Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10.Takım 429.Etap***
eriğim(80.4/ 79,7 / 0,7/% 0,87)
cansutr ( 77.4 / 79.4 / -2/% -2.58)
keskee ( 64.5/64.2 / 0.3/ %0.47 )
Kimyager1508(69.2 / 67,2 / 2 /% 2,89)
Potterhead (64.9/65.2/-0.3/%-0.46) yeni üye baş.kilosu:65.4 hdf:55 baş.trhi:20/08/15
dudujan(99/109.2 / -10.2 /% -0.09 ) 312.etapta 7.takımdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 117'ye bölündü

10.takım ortalaması: %0.18
Canım bendede aynı çıkıyor :(
Ortalamayı kontrol edin doğruysa paylaşacağım bu hafta nota aldık :KK43:
Ben bu haftayı fazlasıyla telafi edecem:( 3 kilo vermeme rağmen eksi olmak çok kötü

hiçbi bahaneyle kaçamak yapmalayım ve spor yapalım. ayrıca kızlar bol bol limonlu su için bende dün ödem vardı akşam çok içtim limonlu su şimdi göbeğim düzleşti . tabi sabahtan beri kaç defa wc ye gittim sayamadım :)

***10.Takım 429.Etap***
eriğim(80.4/ 79,7 / 0,7/% 0,87)
cansutr ( 77.4 / 79.4 / -2/% -2.58)
keskee ( 64.5/64.2 / 0.3/ %0.47 )
Kimyager1508(69.2 / 67,2 / 2 /% 2,89)
Potterhead (64.9/65.2/-0.3/%-0.46) yeni üye baş.kilosu:65.4 hdf:55 baş.trhi:20/08/15
dudujan(99/109.2 / -10.2 /% -0.09 ) 312.etapta 7.takımdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 117'ye bölündü

10.takım ortalaması: %0.18
yuzdeniz doğru canım. kilo veren herkesi tebrik ederim, eriğim seni tebrik ederim ayrıca, hadi azmin daim olsun :KK60:

Kahvaltı:
2 dilim etimek
1 marul yaprağı+1 tutam maydanoz
sebzeli omlet
yarım domates
IMG_20150904_100322.jpg
1. Araöğünde canım hiçbir şey istemedi bende yarım domates yedim ve bugün limonlu su içiyorum bol bol.

Kızlar ben işlerine istifamı verdiğim için tüm işleri devir etmem gerekiyor. O yüzden bu haftasonu hep şehir dışında olacak çed raporu işi yaptığım için telefon çekmeyecek yerlere gidecem ama kesinlikle diyetime uyuyacağım o yüzden haftasonu tüm öğünleri yazıp pazartesi paylaşsam olur mu?

Şu an başlayalım o zaman. Bu hafta ne yediniz ne içtiniz hepsini yazın kızlar. Benim canımda şu an tatlı istiyor ama yemeyeceğim.

Ben resim paylaşamıyorum çok büyük diyor. Siz nasıl paylaşıyorsunuz?

Kızlar ben işlerine istifamı verdiğim için tüm işleri devir etmem gerekiyor. O yüzden bu haftasonu hep şehir dışında olacak çed raporu işi yaptığım için telefon çekmeyecek yerlere gidecem ama kesinlikle diyetime uyuyacağım o yüzden haftasonu tüm öğünleri yazıp pazartesi paylaşsam olur mu?

İnternete girebileceğin yerlerde bizi ihmal etme. Birbirimizin desteğine ihtiyacımız var. Ne yedin ne içtin en küçük ayrıntısına kadar not al. :KK39:

Şu an başlayalım o zaman. Bu hafta ne yediniz ne içtiniz hepsini yazın kızlar. Benim canımda şu an tatlı istiyor ama yemeyeceğim.

Ben resim paylaşamıyorum çok büyük diyor. Siz nasıl paylaşıyorsunuz?
Ben telefondan paylaşıyorum büyük dediği zaman biraz kesiyorum o zaman kalitesi düşüyor boyutu azalıyor.

İnternete girebileceğin yerlerde bizi ihmal etme. Birbirimizin desteğine ihtiyacımız var. Ne yedin ne içtin en küçük ayrıntısına kadar not al. :KK39:
İnterneti bulduğun an paylaşırım zaten :) ben resim paylaşıyorum çok motive edici oluyor diyorum duygu resimdeki yedin paylaştın bak yeme şimdi resim paylaşacan uğraşma diyorum. Birde yedikten sonra ilk fırsatta yazıyorum ki başka yemeyeyim.

İnterneti bulduğun an paylaşırım zaten :) ben resim paylaşıyorum çok motive edici oluyor diyorum duygu resimdeki yedin paylaştın bak yeme şimdi resim paylaşacan uğraşma diyorum. Birde yedikten sonra ilk fırsatta yazıyorum ki başka yemeyeyim.
Çok mantıklı:KK48:

Kızlarrt yine neler tıkınıyoraunuz nerdesiniz? Bu gün ne sporlar yapcaksınız. Ben bir jillian bir leslie birazda yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Hadi canlanalım.

sabah

1kaşarlı tost (yağsız ve ekmeğin içi alınmış)
1domates
1erik

spor:
100squat +60 ceza
200basen+100ceza
leslie 1 mile (ceza)

bu haftaki bütüün pişman olunacak yiyeceklerin listesini çıkardım kızlar + çıkmakta haklı vücut su da tutmuş sanırım limonlu suyu denicem bikaç gün sonra. listedeki her bir yiyecek için ek spor cezası koydum birkaçının acısı bu sabah çıktı

bu hafta kaçamak denilen şey aklımızdan geçmemeli haftaya bomba gibi girelim listeye.
ben sabah kahvaltımda;
bir yumurta, domates, salatalık, 2 biber ve birazda beyaz peynirle geçiştirdim.
ara öğün: yok
ve birazda leslie yapıcam.

Back