Aynen ama buzlu kola bacaklarına dökülünce agladiEline sağlık oğlununAnneciğinin iyiliği için yapmış çocuk.
Likumlar bitmedimi hala evde CIS varsa hep menulerde oluyorsabah:
2yk fırında patates
1.5 kase yoğurt
ara: 2 lokum
öğle:
2yk kavurma
yarım kase şehriyeli çorba
1dilim ekmek
akşam:yok
su:2.5 litre
spor: yok
Bi bakıyim 20kg patates aldimdahttp://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/patates-diyeti-2-72128.html
@erigim canim yukaridaki linkte var. Bwnim bi arkadasimin arkadasi yapmisti.
himm bunu ben yapamam çünkü bitki çayları var yeşil çay filan yasak sadece rezene İDA günde bir fincan serbest@erigim benim dedigim detoksda sadece sebze ve meyve sulari su yesil cay yada isirgan yada baska bitki caylari icilebiliyor...sebze corbalarida icilebilir....süt ve süt ürünleri..et..ve islenmis gidalar yasak.
liste yapan takımın ctesi öğleye kadar vakti var canımama aksam oldu artik aciklasin @erigimnoom yazdi hepsinin kcal tam 1449 kalori bugün kayiri erik haricinde hic baska birsey yemedim...sporumuda yaparim 2 günde detoks yarin itibari
Ay resmen adacıkların sizliyo birde sıpa oğlum bebek arabasında sikilip kucağa geliyo ohhh tam kıvamında bir yuruyus oldu :)
Olan olmuş uzulmek yok yap bir limonlu su erisin yağlar hafta sonunda sporu artir biraz telafi eder. Regl zamanı çok tehlikeli iştekızlar adet olcam ve moralim bozuldu aksam fajita 1 lavas ve 1 tane cheesecake yedim 2 top dondurmaylamoralim sıfır
evet allahtan çok ağır değil :)agirlikli yürüyüs diyorsun
Patates detixunu yapcam ama miktarları artircam malum emziriyorum : D torpilliyim ben
kızlar adet olcam ve moralim bozuldu aksam fajita 1 lavas ve 1 tane cheesecake yedim 2 top dondurmaylamoralim sıfır
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 428. ETAP SONUC LİSTELERİ
21-28 AGUSTOS 2015
TAKIM DERECELERİ
10. TAKIM %1.73
4. TAKIM %1.30
9. TAKIM %1.15
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
4. TAKIM.........................................btlbetul (71.9/69.3/2.6/%3.62
İKİNCİ
1. TAKIM........................................mornar(67.7/65.8/1.9/%2.8)
ÜÇÜNCÜ
10. TAKIM......................................eriğim(82.5/80.4 / 2.1/%2.55 )
Sütlaç ödül olmuş :)Bu günkü menüm
Sabah
Tb ekmeğinden tost
1 br süt
Domates
Ara 2 çok tahıllı galeta
Öğle
1 büyük kase süt, yulaf, tam buğday unu ve azıcık şekerle yapılmış sakızlı muhallebi.
Akşam
1 kepçe çorba
1 biber dolması
Yogurt
Spor
40 mekik
5 dk wall sit
8 km
Bu hafta fark at moral bozmak yok sağlıklı gitsin 300g gitsin ama giden sağlıklı olsun dimi ama:)offf yaaa moralim bozuldu, takımda en az kiloyu ben vermişimmm
haftaya başka ödül dusun onun hayaliyle haris bu haftasüpersin cansuuuu tebriklerrrr
o kaçamağım keşke patates olmasaydı, başka bişeyde değerlendirseydim, şu an çok kızıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?