- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
% hesaplama mı canım?Kg çizelgesi nasıl yapılıyordu arkadaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
% hesaplama mı canım?Kg çizelgesi nasıl yapılıyordu arkadaslar
% hesaplama mı canım?
heee onu bende bilmiyorum ki canımm, bende yapmak istedim ama beceremedim.Yok cnm, kg çizelgesi altta resimli oluyor ya
Ticker factory
Geçmiş olsun canım umarım kısa sürede her şey düzelir, dönersin aramızaslm arkadaşlar..
bildirimleri okuyamadan hemen kendi bildirimimi yapayım..
76.9..kaç gündür hastanelerdeyim..babam rahatsız ve izmire geldi..dokotr kontrolleri falan..okuıldan rapor aldım..bunlara koşturuyorum..
geçen hafta 77.6 idi galiba..bu hafta 76.9..
çok geçmiş olsun canımm. Rabbim tez vakitte şifa nasip etsin.slm arkadaşlar..
76.9..kaç gündür hastanelerdeyim..babam rahatsız ve izmire geldi..dokotr kontrolleri falan..okuıldan rapor aldım..bunlara koşturuyorum..
waaayyyy @basen aynı takımdayız tatlımmm zor bir rakipsin
Çok çok geçmiş olsunslm arkadaşlar..
Tşk ederimHoşgeldinizzbaldamlasxixmelis
baldamlasxixmelis hoşgeldin canıım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.32323/ burdan bakabilirsin cnmbaldamlasxixmelis yenisiniz galiba Hosgeldiniz bir kac gundur ihmal ettim aslinda sabah aksam burdayimdir fazla isim olmadikca..ben Cansu @erigim in takim yardimcisi
j
kimyager1508 deryacim buraya bak hele linke tikla birdaha dene
kesinlikle canım, ama forumdan uzaklaşmak yok. yakın takibimdesin