- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
yoğuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurttttt %100 yoğurtcuyum ben de tavsiye ederim hemde 2 kase yedin mi saatlerce tok tutuyor
sağolun kızlar cevaplar için. Kefir yapmayı bilen var mı. Onun mayasini alıp kendim yapmak istiyorum aslında. Çok faydaliymis. Bir ara her gün kahvaltıdan sonra Türk Kahvesi içiyordum çok faydalı gerçekten tekrar başlayayım ben ona.@kefirrrr canım acayip hız yapar
Bugün diet yapmadım ama anne olunca sağlıklı beslendim. Bende yazayım heveslendim sizden. Sabahsaat 11 00 da 2 dilim haşhaşlı ekmek. 3 zeytin . Maydanoz 2 küçük domates. ... ara15 00 1 bardak ayran. Yarım şeftali akşam18 00 bir tabak taze fasulye 2 kaşık bulgur pilavı salata .2 parca karpuz
sağolun kızlar cevaplar için. Kefir yapmayı bilen var mı. Onun mayasini alıp kendim yapmak istiyorum aslında. Çok faydaliymis. Bir ara her gün kahvaltıdan sonra Türk Kahvesi içiyordum çok faydalı gerçekten tekrar başlayayım ben ona.
Selam Kizlar nasilsiniz? Bugün evde temizlikle ugrastim ugrayamadim hic.
Bugunki menumu ozetlersem
Sabah saat 11 gibi kahvalti ettim. 2 dilim t.b. ekmek, 1 haslanmis yumurta, 8-10 tane zeytin, peynir, domates salata, sakersiz cay
Ara farklı saatlerde 4-5 dilim kavun, 2 tane maden suyu, 4 kuru kayisi 3 hurma
Aksam 19:00 ; 150 gr doner, yarim domates, 1 tane salatalik tursu, 4-5 tane kizarmis patates, ayran, lavasin ucundan 3-4 lokmalik kopardim.
Gecede yoğurt kurumu yaparim.
Spor olarak ev temizliği
Tşk ederimharika olmuş
Bu anneler yokmu onları buraya alalım benceAnnem çok sıcak ekmek aldım hamur kızarttım diye uyandırdı.
Vuuu yarım kg fıstık miKoşu bandında 19. dk içindeyim
Erigim ben normalde 1 kg fistigin neredeyse yarısını yediğim için bana az geldi
Regl ödemi olabilirmiki ben her sabah yoğurt ve nektarini ve tarçıni karıştırıp icecegimGunaydin kizlarrrrr. Bende bugün tartida 68.0 kg gördüm yaaaama elim ayagim cookkk sis sanirim odem bende de var @erigim offf napicaz yaaa
İlk defa duydumGnaydııın kızlar bomba bi güne başlıyorum. Henüz kahvaltı yapmadım. Sormak istediğim geçenlerde ya burada ya face te gördüm süt içersinde Yeşilçay demleniyor. Detox gibi bişeydi bileniniz varmı acaba?
Süper ama hepsini yememek lazım acaba bu ölçüden kaç adet cikiyorNasıl fikir sizce bu:
Eki Görüntüle 1625156
Ayran detoxu yapabilirsin iki günYeşil çay dan korkum tansiyonum düşük. Acaba iki gün uygulayabileceğim basit bi detox bileniniz varmı?
Emeklerini boşa harcamiyorsun ne guzeldiyete basladığımdan beri kacamak yapmıyorum sanırım , yapmadıkca mutlu oluyor daha bir sarılıyor insan :)
Birazdan goruntulu atacagimsağolun kızlar cevaplar için. Kefir yapmayı bilen var mı. Onun mayasini alıp kendim yapmak istiyorum aslında. Çok faydaliymis. Bir ara her gün kahvaltıdan sonra Türk Kahvesi içiyordum çok faydalı gerçekten tekrar başlayayım ben ona.
gayet güzel afiyet olsun bu kemer zararlı diye biliyorum ama
Günaydın canimgünaydın kızlaaar
gelmeseydi iyiydi hayırlısı canımgünaydın kızlaarrrr musmutlu, kilolara bol vedalı bi hafta dilerimmm
@erigim benim sabah kırmızılar geldio şişlik, gerginlik, sinir hep ondanmış. yarın maydanoz kürüne başlıyorumm cumaya kadar faydası olur inş.
evet gelmeseydi iyidi ama işte geldi geneGünaydın canim
gelmeseydi iyiydi hayırlısı canım
Evet maydonoz yap bol bol hem odem gider hemde ihtihap filan kalmaz varsa birde abartma herşeyin fazlası zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?