Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun canim. Dikkat et kendine. İyi eğlenceler :KK37:
Slm kızlar ben piknikteyim tattirevallinin her yöne dönemini düşünün işte ona biz gacirga diyoruz yaylalarda olur ve enistemin sayesinde havadan uctum :KK43: allahtan birşey olmadı sadece omzum biraz agriyo
Bol bol hareket edeceğim bol bolda yuruyus burası çok güzel gol abantin 4kati büyüklüğünde

Evet ilk gün diyetimi yazıyorum Allah beni kahretmesin. Sabah patatesli yumurta eticin gofret çubuk kraker bi kola arada . Öğlen irmikli dondurma kahve akşam pizza. Suratıma tükürün hakediyorum.
olur canım üzme kendini . Bir günde mükemmel beslenmeye geçebilsek zaten burada olmazdık. Hep beraber beslebme aliskanligimizi değiştirecegiz .

Kız sen hiç bira göbeği diye bir şey duymadın mı? Aman dikkat et. Bu arada kızlar tok karna meyve yerseniz (özellikle portakal gibi fruktoz oranı yüksek meyveler) oda göbek yapar. Meyveyi daha çok sabahları tüketmeye çalışalım.

Birde böyle konuşmam size bilmişlik gibi mi geliyor bilmiyoruz. Eğer öyleyse özür dilerim. Ama gıda müh. Okuyorum ben. Gerçi daha çok baştayım. Çok yakın bir arkadaşımda diyetisyenlik okuyorda. Sizinlede paylamak istedim bazı duyduğum şeyleri.
Sevindim aramızda gıda mühendisi olmasına. Hep beraber hatalarimizi düzelterek birbirimizi uyararak yol katedecegiz.
Slm kızlar ben piknikteyim tattirevallinin her yöne dönemini düşünün işte ona biz gacirga diyoruz yaylalarda olur ve enistemin sayesinde havadan uctum :KK43: allahtan birşey olmadı sadece omzum biraz agriyo
Bol bol hareket edeceğim bol bolda yuruyus burası çok güzel gol abantin 4kati büyüklüğünde
çok geçmiş olsun canım dikkat et . Ayagimi kirdigimdan beri kırık incinmeden daha korkar oldum aman k8zlar dikkat edin.

Günaydın kızlar. Bol hareketli sağlıklı besinlerle dolu ve kaçamaksiz bir gün dilerim hepinize. Eşim yine anca kalktı simit almaya gitti. Beni simit kolik yaptı ya her sabah simit yiyorum . Çok ta severim simidi ama kalori yuvası o minik susamlar:KK53:

Allahim sana geliyorummmmm beni ne ile siniyorsun :KK14: pazar sabahlari kv lerde kahvalti ediyoruz ve masayi siz dusunun. Simitler , patates kizartmalari, kuymak, receller, ballar havada ucusuyor. Ve hepsinide cok severim :kk77: amaaaa ben hic birine elimi bile surmedimmm :KK28::KK28: ama o kadar zorlandim ki anlqtamam. İnsanin nefsine karsi cikmasi cookkkkk zooorrrrr :mad:

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol sporlu bi gün geçir :)

Allahim sana geliyorummmmm beni ne ile siniyorsun :KK14: pazar sabahlari kv lerde kahvalti ediyoruz ve masayi siz dusunun. Simitler , patates kizartmalari, kuymak, receller, ballar havada ucusuyor. Ve hepsinide cok severim :kk77: amaaaa ben hic birine elimi bile surmedimmm :KK28::KK28: ama o kadar zorlandim ki anlqtamam. İnsanin nefsine karsi cikmasi cookkkkk zooorrrrr :mad:
Harikasın harikasıın azmine hayran kaldım böyle devam et bunların sonucu çok güzel olucak inşallah :KK54::KK49:

Bravo sana incecik olunca iyi ki elimi sürmemişim o yiyeceklere diyeceksin

:KK9:
Çoook geçmiş olsun
Tebriik ederim büyük irade doğrusu :KK9: Aynen böyle devam :-)

Çok sagolun Kizlar. Burayi düşündükçe dur Derya yemezsen bisey kaybetmezsin diye diye kahvaltimi ettim. Kahvaltıda
2 dilim TB ekmeği, peynir, haslanmis yumurta,zeytin, salata ve kendi yaptigum yagsiz kirmizi biber ile domates kavurması 3 yemek kasigi.
Dun pazara gitmistim ya kişlik hazirlik için birşeyler almistim. Simdi onlara baslicam. Konserve Menemenlik ve taze fasulye yapicam. İsim çok anlayacaginiz. Aksam içinde balik almistik aksama firinda balik yicem :kk77:

Kızlar bu sabah aç karna 40 mekik 5 dk wall sit yaptım ama kahvaltıda fazla yiyince (bir de akşamları yaptığım yürüyüş artık beni hiç terletmiyor yeni sporlar arıyordum.) leslie 1 mil yaptım ama oda hiç yormadı. Jillianın 27 dk bir videosu var onu yaptım. :nazar: Harika birşey çok tavsiye ederim. Yiyip yiyip sporla dengelemeye çalışıyorum. Heryerim kas olcak diye korkuyorum. :KK43:

Birde birşey öğrendim yemeklere proteinle başlamak şeker metobolizmasını düzenliyormuş ve geç açıkmayı sağlıyormuş. Bundan sonra proteinle başlıycam inşAllah. Bu hafta içi bir gün elma detoksuda yapmak istiyorum. Siz neler yapıyorsunuz yeni birşeyler öğrenen var mı?

Kızlar bu sabah aç karna 40 mekik 5 dk wall sit yaptım ama kahvaltıda fazla yiyince (bir de akşamları yaptığım yürüyüş artık beni hiç terletmiyor yeni sporlar arıyordum.) leslie 1 mil yaptım ama oda hiç yormadı. Jillianın 27 dk bir videosu var onu yaptım. :nazar: Harika birşey çok tavsiye ederim. Yiyip yiyip sporla dengelemeye çalışıyorum. Heryerim kas olcak diye korkuyorum. :KK43:

Birde birşey öğrendim yemeklere proteinle başlamak şeker metobolizmasını düzenliyormuş ve geç açıkmayı sağlıyormuş. Bundan sonra proteinle başlıycam inşAllah. Bu hafta içi bir gün elma detoksuda yapmak istiyorum. Siz neler yapıyorsunuz yeni birşeyler öğrenen var mı?
Kadin olarak kas kitlesi elde etmek cok zordur..ondan korkmana gerek yok yok ciddi kas yapabilmek icin 4*4 lk bir beslenme ve spor programi gerek ondan hic endiselenme.

Benim günümde şimdilik gayet iyi geçiyo sabah kahvaltımı 2 tane haşlanmış yumurta, domates, salatalık çok az beyaz peynir ve çayla tamamladım, öğleyi 3 adet kuru incirle geçiştirdim. Akşamda taze fasulye ve yoğurt yicem inşallah fırsat bulabilirsem yarım saatte yüzücem bakalım.

Canım ben metabolik balans yapıyorum ve diyetin kuralları aynen böyle yani Yemeğe mutlaka bir iki lokma protein ile başlanıyor. Bunun yanında her gün bir yeşil elma zorunlu ve günde 3 öğün yiyorsun ara öğün yok. Öğünler Arasında da minimum 5 saat ve aksam 9da bitiriyorsun yeme işini

Back