- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya iki gündür işler inanılmaz yoğundu mesaiden 1 de ancak çıkabildim. 62.6 kg geldim sabah umarım çok geç kalmamışımdır@basen canım kilo bildirimini de bulunmadin inşallah önemli bir sebebin vardır . Ayrıca cuma günü sabah giremiyorum vs gibi sebeplerini varsa bildirimi perşembe akşama kadar yapabilirsiniz
Canim uç kez bildirimde bulunmama hakkın var sonunda ise diskalifiye (ki önemli çünkü bir daha asla hiçbir takımda yarisamazsin) bunun için yoğun olduğunda perşembe tartil cuma sabaha kadar bıldır . bildirim cuma saaat 13:00de sonYa iki gündür işler inanılmaz yoğundu mesaiden 1 de ancak çıkabildim. 62.6 kg geldim sabah umarım çok geç kalmamışımdır
Evet link atabilirsiniz canım@erigim link atabilirmiyim youtube linkihhh kapanis benden
sabah acarsin dükkana kalkabilirsem pazara gidip detoks malzemelerimi alicagim
haa unutmadan gecen hafta demistim 28 den itibari 1 ci olup hep birinci kalicagiz..o yüzden artik kacamak yapacaksiniz illa cuma dartidan sonraya birakin haftada en az 5 kere spor yapmaya calisalim banada hatirlatinburaya herkez sporunu bol bol yazarsa zaten domino gibi birbirimiz etkiliyoruz...bu hafta birbirimiz cok güzel gaza getirip sohbet muhabett etik 8 sayfagecmis okudum bu sabah ve cok sevindim
@erigim Hedef 2015 Aralik yeni yila incecik girecegiz
özellikle ayfer ablama seslendim cünkü baslangic ve hedef kilolarimiz hemen hemen ayni ikimizinde yükü cok ama birlikte basarigcaz kizlar...uyucak olanlar uysun uymayanlar birsey yemesin sakinn
kalkin spor yapin bende yapicagim simdi
![]()
canım pidenin ve miktarını bilirsek neyse cuma özgürlük vardı ses etmiyorumkızlar benim ilk günkü menüm hiç olmadı
Sabah
Süt
kahvaltılık gevreği
ara
5 yarım ceviz
1 dilim karpuz
1 dilim nektar
öğle
az pide
akşam
Kayınvalidem beyti yapmış
Bir de Çorba, salata, yogurt
melifa : 15 haftada 14 kilo verdi.
Püsküütcüm ellerine sağlık çok teşekkür ederim.Bu kadar çabuk beklemiyordum . Ben öncelikle bu yarışmayı düzenlediğin için sana, beni takıma kabul eden 3.takım lideri nam ablacıma ve arkadaşlarım 3.takımın güzel hatunlarına, hepinize destekleriniz için çok çok teşekkür ederim.
Benim zayıflama hikayem bu siteyi keşfetmemle başladı.Aslında daha önce başladı ama sabah başlayıp akşam biten diyetler şeklindeydi.İkinci güne kadar bile devam edemeyen diyetler.Gece uykudan uyanıp yemek yemeler.Ben burada diyet kelimesini de hiç kullanmak istemiyorum.Uyguladığım bir diyet listesi de olmadı.Sağlklı beslenmeyi hepimizin öğrenmesi lazım.Aslında biliyoruz da bir türlü hayata geçiremiyoruz.Ben bunları uyguamaya çalıştım.Burada ilk bıraktığım kötü alışkanlığım gece yemeleri oldu.Gece atıştımalarını kestim.Gece kalktıysamda su içerek kendimi frenlemeye çalıştım,ya da salatalık yoğurt gibi hafif şeyler yedim.Sabahları mutlaka kahvaltı yapıyorum.Peyniri çok tükettim ve yediğim yemek miktarından daha fazla salata yedim.Hiç öğün atlamadım.Uzun süreler aç kalmadım.Ekmeği de hiç kesmedim,sabah mutlaka 2 dilim,diğerlerinde de en az 1 dilim tükettim.Aralarda meyve yedim ama ölçülü.Kesinlikle nasıl olsa meyve deyip fazla yemedim.Genelde tek çeşit yemek yemeye çalıştım.Ama 1 gün içinde her çeşit besin grubundan yemeye çalıştım.Akşamları hafif olsun diye sebze yemekleri ya da çorba salata.yoğurt şeklinde yedim.Porsiyonları küçülttüm.Su çok içtim.Eskiden çok az su içerdim.Su çok önemliymiş kilo vermemde bunu gördüm.Bir de yağı hayatımdan tamamen çıkartmadım.Azalttım ama kesmedim çünkü vücudumuzun yağa da ihtiyacı var arkadaşlar.Tatlıyı çok seven biriyim,ama hamur tatlılarından ve hamur işlerinden uzak durdum.Kahvaltıda 1ya da 2 tatlı kaşığı kadar reçel yedim.Hiç yemesem sonra daha fazla yiyebilirdim o nedenle az az yedim sabahları.Tamamen hayatımdan çıkarttığım şeyler ise gazlı içecekler,başta kola,tüm hazır meyve suları (çok şeker içeriyorlar),kızartmalar şarküteri ürünleri,ön işlemden geçmiş hazır gıdalar. Meyveleri de yanında mutlaka yoğurt,süt,peynir üçlüsünden biriyle tükettim. .Akşam 6 da ya da en geç 7 de akşam yemeğini bitiriyordum.Arada kaçamak hiç olmadımı derseniz oldu tabiki ama onu da sonrasında telafi ettim. Önemli olan ölçüyü kaçırdıktan sonra da devam edebilmek.Battı balık yan gider deyip yemeye devam etmemek gerek.Yemeklerime dikkat ederken sporumu da ihmal etmedim.Her sabah 1 saat tempolu yürüyüş yaptım.İçinde birazcık koşu da vardı.En çok kilo verdiğim dönemde sabah akşam yürüdüm.Gün içinde çok düzenli olmasa da egzersiz de (mekik gibi) yaptım.İşte böyle arkadaşlar.Yarışmanın başında bu sayfaları okuyurken benim buraya yazmam çok uzak görünüyordu.küçük bir ihtimaldi.Arkadaşlar siz de hiç vazgeçmeyin.Azimli olun,kararlı olun.Eminim sizlerde birgün buraya yazacasınız,incecik olup mezun olacaksınızinşallah.Tekrar 3.takımdan tüm arkadaşlarıma,nam ablacıma ve püsküüt sana çok çok teşekkürler.
işte size iki başarı öyküsü daha kimler neler yapabilmiş siz mi yapamayacaksiniz bence küçük küçük bir tütün oykunuzu yazarken lazım olacak :)23 haftada 26.8 kg
- kelebekcearzum
- 2 Haziran 2012 diyete başladım... 95.40Kg ile....
9 Haziran 2012 ve ben 91.40Kg'yum.....
Artık son nokta dediğim an... yıllardır biriktirdiğim tüm diyet listelerini çöpe atıp sağlıklı beslenmek adına ilk adımlarımı atmaya başladım. Bunun sonucunuda verdiğim kilolarla ve daha dinç bir bedenle ödüllendirildiğimi farkettim. daha öncede yaptığım ağır diyetler sonucu tansiyon hastası oldum.. Bununla birlikte son dönemde aldığım kilolar ve dikkatsiz beslenme bana beraberinde kalbimi çok zorladığım gerçeğini gösterdi...
Tabi bu azmin ardında erkek arkadaşımın büyük desteği var. Destek derken yanlış anlamayın hanımlar konuya şöyle açıklık getireyim... bir hafta önce kadar 100 kilodan fazla olan 1.70 boyundaki sevgilimin tuhaf bakışlarını yakaladım uzun zamandır farkında olduğum bir gerçeği yüzüme vurur gibiydi... hani hissedersiniz ya hissettim ben işte eskisi gibi beğenerek değil candan değil sanki tiksinir bir bakıştı. öyle kırıldım ki ona söylemedim ama zaten görüntümden memnun olmayan ve bunu zaman zaman dile getiren adam artık benden uzaklaşıp daha narin daha ince hatunlara göz süzüp beğenilerini benimle paylaşmaya başlayınca ne oluyoruz yahu dedim. gerçi adam bir konuda haklı adam beni tanıdığında daha ince bir bayan ken şimdi aldım başımı gittim. tabi ona kızgınlığım asla bitmeyecek... artık sağlıklı ve düzgün bir bedene sahip olmak için azimle savaş veriyorum... Yürüyorum... Bol su tüketiyorum (ben bir bardağı zor içerdim).....işlenmemiş taze sebze ve meyveleri tüketiyorum.... Şİmdilik macera yeni başlıyor benim için bu sitedeki arkadaşlar; sizin yazılarınızı hikayelerinizi günlerdir okuyorum başarma azmimi kamçılayan sizsiniz..
Hepinize çok teşekkür ederim... Bakalım bundan sonra neler olacak....
Sevgili arkadaşlar,
Aylar önce yazdıklarımı okuyun istedim benim için 95,4 ile başladığım macera bu hikayeye dayanıyor. Canım kaptanım Akrep beni kanatlarının altına alıverdiği günden bu güne kadar desteğini hiç üzerimden çekmedi zor zamanlarımda pes etmeyi düşündüğümde üzüntümde kederimde sevincimde hep yanımdaydı buradan, telefondan ya da başka bir şekilde hep yanımdaydı öncelikle ona teşekkür ederim. biz 2. takım kaptanımız akrep33 ve arkadaşlarım genic / bahiresemanur /rukgus / krakker / karabiber01 / neslihan / cceylin /banusultan ve tabi Aybikim birbirimizi hep destekledik. iyi günde kötü günde herşeyimizi paylaştık bizim dostluktan ileri bir durumumuz var biz bir aileyiz.
Ben doğru beslenmeyi hepsinin sayesinde öğrendim. Bu mezuniyet bizim için ayrılık değil aksine bir gurur kaynağı olacak çünkü bunu biz başardık. tek başıma becerebilseydim zaten burada olmazdım. Bu site hayatımı değiştirdi Püsküüt beni ben yapan nedenleri hatırlattınız. bu konuda hepinize ayrı ayrı deşekkür ederim.
Ben hasta bir insanım kalp krizi geçirdim risk hala devam ediyor, böbrek yetmezliği çekiyorum, tansiyon, kolestrol, ritim bozukluklarım var, ak ciğerim sorunlu, kan değerlerim düşük ve anemi hastasıyım, bunun dışında kandaki pığtılaşma oranım, postasyum ürem ve ak yuvar sayılarım diğer insanlara göre oldukça yüksek, sol göğsümde 3 kitle mevcut, proteğin kaçağı nedeniyle çocuk yapmam imkansızın eşiğinde, miyom var, yılda üç kez regli olabiliyorum... hasta anne ve babaya sahibim 17 yaşımdan beri bir eve hem anne hem baba olmaya çalışıyorum 2 kardeş yetiştirdim okuttum bir avukat ve bir mühendis 2 gurur kaynağım var... birini evlendirdim diğerini nişanladım ve artık sıra bende deyip açıktan üniversitemi bitirdim mastır için hazırlanıyor ve mali müşavir olmak için uğraş veriyorum...
bunları neden anlattım arkadaşlar ben başarabildiysem herkes başarabilir ben bu tempoda düzenli beslenip sağlıklı olanı seçebildiysem herkes seçebilir. bahaneler değil kararlar doğru, uzun ve sağlıklı yaşama adımlar atmamızı sağlar. Ben takım arkadaşlarımla öğrendiğim herşeyi hayatıma kanalize ettim. yemek kilo aldırmıyor ne yediğiniz ne vakit yediğiniz ve ne kadar yediğiniz sizin hem yaşam kalitenizi hem sağlık kalitenizi belirliyor.
Her şey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum önce kaptanım sonra arkadaşlarım ve site yetkilileri ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...
Tesekkur ederim Baharım eline sağlık@erigim kaptanım giriş mesajınızı ve karar defterini kadro konusunda güncelledim. Bilgine.
canım pidenin ve miktarını bilirsek neyse cuma özgürlük vardı ses etmiyorum
Yalniz beyti yapabilen kayinvalideye benden 10puan![]()
Allah bozmasin bende çok severim kayinvalidemi inşallah benim gelinde ilerde beni severAz diyelim az az :) söz bugün şahane menu ile karşınızdayim. Kayinvalidem şahane dir her konuda :)
Bu hafta fark at moral bozmak yok sağlıklı gitsin 300g gitsin ama giden sağlıklı olsun dimi ama:)
haftaya başka ödül dusun onun hayaliyle haris bu hafta
oluyor canım bu yüzden haftada iki kez tartılmak gerek arkadakiler yanıltıcı olabiliyorTatl biliyor musun bu sabah yine tartildim ve 68.7 kg gösterdiniye bu kadar fark oldu ki dduble arada? Dun çok su icmedim ondan midir ki ???