bu diet rejim işlerinden çoooook sıkıldım o swebeple bu konuları çok araştırdım. o kadar çok başarısızlığım var ki bu sefer daha bilimsel yaklaşacağım olaya. kilo verememenin asıl sebebi yemek yada hareketsizlik değil. tamamen psikolojik. kilo verme ile ilgili piyasadaki bir çok kitabı okudum. ve çıkardığım sonuç biz aslında beynimizde şişmanız. öncelikle kendimizi (artık ego mu dersiniz benlik mi ruh mu ) ince bir bayan olduğumuza ikna etmeliyiz. kafamızda ki kilolu ben imajını silmeliyiz. hiç düşündünüz mü neden bazı kadınlar 2 çocuk sahibi olup kısmadan dilediğince yiyip bir de hareketsiz oldukları halde hala 36 beden. metaboizma demeyin. çünkü o metabolizmayı kuran (bir saat gibi düşünün) da beynimiz. kilo vermek kesinlikle zor değil. iki ay sıkarsınız dişinize 10-15-20 kilo veririsniz . sonuçta roket bilimi değil
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
marifet verilen kiloyu geri almamakta. yani bedenimizin normalinin bu olduğuna kendimizi ikna etmekte. bunu başarmak için de bence önce psikolojimizi düzeltmeliyiz.
Bu konularla ilgili yazılarım ve öykülerim varç eğer ilginizi çekti ise bu konudan devam edeyim kızlar. sakın ukalalık gibi algılamayın yazılarımı sadece kendi başarısızlıklarımdan o kadar ders çıkardım ki bunları sizlerle de paylaşmak istiyorum