptırmıyorum iğneleri :KK43:

ekmek çok yemem ama abur cuburu çok yerim çikolata yemezsem elim kolum dökülüyo yaaa çok kötü oluyorum gecenin 11 inde pasta yiyorum :KK43:
Canim hastalardan vazgrcmelisin ve iğneleri ihmal etme
Dusun sağlığından vazgeçip hastalardan mi gecmeyeceksin:(
tiyolari aldık :D
gercekten müthissin:KK71: ama ben yogurt yiyemiyorum tek :mad: ya corbanin icinde olcak yada etle karisik yada ne bileyim yemekle ic ice böyle ayri kasede yiyemiyorum :KK61: tarcinli türk kahvesi denigcem tskler :KK66: yesil cayi ihmal ettim:KK20: sporuda o tadimlik olayina dönsemde iyi olur :KK17:
ben şimdi meyve ile blenderdan geçirip iciyorumcok güzel oluyor hemde tok tutuyor

Kizlar taze maydanoz ve limonumu aldim. Yarin sabah maydanoz kurune basliyorum. Regli donemindeyim. Cumaya kadar ödem atman lazim. Başka onerileriniz var mi? Bu hafta tartida + görmek istemiyorum. Bu arada bugün spor yapamam sanirim benim reglim baya agrili oluyor. Hic halim yok

@erigim haftaya ekmeksiz yapıcam sporlarım da günlük neyse o olcak bikaç ceza kaldı onlarıda yaparım artık

Back