• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim benim dedigim detoksda sadece sebze ve meyve sulari su yesil cay yada isirgan yada baska bitki caylari icilebiliyor...sebze corbalarida icilebilir....süt ve süt ürünleri..et..ve islenmis gidalar yasak.

Eline sağlık oğlunun:KK70: Anneciğinin iyiliği için yapmış çocuk.
Aynen ama buzlu kola bacaklarına dökülünce agladi :D
sabah:
2yk fırında patates
1.5 kase yoğurt

ara: 2 lokum

öğle:
2yk kavurma
yarım kase şehriyeli çorba
1dilim ekmek

akşam:yok

su:2.5 litre
spor: yok
Likumlar bitmedimi hala evde CIS varsa hep menulerde oluyor :D
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/patates-diyeti-2-72128.html

@erigim canim yukaridaki linkte var. Bwnim bi arkadasimin arkadasi yapmisti.
Bi bakıyim 20kg patates aldimda :D detoxta barı yeyim:)
@erigim benim dedigim detoksda sadece sebze ve meyve sulari su yesil cay yada isirgan yada baska bitki caylari icilebiliyor...sebze corbalarida icilebilir....süt ve süt ürünleri..et..ve islenmis gidalar yasak.
himm bunu ben yapamam çünkü bitki çayları var yeşil çay filan yasak sadece rezene İDA günde bir fincan serbest

@basen canım kilo bildirimini de bulunmadin inşallah önemli bir sebebin vardır . Ayrıca cuma günü sabah giremiyorum vs gibi sebeplerini varsa bildirimi perşembe akşama kadar yapabilirsiniz

ama aksam oldu artik aciklasin @erigim :rolleyes::rolleyes: noom yazdi hepsinin kcal tam 1449 kalori :rolleyes::rolleyes: bugün kayiri erik haricinde hic baska birsey yemedim...sporumuda yaparim 2 günde detoks yarin itibari :KK71:
liste yapan takımın ctesi öğleye kadar vakti var canım
Ama biziz birinci geçen haftaki nitamizi sildirdik %0.30un altında kalınca nota alır takım iki nota bir sarı kart eder iki sarı kart bir ceza bunun cezasına bir ay listeleri yapmak :( yarışma cilvesi

Ay resmen adacıkların sizliyo birde sıpa oğlum bebek arabasında sikilip kucağa geliyo ohhh tam kıvamında bir yuruyus oldu :)

kızlar adet olcam ve moralim bozuldu aksam fajita 1 lavas ve 1 tane cheesecake yedim 2 top dondurmayla :( moralim sıfır

kızlar benim ilk günkü menüm hiç olmadı :(

Sabah
Süt
kahvaltılık gevreği

ara
5 yarım ceviz
1 dilim karpuz
1 dilim nektar

öğle
az pide

akşam
Kayınvalidem beyti yapmış:(
Bir de Çorba, salata, yogurt

kızlar adet olcam ve moralim bozuldu aksam fajita 1 lavas ve 1 tane cheesecake yedim 2 top dondurmayla :KK43: moralim sıfır

Üzülme olur böyle şeyler. Hem adet dönemi hemde bu hafta çok kilo vermişsin maşAllah vücudın yeni kilosuna alışana kadar eski yağlarını geri kazanmak ister. Sen yine iyi dayanmışsın. Sporla telafi edersin inşAllah.

Bu günkü menüm
Sabah
Tb ekmeğinden tost
1 br süt
Domates

Ara 2 çok tahıllı galeta

Öğle
1 büyük kase süt, yulaf, tam buğday unu ve azıcık şekerle yapılmış sakızlı muhallebi.

Akşam
1 kepçe çorba
1 biber dolması
Yogurt

Spor
40 mekik
5 dk wall sit
8 km

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 428. ETAP SONUC LİSTELERİ
21-28 AGUSTOS 2015 En Büyük TÜRKİYE

En Büyük TÜRKİYETAKIM DERECELERİEn Büyük TÜRKİYE

0022.gif
10. TAKIM %1.73:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
0023.gif
4. TAKIM %1.30:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

0024.gif
9. TAKIM %1.15:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

En Büyük TÜRKİYEBİREYSEL DERECELEREn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37::KK37:

BİRİNCİ

4. TAKIM.........................................btlbetul (71.9/69.3/2.6/%3.62En Büyük TÜRKİYE:nazar::KK200:

İKİNCİ
1. TAKIM........................................mornar(67.7/65.8/1.9/%2.8):nazar::KK200:

ÜÇÜNCÜ
10. TAKIM......................................eriğim(82.5/80.4 / 2.1/%2.55 ):nazar::KK200:

Bu günkü menüm
Sabah
Tb ekmeğinden tost
1 br süt
Domates

Ara 2 çok tahıllı galeta

Öğle
1 büyük kase süt, yulaf, tam buğday unu ve azıcık şekerle yapılmış sakızlı muhallebi.

Akşam
1 kepçe çorba
1 biber dolması
Yogurt

Spor
40 mekik
5 dk wall sit
8 km
Sütlaç ödül olmuş :)

offf yaaa moralim bozuldu, takımda en az kiloyu ben vermişimmm :mad::mad::mad:
Bu hafta fark at moral bozmak yok sağlıklı gitsin 300g gitsin ama giden sağlıklı olsun dimi ama:)
süpersin cansuuuu tebriklerrrr :KK9:

o kaçamağım keşke patates olmasaydı, başka bişeyde değerlendirseydim, şu an çok kızıyorum kendime:KK34:
haftaya başka ödül dusun onun hayaliyle haris bu hafta

Back