- 24 Nisan 2015
- 414
- 528
- 18
Hurma kesin çözümSabah sütle beraber tost ve domates yedim.
Canım çok tatlı çekiyor. Canınız tatlı çekince ne yapıyorsunuz millet?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hurma kesin çözümSabah sütle beraber tost ve domates yedim.
boyum 1 66 yasım 24 :)
MaşallahHepinizi tebrik ederim kızlarben de bugun ilk defa tabii költuk degnekletinden destek alarak biraz ayagima bastım çok mutluyum . Yürüyorum yürüyorum diye çığlık atacaktim. İlk sporu mu yaptım mutfaktan salona biraz ayağı suruyerekte olsa yurudum
![]()
bence meyve ye yada kuru kayısı, kuru incir yada hurma yiyebilirsin ara öğün olarak. yada biraz yoğurda 1 kaşık pekmez kat. şeker ihtiyacını giderirsin birde sağlıklı beslenmiş olursun.
sabahdan 2 kuru kayisi yersen gün boyu fazla tatli krizin olmaz....olsada kuru erik, incir..tarzinda seylerle gecistirebilirsin...karatay pekmeze kizdigi icin benkimyager1508 gibi tavsiye edemiycem....bide ananas yiyebilirsin cok tatlidir ama ayni zamanda zayiflamada yardimci oluyor
![]()
Hurma kesin çözüm
aynen ben yaptım 4kg verirsem gelsin bir panini gustoAynen kendinize haftalık ödülü ptesinde önce verin ptesi itibariyle kaçamak yok bi kalori belirleyen misal 1kg verirsem 400cal birşey gibi
annemden sütlü tatlı istiyorum hemen yapılışı da kolay ya hayır diyemiyoSabah sütle beraber tost ve domates yedim.
tebrik ederimm birinci bizdenhepimiz yapcaz kızlar Allahın izniyle. ben kendime ödül verdim. 1 dilim tiramisu yedim. kötümü etmişim?
sizde de aynısı olmuş sanırım ben daha dikkatli davranıyorum artık gökten inmedi ya bi gecede o 600gramBen gece uç gibi yarım lt icmistim ama o çoktan wcde gitmiştir diye duşunmustum
Sabah sütle beraber tost ve domates yedim.
@erigim kac km gittin bakamsabah 2-3 kayisi 2-3 erik..kahvalti etmek istemedi cnm...sonra detoks olayini okudum yapayim bari de simdide 2 lahmacun (orta boy) yedim...meyvemi sebzemi almaya gidiyorum pazara kadar yetsin diye evde olsunda.
Canim nasil bi detoks programı uygulayacaksin? Bende pazartesi patates diğerine baslamayi düşünüyorum 3 gunluk
o nasılmıs kiCanim nasil bi detoks programı uygulayacaksin? Bende pazartesi patates diğerine baslamayi düşünüyorum 3 gunluk
Eline sağlık oğlununcansutr kız hem iki lahmacun hem abur cubur mu
bende bugün hamburger yiyecektim ama nasip olmadı tam bir iki patatesinden yemiştim ki içeceğe bir vurdu oğlum heryere döküldü
![]()