• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza. 29 yaşında 167 boy ve 68 kiloyum. Bi kızım var istanbuldayım. Aslında hiç yemek yemeden bile yaşayabilirim ama abur cıbursız yapamıyorum. Ve kola. Durmadan dolabı açıp kola içiyorum. Acaba kola yerine ne içebilirim. Fresh şeyler seviyorum. Çok şekerli mayhoş şeyler sevmem. Yada zayıflatan soğuk tüketilen bi tarifiniz varmı?
Hg canım hedef kilon nedir ilk sayfada kurallar var göz atarsin
Kola yerine maden suyuna limon sıkıp bir dilimde elma yada başka bir meyve atıp tuket yada ayranla maden suyunu karıştır
Demisdin ya aç dururum ama abur cubursuz asla diye abur cubur zaten mideni doldurduğu için aç kazanıldığını sanıyorsun aç durulmaz ama abur cubursuz durulur burda bunu ogreneceksin

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza. 29 yaşında 167 boy ve 68 kiloyum. Bi kızım var istanbuldayım. Aslında hiç yemek yemeden bile yaşayabilirim ama abur cıbursız yapamıyorum. Ve kola. Durmadan dolabı açıp kola içiyorum. Acaba kola yerine ne içebilirim. Fresh şeyler seviyorum. Çok şekerli mayhoş şeyler sevmem. Yada zayıflatan soğuk tüketilen bi tarifiniz varmı?
şalgammmm ben de şekerli şeyler sevmiyorum. hoşgeldin bu arada veririz o kiloları üzülme :KK49:

Hedef 10 kilo vermek ve 58 kilo olmak. Bugün ilk yapacağım iş abur cuburları yok etmek evden. Marketten mini yoğurtlar meyveler ve sebzeler alacağım. Ekmeği yavaş yavaş hayatımdan çıkaracak bol bol su içeceğim.

Aramiza Hogeldin ben Takim yardimcisi Cansu :21: aklinda soru isaretleri varsa her zaman banada danisabilirsin :KK66: abur cubur zaafini anliyorum bendede var ama 2-3 hafta icerisinde azalacak...baslarda cok kacamak yapardim..ama ögünlerin saglikli olmasina dikkat etmelisin..ayrica cok su ve spor gercekten önemli..buraya her gün ne yediysen yazmak zorundasin....herkezde birbirine yorum yapmaya calisir :KK19: sporunu yaptiginda ayrintili bir sekilde yazmaya calis takim gaza geliyor :KK70: canin cok tatli cektimi..kuru kayisi..erik...incir 2-3 tane tüketebilirsin....tavsiyem aksamlar karbonhydratlari hic veya cok az tüketmek...

Hedef 10 kilo vermek ve 58 kilo olmak. Bugün ilk yapacağım iş abur cuburları yok etmek evden. Marketten mini yoğurtlar meyveler ve sebzeler alacağım. Ekmeği yavaş yavaş hayatımdan çıkaracak bol bol su içeceğim.

Hoigeldin tatlım. Bende bir zamanlar senin gibiydim. Abur cuburu hayatımdan çıkarmam çok zor oldu. Öğünlerimi oturtana kadar kilo bile aldım. Vucıdın yüklü mikyiyarda karbonhidrat almaya alışmış. Aburcuburları birden kesiceksin. Vücudunun glikoz ihtiyacını sağlıklı yoldan karşılamak için öğünlerinde tam tahıllı ürünler tüket yoksa yine abırcuburlara yüklenirsin. Bende yaiadığım için biliryorum. İnşAllah hep beraber incecik oluruz.

Canim uç kez bildirimde bulunmama hakkın var sonunda ise diskalifiye (ki önemli çünkü bir daha asla hiçbir takımda yarisamazsin) bunun için yoğun olduğunda perşembe tartil cuma sabaha kadar bıldır . bildirim cuma saaat 13:00de son
Ya çok üzüldüm şimdi bir hafta bekleyeceğim :cry:Bir daha hayatta unutmam

Su inanılmaz tok tutuyor ya bir de abur cubur yerine aralarda çiğ badem yiyebilirsin tadı çok güzel ve faydalı hem de tok tutuyor kesinlikle öneririrm

Kızlar herkesi teker teker alnından öpüyorum herkese kocaman bir AFERİN. Haftaya birinciliği kimseye kaptırmıyoruz, son hız devam:21:

mesagim ulasmis cok sevindim :KK54: haftayada 1 ciyiz degilmi kizlar kimseye tahti kaptirmak yok en az bayrama kadar hep birinci olalim :KK59: bu ara dün leslie 1 yaptim üstüne ip atlama 2-3 hareket sonra jeanla shred basladim 10 dk sonra biraktim cünkü bacaklar zaten calismisti sizlayip durdu..ama ben nasil terledim cünkü deli gibi birde amuda kalkmaya calistim 10 kere filan ama sonra dogru 1-2 saniye bacaklarim yukarda duruyordu resmen :rolleyes::rolleyes: artik her gün 5-10 kez denemeye caliscam :KK70: @erigim biraz deli dolu olmak lazim :oops: bazen aynaya bakiyorum...offff hala siskosun diyorum...bazende bakiyorum bu göbek baya gitmis :KK71:

oh sporumu da yaptım gerisi ağzımı tutmak

sabah:
1yeşil çay
1çay kaşığı tuzlu yoğurt
spor: 1saat yürüyüş => 6.1 km
su: 1.3litre

canım yoğurtlarım bitmiş annem hızıma yetişemiyor o yüzden aç kaldım biraz. vveee direndim ekmek yemedim bir süre ekmeksiz devam edicem kilo verme sürecime artık ne kadar giderse

Oo ben spora gittim geldim siz kaynatın burada.Ee güzel hatunlar bugün sizler neler yaptınız kendiniz için? :KK14:

alisveris..camasir..daha kahvalti etmedim..istahim yokk gec yattim erken kalktim:KK43: yüzüme avokado maskesi yapcam galiba...bacaklarada camur sürüp streclerim belki...daha evi temizliycem..belki kardesim yemek ister :mad: ben 2 detokstayim ondan pek yemeklik birseyim yok :KK76::KK59: sen ne yaptin anlat bakam ?

Selam kızlar :)
Telefondan giriyorum eskileri okuyamadım da , birinci mi olmuşuzzz :))

Bugün haftasonu kahvaltısı olarak kendimi menemenle ödüllendirdim, yanında 3 dilim tam buğday ekmeği.

Şimdide kalkıp bulgur pilavı ve fırında tavuk yapcam :)

Back