- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:@erigim geldimdartida sevindirdi beni inanamiyorum
(79,3/77,4/2,395 yani 2,4
) gecmisi okuyup yorumlarimi yapicam
Hayirli Cumalar mevlam dualarinizi kabul eyler insallah.
![]()
1 haftada 1900 gr mı verdin..süper cansu:):
mükemmel canım :)
offf yaaa moralim bozuldu, takımda en az kiloyu ben vermişimmm***10.Takım 428.Etap***
eriğim(82.5/80.4 / 2.1/%2.55 )
cansutr (79.3 / 77.4/ 1.9/% 2.40)
keskee (65.3 /64.5 / 0.8/ %1.23 )
Kimyager1508(69.7/69.2 /0.5 /%0.72 )yeni üye başlangıç kilosu:71 , hedef kilosu: 63, başlangıç tarihi:11/08/15
10.takım ortalaması: %1.73
pardon canım..nasıl göremedimanlamadım..canım aşağıdaki cevabı vermişti![]()
@erigim geldimdartida sevindirdi beni inanamiyorum
(79,3/77,4/2,395 yani 2,4
) gecmisi okuyup yorumlarimi yapicam
Hayirli Cumalar mevlam dualarinizi kabul eyler insallah.
![]()
Aynen kendinize haftalık ödülü ptesinde önce verin ptesi itibariyle kaçamak yok bi kalori belirleyen misal 1kg verirsem 400cal birşey gibi
Amaaan bugün de ödülümüz olsun![]()
Sevgili rakibem,bu haftanın yüz karası biz oldukofff yaaa moralim bozuldu, takımda en az kiloyu ben vermişimmm![]()
Sevgili rakibem,bu haftanın yüz karası biz oldukÖnümüzdeki hafta en çok kiloyu biz vereceğiz
![]()
Olur olur hem de çok güzel olurevet yaaaaabu hafta birbirimizi sık sık dürtelim olur mu? gaza getirelim emi
![]()
bende şert bi türk kahvesi içtim şimdi. ama hemen suyu kaynamaya koyuyorummmOlur olur hem de çok güzel olurLipton form slim demliyorum.Siz de yeşil çay için de karşılıklı hüpletelim
![]()
bence meyve ye yada kuru kayısı, kuru incir yada hurma yiyebilirsin ara öğün olarak. yada biraz yoğurda 1 kaşık pekmez kat. şeker ihtiyacını giderirsin birde sağlıklı beslenmiş olursun.Sabah sütle beraber tost ve domates yedim.
Canım çok tatlı çekiyor. Canınız tatlı çekince ne yapıyorsunuz millet?![]()
tatlım 3 kiloya 1 dilim tiramusu mu???? nesi çok kiiii afiyet bal şeker olsunnnhepimiz yapcaz kızlar Allahın izniyle. ben kendime ödül verdim. 1 dilim tiramisu yedim. kötümü etmişim?
Sabah sütle beraber tost ve domates yedim.
Canım çok tatlı çekiyor. Canınız tatlı çekince ne yapıyorsunuz millet?![]()