Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar benim bugünkü menüm: :kk77:

SABAH:

2 adet haşlanmış yumurta
domates
salatalık ve birazda beyaz peynir
çay

ÖĞLE:

1 porsyon puding ve 2 tane incir (malum gün yaklaşıyo ve ben tatlısız duramıyorum sanırım) :KK64:

AKŞAM:

Tarhana çorbası ve
Bamya

Bunların dışında 45 dk yüzdüm ve 2 litre suyuda eksik etmedim :KK33:

merhaba kızlaar:KK24:görüyorum ki herkes bomba gibi devam ediyor. Bu sabah kahvaltıyı kaçırdım, öğlen ton balıklı salata akşam da hindi göğüs füme ve bir adet yeşil elma yedim. birazdan da yürüyüş yapacağım koşu bandında:KK16:ayrıcaa bu sabah tartıldığımda 62.3 kgydum tebrikleri alabilirim:21:

Kizlar internetim yoktu tatile ciktik 3 gundur cok fena bozdum diyeti. Neler yedigimden bahsetmek bile istemiyorum. Igrenc hissediyorum nasil bi diyet yapsam napsam bilmiyorum cok bunaldim :KK43: ölmek istiyorum cok ciddiyim. Napcam bilmiyorum kizlar :KK43: gervekten iyi degilim hele cok yedikce vucudumu kaplayan o yangini anlatamam huzursuzlugi... Bu igrenc his beni daha da cok yemeye itiyo :KK43:(

canım öncelikle sakin ol lütfen tamam 3 gün geçti gitti. yarın sabah yeni bir güne başlıyorsun ve kendini motive et. 3 günü pekala telafi edebilirsin. tatilden yeni gelen biri olarak sana tavsiyem bol bol yüz ve yürü. yarından itibarende dikkat edersen hiç bi sorun kalmaz. bol bol et ve yeşillik ye. bol bol maden suyu tüket. ben öyle yapmıştım.

SABAH:

2 adet haşlanmış yumurta
domates
çay

ÖĞLE:

1 porsyon puding ve 2 tane incir (malum gün yaklaşıyo ve ben tatlısız duramıyorum sanırım) :KK64:

AKŞAM:

Tarhana çorbası ve
Bamya

günü güzel değerlendirmişsin canım.

merhaba kızlaar:KK24:görüyorum ki herkes bomba gibi devam ediyor. Bu sabah kahvaltıyı kaçırdım, öğlen ton balıklı salata akşam da hindi göğüs füme ve bir adet yeşil elma yedim. birazdan da yürüyüş yapacağım koşu bandında:KK16:ayrıcaa bu sabah tartıldığımda 62.3 kgydum tebrikleri alabilirim:21:

tebrikleeerrrrrr :KK9:

Kizlar internetim yoktu tatile ciktik 3 gundur cok fena bozdum diyeti. Neler yedigimden bahsetmek bile istemiyorum. Igrenc hissediyorum nasil bi diyet yapsam napsam bilmiyorum cok bunaldim :KK43: ölmek istiyorum cok ciddiyim. Napcam bilmiyorum kizlar :KK43: gervekten iyi degilim hele cok yedikce vucudumu kaplayan o yangini anlatamam huzursuzlugi... Bu igrenc his beni daha da cok yemeye itiyo :KK43:(
Dur öyle pes etmek yok ölmekte neymiş Allahın verdiği canı sen nasıl alacaksın
Hem cokk kilolu biri bile değilsin hemen hataları toparlsrsin bol bol yüz cislara yaklaşınca bizi dusun

SABAH:

2 adet haşlanmış yumurta
domates
çay

ÖĞLE:

AKŞAM:

Tarhana çorbası ve
Bamya

Afiyet olsun canım yanlız hem puding hemde incir olmamış bu gibi durumlarda inciri doğra 1cay bardağı sütle Azcik kaybat iç :)

Oooo tebrikler

Selammm ben geldim oluyorum yorgunluk tan basım catliyor migren var bende baş agrik mideme vurur ve malesef bugün hiçbirşey yiyemedim :( sizden nbr nasılsınız sessiz kalmış ptesi stresinmi

Selammm ben geldim oluyorum yorgunluk tan basım catliyor migren var bende baş agrik mideme vurur ve malesef bugün hiçbirşey yiyemedim :KK43: sizden nbr nasılsınız sessiz kalmış ptesi stresinmi
ben hep buradaydım ama gelen giden hiç yok bugün :KK51:

Temizlik alışveriş kuzey bey çok huysuz onunla ilgilendi bol bol başka birşey yapmadım patatesleride yiyemdim başlandı duruyo srn ne yaptın

Temizlik alışveriş kuzey bey çok huysuz onunla ilgilendi bol bol başka birşey yapmadım patatesleride yiyemdim başlandı duruyo srn ne yaptın
canım bende kahvaltıda 10 gibi 2 küçük boy patates yedim ama yanında yarım domates, biraz peynir ve bol dereotu ile.
15:00'te 1 ufak patates ve büyük bardak maden suyu ile yapılmış ayran içtim
15:30'da 2 kuru kayısı
16:30 türk kahvesi yanında 1 tane hurma (canım çok tatlı istediği için yedim)
18:30 2 ufak patates yine yarım domates ve dereotu ile
ama akşam doymak bilmedim, karnım çok guruldadı bende çayla birlikte 2 tane eti form yedim saat 19:00 gibi

Kızlar Günaydın herkese

Pazar günü menu
Sabah
Kahvaltilik gevregi
Sut

Öğle
Karışık ızgara yanında pilav patates ekmek YEMEDIm

Aksam
Malesef yarım ekmekten daha küçük sucuk ekmek (bu mecburi oldu biraz )

Pazartesi memnun
Kahvaltilik gevreği
Süt

Öğle
5 kofte
Yoğurt

Ara
Malesef 1 dilim pasta yine mecrubi doğum günüm için almışlar. Geçmişti aslında ama o zaman pasta kesememistik.

Aksam
5 köfte
Yoğurt

Not komsu baklava getirdi yemedim. Eşim yanımda cips yedi 1 tane bile almadım. Eski ben olsa 4 tane atmistim baklavalardan ağzıma küçük zaten diye de kendimi kandırırdim.

Not kahvaltilik gevreği special k tarzı bi set tahilli falan kızmayın lütfen.

Yavaş yavaş su içmeye başladım. Dün özellikle uzun bir aradan sonra 2 litreye yakın su içtim.

günaydın kızlar.

dün akşam mangala gitmiştik. 3 köfte,2tavuk,1 sucuk yanındada bi dilim kızarmış ekmek yedim. İçecek: kola

bu sabah kahvaltı da biraz cıss oldu. poğaça,1 dilim ekmek, zeytin,peynir yedim. neyse öğlen ve akşamla dengelicem artık.

Kızlar Günaydın herkese

Pazar günü menu
Sabah
Kahvaltilik gevregi
Sut

Öğle

Aksam

Pazartesi memnun
Kahvaltilik gevreği
Süt

Öğle
5 kofte
Yoğurt

Ara
Malesef 1 dilim pasta yine mecrubi doğum günüm için almışlar. Geçmişti aslında ama o zaman pasta kesememistik.

Aksam
5 köfte
Yoğurt

Not komsu baklava getirdi yemedim. Eşim yanımda cips yedi 1 tane bile almadım. Eski ben olsa 4 tane atmistim baklavalardan ağzıma küçük zaten diye de kendimi kandırırdim.

Yavaş yavaş su içmeye başladım. Dün özellikle uzun bir aradan sonra 2 litreye yakın su içtim.

Geçmiş doğum günün kutlu olsun :KK73:

Maşallah menüne ve azmine bayıldım:nazar:

Kızmıyorum tabi ama kahvaltılık gevrekler ne kadar tahıllı ve diyet ürünüde olsalar birçok işlemden geçip vitamin ve minarel açısından fakirleşiyorlar hem katkı maddeleri falanda var. Zaten bizim Türk usulü kahvaltıyı tutmazki ama dimi? Şöyle domates salatalık peynir yumurta... Ayy açımda şu an. Kısacası bence normal kahvaltı yapsan daha iyi olur. Paket gıdaları olabildiğince az tüketelim.

günaydın kızlar.

dün akşam mangala gitmiştik. 3 köfte,2tavuk,1 sucuk yanındada bi dilim kızarmış ekmek yedim. İçecek: kola

bu sabah kahvaltı da biraz cıss oldu. poğaça,1 dilim ekmek, zeytin,peynir yedim. neyse öğlen ve akşamla dengelicem artık.

Talımm tatlımm... O kolayı ve poğaçayı senin gibi geleceğinde çıtı pıtı ve sağlıklı olacak bir hanımın menüsüne hiiç ama hiiç yakıştıramadım.

Kızlar Günaydın herkese

Pazar günü menu
Sabah
Kahvaltilik gevregi
Sut

Öğle

Aksam

Pazartesi memnun
Kahvaltilik gevreği
Süt

Öğle
5 kofte
Yoğurt

Ara

Aksam
5 köfte
Yoğurt

Kacamaklar bitti mecburiyet diye birşey yok dün buzdolabi bombosta en masumların seçtim
Ama olan olmuş artık önümüze bakalım cumaya kadar kaçamak yok bitti su içmeye başlanan güzel

günaydın kızlar.

Kolayı duzwltmissin
Poğaça ve ekmek yan yana imkânı yok cezası 40mekik tez vurun kellesini:)
Gunaydin kizlaaarrrr
Günaydın
aaa kola mı yazmışım :) arkadaşlarım kola içti ben ayran içtim ki valla şok oldum yazarken hangi kafayla yazmışım :KK70:
Allah allah gönlün kola istemiş demek
Herkese kocaman kocaman günaydınlarrr :KK54:
gunaydin

Back