Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım ben metabolik balans yapıyorum ve diyetin kuralları aynen böyle yani Yemeğe mutlaka bir iki lokma protein ile başlanıyor. Bunun yanında her gün bir yeşil elma zorunlu ve günde 3 öğün yiyorsun ara öğün yok. Öğünler Arasında da minimum 5 saat ve aksam 9da bitiriyorsun yeme işini

Çok mantıklı. Zaten 6 öğün hiç bana göre değil. Elmayıda çok severim. Gidip elma alıcan bu gün inşAllah.

Kalori sayma yöntemi ile kilo vermeyi deneyen oldu mu aranızda kızlar.

Yapma sakin hic tavsiye etmem habire bir hesap kitab insani bunaltiyor söyle dusun bu bir diyet degul aslinda beslenme aliskanliklarimizi degistiriyoruz hedef burda kilolari verip birdaha almamak ben yine eskisi gibi her degisen ruh halimde yemek yesem SIKinti büyük olur...velhasili kelam...uzun süre sorun yasamiycaginiz bir beslenme sistemi kurun kendinize göre..hayatiniza uyu saglayan bir beslenme ve spor programmi ulastirin ;) bu takimin destegiylede herkez diledigi kiloya varacak..sadece istemigcez...sükredecegiz..ve basaracagimiza inanicagiz :oops::KK68:

Ciddi misin:KK45: dünya küçük işte. Ayy çok sevindim aynı meslekten biriyle tanıştığıma.:KK71:
Valla diyorum ya lab da çalışırken sorun yoktu sonra iş ddgistirdim imalat hem keyifli hemde kilo aldirici herşeyin reçetesini bakarken tadiyorsunda gerçi o 10kg vereli çok oldu bu kilolar oğlumun hediyesi

Selam canlar nasılsınız
Benim sirtim ağrıyor :( ama ciddi değil sanırım morluk var sadece galiba ezildi
Gelelim bugüne
Sabah
Standart kahvaltı :1yumurtali
Akşam: 7-8 kanat mangalda ekmeksiz salata ayran
1cikolatali gofret biraz önce huplettim :(

cansutr cansutr detoxta kaç kg fark etti
kimyager1508 kimyager1508 canım yarın başlıyoruz dimi detoxa bugün içinde ayrıca tebrikler
ozGe006 ozGe006 canım gayet iyi hitm8s kızlar hepinizi öper kaçar yoldayım oğlum durmuyo

@erigim evet basliyiruxz patatesler hazir :KK70: Canim buz koy bol bol agrini azaltir. Bende bugün çok Yoruldum. Kisliklqr haxir :KK72:Simdi leslie 2 mil vakti:KK31:

Eklentiler

• IMG-20150830-WA0000.jpeg
    IMG-20150830-WA0000.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG-20150830-WA0007.jpeg
    IMG-20150830-WA0007.jpeg
    115,3 KB · Görüntüleme: 35
Valla diyorum ya lab da çalışırken sorun yoktu sonra iş ddgistirdim imalat hem keyifli hemde kilo aldirici herşeyin reçetesini bakarken tadiyorsunda gerçi o 10kg vereli çok oldu bu kilolar oğlumun hediyesi

Söylediğin iyi oldu ya. Bende dikkat edeyim. Oğlunun hediyesiyse sorun yok. O iyi olsun yeter. Biz alırızda veririzde ne de olsa dimi :p

Selam canlar nasılsınız
Benim sirtim ağrıyor :KK43: ama ciddi değil sanırım morluk var sadece galiba ezildi
Gelelim bugüne
Sabah
Standart kahvaltı :1yumurtali
Akşam: 7-8 kanat mangalda ekmeksiz salata ayran
1cikolatali gofret biraz önce huplettim :KK43:

Boşver iyi yapmışsın süt olur inşAllah.

@erigim evet basliyiruxz patatesler hazir :KK70: Canim buz koy bol bol agrini azaltir. Bende bugün çok Yoruldum. Kisliklqr haxir :KK72:Simdi leslie 2 mil vakti:KK31:

Oh ohh ellerine sağlık. Bunlar baya yormuştur zaten. Bu işin sonunda hem çıtı pıtı hem hamarat hanımlar olucaz :KK70:

Bende yürüyüşten yeni dönüyorum. Bu gün baya yordum kendimi. Hızlı yürüdüm.

Dün baslamistim zaten birde bugün yarida biraktim SIKIldim :KK17: abur cubura gittim gene elim tmm cezaliyim 50 mekik:KK11: yatmadan önce sporumu yapar yatarim ins :KK17: yaklasik 200 gr fark etti @erigim ama detoks bana gör değil beni çok SIkti :KK43:

Eve geldim düş aldım yatacagim Cansu 50de bdbdeb gelsin ağır detox iyi değil ama ayran detoxu doyurucu ve iki günde yağdan 2kilo
Kimyager patatesler benimde hazır haydi bakalım bugün aldığım gitsin en azından

Kizlar selam, sabah kahvaltimi yazmistim.
Arada farkli saatlerde 2 tane maden suyu, 2 hurma, 1 büyük bardak sodali ayran.
Aksam 18.30 firin balik, salata 1 büyük dilim TB ekmeği
19.30 türk kahvesi
20.30 2 bardak cay
Spor, 2 mil leslie, 150 mekik, 20 bacak hareketi, 5 kol hareketi
Spordan sonra yoğurt kurune 1 tane maden suyu ekleyip içtim. Çok hararetim vardi :KK70: Fena olmuyormus.
Ben simdi yatar herkese iyi gecelerrrr :KK54:

Günaydın kızlar. Sakın kaçtım sanmayın. Buralardayım ama spor yapmadan yapmayacağım demiştim dayanamadım ama spor da yapmadım henüz. Ama hep aklımda en kisa zamanda başlayacağım.

kızlar günaydın :) ben yokken yine döktürmüşsünüz hızınıza yetişemiyorum :)

azcık haftasonundan bahsedeyim size

cumartesi dediğim gibi mutfağa girdim bulgur pilavı ve fırında sebzeli tavuk yaptım :)

haftasonları geç kalktığım için 2 öğün yeterli oluyor.

pazar günü de sabah yine menemen , zeytin ve peynir yedim.

öğlende bulgur pilavı ve domates yedim.

akşam evde değildim zaten arkadaşımda biraz üzüm ve kahveyle günü bitirdim.

bugünde kahvaltı da peynir, zeytin ve azcık ekmek yedim. Ekmek malesef beyaz ekmekti arkadaşımda kaldığım için mecbur olarak :(

şimdide Türk kahvemi hüpletiyorum :)

ayrıca sıkılaştığımı hissediyorumm :)

Günaydın kızlar. Sakın kaçtım sanmayın. Buralardayım ama spor yapmadan yapmayacağım demiştim dayanamadım ama spor da yapmadım henüz. Ama hep aklımda en kisa zamanda başlayacağım.
Yaz senafiyetin burdayiz ayrıca sporada başlarsınız herkesin spor yaptığını girince ben sabah leslie ve aysr tolga doğum sonrası karın egzersizlerini indirdim
Gunaydinlar herkeseeeee
Bu hafta bende çok hirs yaptim inş. Bu hafta güzel sonuclanir :))
@erigim patatesler pisiyoorrr :rolleyes:
Benimkierde pistinde yemeğe firsaatim olmadı henüz:KK43:
kızlar günaydın :) ben yokken yine döktürmüşsünüz hızınıza yetişemiyorum :)

azcık haftasonundan bahsedeyim size

cumartesi dediğim gibi mutfağa girdim bulgur pilavı ve fırında sebzeli tavuk yaptım :)

haftasonları geç kalktığım için 2 öğün yeterli oluyor.

pazar günü de sabah yine menemen , zeytin ve peynir yedim.

öğlende bulgur pilavı ve domates yedim.

akşam evde değildim zaten arkadaşımda biraz üzüm ve kahveyle günü bitirdim.

bugünde kahvaltı da peynir, zeytin ve azcık ekmek yedim. Ekmek malesef beyaz ekmekti arkadaşımda kaldığım için mecbur olarak :KK43:

şimdide Türk kahvemi hüpletiyorum :)

ayrıca sıkılaştığımı hissediyorumm :)
afiyet olsun ne güzel şeyler duyuyoruz insan zayıfladıkça mutlu oluyir

@erigim ben yedim ama sadece patates değil 2 küçük patates, üzerine yarim domates, bol dereotu dogradim yanina da çok az peynir aldim o_O bisey olur mu ki?

Back