Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yoğuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurttttt %100 yoğurtcuyum ben de tavsiye ederim hemde 2 kase yedin mi saatlerce tok tutuyor

@kefirrrr canım acayip hız yapar
sağolun kızlar cevaplar için. Kefir yapmayı bilen var mı. Onun mayasini alıp kendim yapmak istiyorum aslında. Çok faydaliymis. Bir ara her gün kahvaltıdan sonra Türk Kahvesi içiyordum çok faydalı gerçekten tekrar başlayayım ben ona.

Bugün diet yapmadım ama anne olunca sağlıklı beslendim. Bende yazayım heveslendim sizden. Sabahsaat 11 00 da 2 dilim haşhaşlı ekmek. 3 zeytin . Maydanoz 2 küçük domates. ... ara15 00 1 bardak ayran. Yarım şeftali akşam18 00 bir tabak taze fasulye 2 kaşık bulgur pilavı salata .2 parca karpuz

karpuzu görmedim desem...fena degil ama protein cok az sadece ayran onu arttirmaya calis...yesil cay yerine zencefil cayi hazirliyabilsin...yada angelina jolienin kullandigi sarimsakli zencefilli cay varmis onuda deniyebilirsin...ben daha hic denemedim...ama zencefili kaynatip icmisligim varda metobalizmayi hizlandiriyor deniyor ben sürekli kullanmadim ama denemekte fayda vardir...bagisiklik sisteminide güclendirir.

Ben kendim yapıyorum cnm,mayasini bulabilirsen tarif ederim.cumadan beri her sabah ac ac iciyorum,bakalım.bulamazsan yollamaya calisirim

Selam Kizlar nasilsiniz? Bugün evde temizlikle ugrastim ugrayamadim hic.
Bugunki menumu ozetlersem
Sabah saat 11 gibi kahvalti ettim. 2 dilim t.b. ekmek, 1 haslanmis yumurta, 8-10 tane zeytin, peynir, domates salata, sakersiz cay

Ara farklı saatlerde 4-5 dilim kavun, 2 tane maden suyu, 4 kuru kayisi 3 hurma

Aksam 19:00 ; 150 gr doner, yarim domates, 1 tane salatalik tursu, 4-5 tane kizarmis patates, ayran, lavasin ucundan 3-4 lokmalik kopardim.
Gecede yoğurt kurumu yaparim.
Spor olarak ev temizliği

akşam için çok çok ağır olmuş onun dışında güzel

günü kapatıyorum kızlar

sabah:

1 kupa yeşil çay
3tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
1dilim peynir
2 çay kaşığı reçel
1-2 dilim ekmek

ara:
1avuç balık kraker
1dilim mısır patlağı

öğle
1kepçe mercimek çorbası
3kaşık bulgur pilavı
1kase yoğurt
2kaşık tuzlu yoğurt
salata
çeyrek dilim ekmek

spor:
30 mekik /ceza
leslie 1mile /ceza
leslie 3 miles x2 /biri ceza
100basen+100 ceza
100squat+20 ceza
150 ip/ceza

su:3litre

Annem çok sıcak ekmek aldım hamur kızarttım diye uyandırdı.
Bu anneler yokmu onları buraya alalım bence
Koşu bandında 19. dk içindeyim

Erigim ben normalde 1 kg fistigin neredeyse yarısını yediğim için bana az geldi
Vuuu yarım kg fıstık mi
Gunaydin kizlarrrrr. Bende bugün tartida 68.0 kg gördüm yaaa ama elim ayagim cookkk sis sanirim odem bende de var @erigim offf napicaz yaaa
Regl ödemi olabilirmiki ben her sabah yoğurt ve nektarini ve tarçıni karıştırıp icecegim
İlk defa duydum
Süper ama hepsini yememek lazım acaba bu ölçüden kaç adet cikiyor

Yeşil çay dan korkum tansiyonum düşük. Acaba iki gün uygulayabileceğim basit bi detox bileniniz varmı?
Ayran detoxu yapabilirsin iki gün
Ayrıca canan hocanın resmi sitesi bu değil bildiğin kadariyla
diyete basladığımdan beri kacamak yapmıyorum sanırım , yapmadıkca mutlu oluyor daha bir sarılıyor insan :)
Emeklerini boşa harcamiyorsun ne guzel
Birazdan goruntulu atacagim
gayet güzel afiyet olsun bu kemer zararlı diye biliyorum ama

Karma karışım menüm
Sabah
1kase yoğurtla 1nektari karışımı

Ara
3adet form patlak

Öğle
1kirpidesi
1pikolata

Ara
1elma

Akşam
2yk pilav
2adet tavuk but küçük
1kaseden az mercimek

Ara
2incir
Su:3lt spor:40dk yuruyus

günaydın kızlaarrrr musmutlu, kilolara bol vedalı bi hafta dilerimmm

@erigim benim sabah kırmızılar geldi o şişlik, gerginlik, sinir hep ondanmış. yarın maydanoz kürüne başlıyorumm cumaya kadar faydası olur inş.

günaydın kızlaaar
Günaydın canim
gelmeseydi iyiydi hayırlısı canım
Evet maydonoz yap bol bol hem odem gider hemde ihtihap filan kalmaz varsa birde abartma herşeyin fazlası zarar

Günaydın canim
gelmeseydi iyiydi hayırlısı canım
Evet maydonoz yap bol bol hem odem gider hemde ihtihap filan kalmaz varsa birde abartma herşeyin fazlası zarar
evet gelmeseydi iyidi ama işte geldi gene neyse hayırlısı. sabahları yapıcam sadece o da yeter herhalde.

günaydın kızlar.

dün hiç gelemedim, alışverişe çıktım dünkü sıcakta ve 11 saat dışarıdaydım. Bacaklarım nasıl ağrıyor ama bayağı iyi spor olmuştur yani 11 saat alışveriş yapmak.

dün kahvaltıda yumurtasız menemen, 6 adet zeytin,1 dilim peynir ve 2,5 dilim tam buğday ekmeği yedim.

sonra alışverişe çıktım 11 gibi. sonrasında 16::00 da bir ayran ve arkadaşımın gözlemesinden çeyreğini yedim.

sonra tekrar alışverişe başladık. 21:00 de de ayran ve tavuklu salata yedim.

bol su ve 1 elmalı soda içtim arada ve 11 saatte yürüdüm :) gece bacaklarımın ağrısından uyuyamadım ve hala daha bacaklarım da ayaklarım da çok ağrıyor. inşallah bu ağrılar bana yağ yakımı olarak geri döner....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…