Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnngünaydın kızlaar![]()
Canım yine sen bilirsin ama sütle yeşilçay nasıl bir kimyasal tepkime oluşturuyor insanlar izerinde denenmiş mi? Pek bilindik birşey değil. Sütle birlikte çoğu ilaç içilemez mesela. Yeşil çay da biraz fazla içersem bana çarpıntı yapıyor. Günde birkere falan içsen belki olabilir ama sadece bunlardan oluşan bir diyet bana hiç mantıklı gelmedi. Süt insan sindirim sisteminde (bebekler hariç) sıvı bir besin gibi değil katı bir besin gibi sindirilir. Çünkü bizim midemizde süt proteinini sinidirebikecek enzim yok. Bu sebeple sadece süt tüketmek kabız yapar. Yeşil çay ise bağırsak florasındaki yararlı bakterilerin bir anda dışarı atılmasıyla kolay tuvalete çıkmayı sağlar evet ama aşırı kullanımda flora kendini yenileyemeyeceği için oda kabız yapabilir. Benim doktorum bana tamamen yasakladı yeşil çayları. Tabi bunlar benim düşüncelerim.Kızlar acaba bunu yapsammı?
ah şu anneler yok mu bana da dün diyette olduğumu bile bile kızarmış patates istermisin diye sorduAnnem çok sıcak ekmek aldım hamur kızarttım diye uyandırdı.![]()
Balık kraker mi?bugün misafirler vardı kahvaltıdan sonra yediğim o kapalı yiyecekler kaçamak değil her gelenin sürekli diyette misin sorularına sinir olduğum için yedim hem de küçük kuzenime eşlik ettim
sabah:
2kaşık tuzlu yoğurt
1-2dilim ekmek
2çay kaşığı reçel
2yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan (közlenmiş)
1kupa yeşil çay
ara: 1 avuç balık kraker
1 dilim mısır patlağı
daha spor yapamadım misafirlerden dolayı ve dün geceden beri elektrik kesikti tekrar gitme ihtimali var gitmezse yapmayı planlıyorum
Hayır deseydin :)ah şu anneler yok mu bana da dün diyette olduğumu bile bile kızarmış patates istermisin diye sordu![]()
dedim tabiki de onu yiyeceğime 4kilo daha verir ödülümü alırım :)Hayır deseydin :)
evet 32 tanesi 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş bir avuç da çok bişey değildirBalık kraker mi?![]()
yoğuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurttttt %100 yoğurtcuyum ben de tavsiye ederim hemde 2 kase yedin mi saatlerce tok tutuyorKızlar ben yeşil çay i pek sevmiyorum. Onun yerine yenebilecek metabolizma hızlandırıcı bir şey var mı