- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
Hosgeldin canım. Benim önerim ev yapımı limonata. Tabii şekersiz eğer zorlanır san önce tatlandırıcı 8le yap. Sonra yavaş yavaş tamamen şekersiz e AlisirsinMerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza. 29 yaşında 167 boy ve 68 kiloyum. Bi kızım var istanbuldayım. Aslında hiç yemek yemeden bile yaşayabilirim ama abur cıbursız yapamıyorum. Ve kola. Durmadan dolabı açıp kola içiyorum. Acaba kola yerine ne içebilirim. Fresh şeyler seviyorum. Çok şekerli mayhoş şeyler sevmem. Yada zayıflatan soğuk tüketilen bi tarifiniz varmı?
Hosgeldin inşallah 69 lari beraber göreceğiz.Merhaba ben Özge :) Öncelikle ilk sayfayı okudum oluşturulan düzenden az çok haberdar oldum tabi zamanla her şey daha iyi olacak umarım 21 yaşındayım Ankara da yaşıyorum üniversite öğrencisiyim. 1.72 boyunda 79 kiloyum ve tabiki bende kilosundan mutsuz olanlardanım. Hedefim 60lı kiloları görebilmek beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederiim :)
3 bira mi. Çok kalorili. Bari Miller falan iç kız . Alkol kilo verirken önerilmiyor. Özellikle mayası olanlar kesinlikle zararlı diet için. Ama mesela mayası olmasına rağmen haftada 2 kadeh şarap a izin veriyor diyetisyenler. Yabancı birinin kitabında okumuştum ama kimdi unuttum. Eğer seviyorsan alkollü içecek kalori oranlarına bak internetten düşük kalorili olanlardan tercih et canım.ya bu arada kızlar dün çok fena bir şey yaptım ya. Dünkü menüm: sabah çiğ badem ve kuru erik öğlen mücver ve ton balıklı salata akşam 3 birabugün zorlanıyorum, sürekli bir şey yeme ihtiyacı duyuyorum
ama bozmadım bugünü. sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim çavdar ekmeği öğlen 4 dilim hindi füme domates,salatalık ve 5 yeşil zeytin yedim. Ama sürekli ağzıma bir şeyler atasım geliyor, kendimi zor tutuyorum, yardım edin
![]()