Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar ben bu sabah tartılamadım, yine evde yoktum. 2 gün önce tartılmıştım. 64,2 çıkmıştım. bi değişiklik olduğunu sanmıyorum spor yapmadığım için. Bide benim kilo vermem yavaşladı biraz eskiye göre

Günaydın kızlar bende bildirim yapıp çıkayım geç bile kaldım uyuyakalmışım :KK43:
Salı 111.6 ile başladım kilom 109.2 ama geri dönüş gibi hesaplayacam galiba :KK43:
dudujan(99/109.2 /+10.2 /-%0.09) 312.etapta 7.takımdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 117'ye bölündü
Bu hafta kötü ama telafi edecem haftaya :(

Ya evet yarın cuma bende şimdi çay içeceğim yanında da ceviz iki tane yarın biraz daha eksi çıksam hiç fena olmaz bu hafta çok az gitti :KK43:
Miden duzeldimi yoğurt kuru için

Afiyet olsun ohh ben henüz babaya atıp cikamiyodun yapışık geziyiruz
afiyet olsun kızlar gün sonundada menunuzu toplu halde paylaşımlı ornek olsun
bıraz buyusun canım onu yaparsın

kızlar bbugun tartı gunumuz dımı ama ben haftaya tartılcam cunku daha 4 gunum oldu motivem bozulmasın

***10.Takım 429.Etap***
eriğim(80.4/ 79,7 / 0,7/% 0,87)
cansutr ( 77.4 / / /% )
keskee ( 64.5/64.2 / 0.3/ %0.47 )
Kimyager1508(69.2 / 67,2 / 2 /% 2,89)
dudujan(99/109.2 / -10.2 /% -0.09 ) 312.etapta 7.takımdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 117'ye bölündü

10.takım ortalaması: %

Tmm canım o zaman sütten olma deneme suren bitene kadar kalırsam süt kalmazsan gittiği yere kadar yanlız stres en büyük sorun

Biliyorum cnm,kızımı 1.5 yıl bekledim.pko var bende.sütten olma falan...anlayamadim.
3 hafta sonunda listeye girebilecegim sanırım

08:00 1 b kefir (kendim mayaliyorum)

09:00 domates,salatalık
2-3 d beyaz ekmek
6 biberli yeşil zeytin
2 çatal sürmeli peynir

dün akşam; mercimek çorba ve menemen yedim.

sabahta küçük dilim kepek ekmeğine beyaz peynirli sandviç yedim.

Uzun bir süreden sonra merhaba bayanlar. Bir kaç gündür sürekli hastanelerdeyim. Moralim bozuk biraz. Hem annemin hem babamın sağlık sorunları var. Ordan oraya koşuştururken(zaten şeker yüklemesi falanda yaptırdım) hastanedeki kafede ne varsa onu yedim. Size karşı kendimi çok sorumlu hissediyorum. Birkaç gündür giremeyince kıymetinizi daha çok anladım. Şeker testi sonuçları pek iyi çıkmadı. Gizli şekerim varmış. Kolesterolüm çok yüksek doktor 2 senelik ilaç raporu yazdı. Ama ben hemen başlamak istemiyorum. Haftaya başka doktordanda randevu aldım. Neyse bunları daha fazla düşünmek istemiyorum.

Sabah erken kalkıp okuyamadığım tüm sayfaları okudum. Çok kaçamak yapmışsınız. Kızdım size:63:.

Amaa bazılarınız hedefinden hiç şasmamış onları tebrik ediyorumm:KK73:

Sözün özü bu hafta fazla çıkabilirim daha tartılmaya cesaret edemedim. Hertürlü cezaya razıyım.

Aynen canım direnci kirmalisin

aynen canım bazen böle durmalar yaşıyorum ama sonra birden gidiyor kilolar şimdide öyle olması lazım. bu saatten itibaren kendimi sıkı bi kampa alıyorum bu hafta en az 1,5 kg gitmeli. 37 gün içinde vermem gereken 4-5 kilom var.

Uzun bir süreden sonra merhaba bayanlar. Bir kaç gündür sürekli hastanelerdeyim. Moralim bozuk biraz. Hem annemin hem babamın sağlık sorunları var. Ordan oraya koşuştururken(zaten şeker yüklemesi falanda yaptırdım) hastanedeki kafede ne varsa onu yedim. Size karşı kendimi çok sorumlu hissediyorum. Birkaç gündür giremeyince kıymetinizi daha çok anladım. Şeker testi sonuçları pek iyi çıkmadı. Gizli şekerim varmış. Kolesterolüm çok yüksek doktor 2 senelik ilaç raporu yazdı. Ama ben hemen başlamak istemiyorum. Haftaya başka doktordanda randevu aldım. Neyse bunları daha fazla düşünmek istemiyorum.

Sabah erken kalkıp okuyamadığım tüm sayfaları okudum. Çok kaçamak yapmışsınız. Kızdım size:63:.

Amaa bazılarınız hedefinden hiç şasmamış onları tebrik ediyorumm:KK73:

Sözün özü bu hafta fazla çıkabilirim daha tartılmaya cesaret edemedim. Hertürlü cezaya razıyım.
Tartilrim canım listeye yazacağım
Çok geçmiş olsun
Bunlardan kurtulmak istersen sana karatay derim inan ise yaracak Sweetdimple Sweetdimple nin başarı öyküsünü oju anlarsın

Back