Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bence meyve ye yada kuru kayısı, kuru incir yada hurma yiyebilirsin ara öğün olarak. yada biraz yoğurda 1 kaşık pekmez kat. şeker ihtiyacını giderirsin birde sağlıklı beslenmiş olursun.

Teşekkürler anneme söyledim marketten hurma alıcak.

Teşekkür ederim. Bir daha olursa buları deneyeyim. Bu gün dayanamadım süte tam buğday unu, yulaf, azıcık şeker ekleyip sakızlı muhallebi yaptım.

Aynen kendinize haftalık ödülü ptesinde önce verin ptesi itibariyle kaçamak yok bi kalori belirleyen misal 1kg verirsem 400cal birşey gibi
aynen ben yaptım 4kg verirsem gelsin bir panini gusto ama sanki düşündükçe insanın bir iştahı açılıyor
Sabah sütle beraber tost ve domates yedim.

Canım çok tatlı çekiyor. Canınız tatlı çekince ne yapıyorsunuz millet?
annemden sütlü tatlı istiyorum hemen yapılışı da kolay ya hayır diyemiyo

hepimiz yapcaz kızlar Allahın izniyle. ben kendime ödül verdim. 1 dilim tiramisu yedim. kötümü etmişim?
tebrik ederimm birinci bizden iyi etmişsin afiyet olsun

kizlar kozmikbakim diye yazin googledan bir sayfa var ayin bize nasil etki ettigini filan anlatiyor....bugün 28,29,30 detoks günleriymis ben sabah sadece kuruerik kayisi tükettim...bari 3 gün detoks yapyim en iyisi..kardesim ama lahmacun almis ona yazik olmasin sonrasinda pazara kadar detoks niyetim umarim basaririrm

@erigim kac km gittin bakam sabah 2-3 kayisi 2-3 erik..kahvalti etmek istemedi cnm...sonra detoks olayini okudum yapayim bari de simdide 2 lahmacun (orta boy) yedim...meyvemi sebzemi almaya gidiyorum pazara kadar yetsin diye evde olsunda.

Canim nasil bi detoks programı uygulayacaksin? Bende pazartesi patates diğerine baslamayi düşünüyorum 3 gunluk
@erigim kac km gittin bakam sabah 2-3 kayisi 2-3 erik..kahvalti etmek istemedi cnm...sonra detoks olayini okudum yapayim bari de simdide 2 lahmacun (orta boy) yedim...meyvemi sebzemi almaya gidiyorum pazara kadar yetsin diye evde olsunda.

Canim nasil bi detoks programı uygulayacaksin? Bende pazartesi patates diğerine baslamayi düşünüyorum 3 gunluk

sadece meyve ve sebze sularin smoothie deniyor icilecek....sebze corbalari izinli...su ve isirgan cayli yapcam...et,süt,yoghurt islenmis gidalar olmamasi gerekiyor..bu yüzden badem sütümüde kullanmiycam vallah @erigim kizmasin meyve sebze alisverisin yaninda abur cuburda alcam ama sadece bugün tüketcem geri kalanini kardese vercem o icabina bakar yarin itibari 2 gün yapicam artik detoksu..Hedef kilomun altina ulastigim icin kücük bir ödül olsun diyorum abur cuburlar bu aksam ama kesinlikle fazlasiyla spor yapcam

cansutr kız hem iki lahmacun hem abur cubur mu bende bugün hamburger yiyecektim ama nasip olmadı tam bir iki patatesinden yemiştim ki içeceğe bir vurdu oğlum heryere döküldü

cansutr kız hem iki lahmacun hem abur cubur mu bende bugün hamburger yiyecektim ama nasip olmadı tam bir iki patatesinden yemiştim ki içeceğe bir vurdu oğlum heryere döküldü
Eline sağlık oğlunun Anneciğinin iyiliği için yapmış çocuk.

sabah:
2yk fırında patates
1.5 kase yoğurt

ara: 2 lokum

öğle:
2yk kavurma
yarım kase şehriyeli çorba
1dilim ekmek

akşam:yok

su:2.5 litre
spor: yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…