Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

şuanki durumum

sabah: (10.40)
1domates
1erik
1kaşarlı tost(yağsız, içi alınmış)

öğle:(14.30)

3köfte büyüklüğünde tavuk (yağsız)
4yk nohutlu pilav
salata
1kase cacık
şalgam

spor:
160squat
300basen
leslie 1 mile

diyet listemle şuan iyi gidiyorum ama akşam yemeği yemem büyük ihtimalle bu kadar proteinden sonra acıkmam artık.

şuanki durumum

1domates
1erik

öğle:KK43:14.30)

4yk nohutlu pilav
salata
1kase cacık
şalgam

spor:
160squat
300basen
leslie 1 mile

diyet listemle şuan iyi gidiyorum ama akşam yemeği yemem büyük ihtimalle bu kadar proteinden sonra acıkmam artık.

160 squatı nasıl yapıyorsun ben 20 taneyi zor yapıyorum..
bide basen nasıl oluyor :)

sırlarınızı merak ediyorum spor konusunda zorlanıyorum çünkü :)

şuanki durumum

1domates
1erik

4yk nohutlu pilav
salata
1kase cacık
şalgam

spor:
160squat
300basen
leslie 1 mile

Menün güzel bence, üzülmene gerek yok. Ama sen kahvaltıları çok hafif yaptığın için öğleye yükleniyorsun biraz. Ben kahtıyı sıkı yapıyorum ama her insanın bünyesi farklıdır.

160 squatı nasıl yapıyorsun ben 20 taneyi zor yapıyorum..
bide basen nasıl oluyor :)

sırlarınızı merak ediyorum spor konusunda zorlanıyorum çünkü :)

bacak hareketleri bana kolay geliyor hep beni yıldıran karın egzersizleri daha çok. basen de hareketin adını bilmediğim için öyle yazdım etki ettiği yer direk basen ama :D dizlerini bükerek yere yan yatıyorsun dizin hafif yukarı doğru bakacak şekilde kaldırıyorsun tek bacağını ağrıdığını hissedersen doğru yoldasın :D

Menün güzel bence, üzülmene gerek yok. Ama sen kahvaltıları çok hafif yaptığın için öğleye yükleniyorsun biraz. Ben kahtıyı sıkı yapıyorum ama her insanın bünyesi farklıdır.

o işaret kazayla çıktı canım saati yazim derken birleşmiş öyle olmuşlar :KK70: sabah kahvaltılarını hiç sevmem sırf midem çalışmaya başlasın diye bişeler yemeye çalışıyorum diyet sırasında. öğlen de annem proteini bol bişe yapmışsa hiç kaçırmıyorum ki akşam yemeğini es geçim. protein beni baya tok tutuyor

Kizlar spor salonundaydim manyak bir yer 1 yil.oldu acilali cok hosuma gitti vee 24 saat acik :KK71: eve geldim biraz ceviz yedim.sonra omleti yiyesim gelmedi aksama.diye yerim artik..salonda tek - erkek kadin karisik olmasi ki hic kendimi göz hapsinde hissetmedim sapik olan hep bizim türkler :KK70::KK70: bu ara ben sade ben aldim.sandim kiloyu :KK57: ama dökülüyor takim 2 notada sari kart aliyoruz kizlar :KK43: umarim haftaya daha iyi bir ortalamamiz oluyor :KK17: birde sunu fark ettim burayi ihmal edince...beslenme spor salliniyor..herkez elinde oldugu sürece girmeli kimse girmeyince bakiyorum benimde giresim olmuyor :KK43:

Kahvaltı:
2 dilim etimek
1 marul yaprağı+1 tutam maydanoz
sebzeli omlet
yarım domates
Eki Görüntüle 1623566
1. Araöğünde canım hiçbir şey istemedi bende yarım domates yedim ve bugün limonlu su içiyorum bol bol.
Gayet lezzetli gorunuyor:KK19:
Kızlar ben işlerine istifamı verdiğim için tüm işleri devir etmem gerekiyor. O yüzden bu haftasonu hep şehir dışında olacak çed raporu işi yaptığım için telefon çekmeyecek yerlere gidecem ama kesinlikle diyetime uyuyacağım o yüzden haftasonu tüm öğünleri yazıp pazartesi paylaşsam olur mu?
Tamam canım fotoğraflarını çek ptesi paylasirsin hayırdır neden istifa ettin :oops:
Şu an başlayalım o zaman. Bu hafta ne yediniz ne içtiniz hepsini yazın kızlar. Benim canımda şu an tatlı istiyor ama yemeyeceğim.

Ben resim paylaşamıyorum çok büyük diyor. Siz nasıl paylaşıyorsunuz?
Yeme sütlü tarçın yada yoğurtlu tarçın dene:KK50:
Çok mantıklı:KK48:

Kızlarrt yine neler tıkınıyoraunuz nerdesiniz? Bu gün ne sporlar yapcaksınız. Ben bir jillian bir leslie birazda yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Hadi canlanalım.
Valla kendimr ödül vereyim dedim bi baktım pasta bir dilim aldım tabağa sonra bir çatal aldım çok şekerli geldi dedim verdiğin 700g bu yağlı şeyle niye geri alacaksın ve bıraktım yemedim:21:
sabah

1kaşarlı tost (yağsız ve ekmeğin içi alınmış)
1domates
1erik

spor:
100squat +60 ceza
200basen+100ceza
leslie 1 mile (ceza)

bu haftaki bütüün pişman olunacak yiyeceklerin listesini çıkardım kızlar + çıkmakta haklı vücut su da tutmuş sanırım limonlu suyu denicem bikaç gün sonra. listedeki her bir yiyecek için ek spor cezası koydum birkaçının acısı bu sabah çıktı
Cezalar süper olmuş :KK51:
bu hafta kaçamak denilen şey aklımızdan geçmemeli haftaya bomba gibi girelim listeye.
ben sabah kahvaltımda;
bir yumurta, domates, salatalık, 2 biber ve birazda beyaz peynirle geçiştirdim.
ara öğün: yok
ve birazda leslie yapıcam.
Afiyet olsun :KK19:
Ben de kahvaltıda 3 yemek kaşığı ev yoğurdu ile 30 g cornflakes karıştırıp yedim.Şimdi de spor salonundayım.Haftaya telafi edeceğim sen merak etme ablacığımm @erigim
Anlastik bak listeye de girdin:KK20:
oglen 4kasık mantı yogurt ve salata yedım ara ogun kahve ve 10 adet badem
Mantığı tam dozunda yemissin :KK60:
şuanki durumum

1domates
1erik

4yk nohutlu pilav
salata
1kase cacık
şalgam

spor:
160squat
300basen
leslie 1 mile

Güzel gidiyor acikirsan süt yoğurt birşey yaparsın :21:
Kizlar spor salonundaydim manyak bir yer 1 yil.oldu acilali cok hosuma gitti vee 24 saat acik :KK71: eve geldim biraz ceviz yedim.sonra omleti yiyesim gelmedi aksama.diye yerim artik..salonda tek - erkek kadin karisik olmasi ki hic kendimi göz hapsinde hissetmedim sapik olan hep bizim türkler :KK70::KK70: bu ara ben sade ben aldim.sandim kiloyu :KK57: ama dökülüyor takim 2 notada sari kart aliyoruz kizlar :KK43: umarim haftaya daha iyi bir ortalamamiz oluyor :KK17: birde sunu fark ettim burayi ihmal edince...beslenme spor salliniyor..herkez elinde oldugu sürece girmeli kimse girmeyince bakiyorum benimde giresim olmuyor :KK43:
dimi boşuna bigirmadik burda cansuuuuu diye menüleri yazmamandan belliydi :KK48: hafi geçti gitti bu hafta birinci olacağız haftayaEn Büyük TÜRKİYE

1.grup
Potterhead
Baldamlasxixmelis(ne uzun nick:KK70:)
Basen
Kimyager1508
Keskee

2.grup
Yesa1
Ahufizar
Judiee

3.grup
Oshkee
Erigim
Cansutr

4.grup
Dudujan
Platinus
Tobefit

@erigim canım ben biyologum şuam çevre sektöründe arıtma çalışıyorum haftasonu yok hep şehirdışı bu sene ayrılıp kpss çalışacam ayrıca ebelik okuyorum ona vakit ayıracam eşim aldığın para ayrı kaldığımıza değmiyor dedi :(ayın 28 inden sonra tamamen ayrılacam.bu sene kilo,kpss dershanesi,ebelik ve evle uğraşacam bakalım hayırlı olur inş :)

Evet yaa,bayağı bi uzun. :KK48:
Pastayi yememem super olmuş. Tebrik ederim :KK73:

ben geldimmmm sonunda :KK54: bayramdan sonra ekim 18'de erkek kardeşimin nişanı var. bohça için ufak tefek eksikler vardı ablam ve dayımın kızıyla onları tamamlamaya gittik. sabah 7'de evden çıktım bu saate kadar dolaş dolaş bacaklarım ve belim ağrıdı. hava da çok sıcak kan ter içinde kaldım. kendimi işe zor attım :confused:

@erigim ben bu sabah kaçamak yaptım yada ödül mü desek bilemedim :-) ablamlar ile kahvaltıyı dışarda yaptık. bende simit tost yedim :KK66: ama saat 9,30'tan bu yana başka hiç bişey yemedim. sadece su, çay ve türk kahvesi içtim. sanırım o kadar yürümeye yediğimi yakmışımdır değil mi????

ben geldimmmm sonunda :KK54: bayramdan sonra ekim 18'de erkek kardeşimin nişanı var. bohça için ufak tefek eksikler vardı ablam ve dayımın kızıyla onları tamamlamaya gittik. sabah 7'de evden çıktım bu saate kadar dolaş dolaş bacaklarım ve belim ağrıdı. hava da çok sıcak kan ter içinde kaldım. kendimi işe zor attım :confused:

@erigim ben bu sabah kaçamak yaptım yada ödül mü desek bilemedim :-) ablamlar ile kahvaltıyı dışarda yaptık. bende simit tost yedim :KK66: ama saat 9,30'tan bu yana başka hiç bişey yemedim. sadece su, çay ve türk kahvesi içtim. sanırım o kadar yürümeye yediğimi yakmışımdır değil mi????
Canım benim diyet listemde haftada bir simit peynir var çok kaçamak olmamış bence :)

telefonun sarji bitti resim atamayacam başka :(
Öğlen:
200 gram kavun
35 gram beyaz peynir
2 dilim etimek

Ara Öğün:
80 gram siyah+beyaz üzün kaışık
1 bardak böğürtlen çayı
yarım paket diyet bisküvi

Hayırlı olsun kardeşin. Nişan alışverişiyke çok gğzel kilo verilir. Dolaş dolaş... :KK8:

Valla kendimr ödül vereyim dedim bi baktım pasta bir dilim aldım tabağa sonra bir çatal aldım çok şekerli geldi dedim verdiğin 700g bu yağlı şeyle niye geri alacaksın ve bıraktım yemedim:21:

Benimde annem kek yaptı. Bütün ev koktu. Yemedim. :nazar:

Canım benim diyet listemde haftada bir simit peynir var çok kaçamak olmamış bence :)
süper o zamaannnn.
Hayırlı olsun kardeşin. Nişan alışverişiyke çok gğzel kilo verilir. Dolaş dolaş... :KK8:
bohça ile ilgili olanlar bitti bugün çok şükür. gelinimiz zaten kendi istediklerini almıştı ama bizde bi kaç hediye koymak istedik onlar için çıktık. birde bohçayı süslemek için bişeyler aldık. ama bu sıcakta da pert olduk vallahi

Back