• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

doğru mu bilmiyorum ama benim gözlemlediğim sanırım gece yatmadan önce fazla su içince vücutta birikiyor galiba ben 2gün önce sabah kalktığımda 54.6ydım şaşırmıştım bida yatarken fazla su içmicem
Ben gece uç gibi yarım lt icmistim ama o çoktan wcde gitmiştir diye duşunmustum

hepsi gitmiyor canım . bende hafta sonları sık tartılma şansım olduğu için ozaman anlamıştım. @erigim ama yinede için su , o an biraz fazla çıksanız bile ilerleyen saatlerde rahat etmenizi sağlıyor.

kızlar bugünkü menüden bahsedeyim ozaman :)

sabah sandviç hazırlayamadığım için bugün sabah kahve ve çayla geçirdim.

öğlen de mercimek çorbası, 1 kepçe kuru fasulye, çeri domates, brokoli ve yoğurt yedim.

Ben kahvaltıyı yaptım yarın eşim gelecek ona en sevdiği tatlıyi yapıyorum kadayıfı muhallebi :eek:

bende sabah kahvaltıda kepekli ekmeğe domates ve kıvırcık ile sandiviç yaptım.
arada yeşil çay içtim
öğlen döner, yarım kepçe sebze çorbası, haşlanmış karnabahar, yoğurtlu semiz otu ve 4-5 tane fırınlanmış elma dilim patates. keşke patatesleri yemesydim sonradan çok pişman oldum :KK22:

bende sabah kahvaltıda kepekli ekmeğe domates ve kıvırcık ile sandiviç yaptım.
arada yeşil çay içtim
öğlen döner, yarım kepçe sebze çorbası, haşlanmış karnabahar, yoğurtlu semiz otu ve 4-5 tane fırınlanmış elma dilim patates. keşke patatesleri yemesydim sonradan çok pişman oldum :KK22:
Amaaan bugün de ödülümüz olsun :21:

Aynen kendinize haftalık ödülü ptesinde önce verin ptesi itibariyle kaçamak yok bi kalori belirleyen misal 1kg verirsem 400cal birşey gibi

Back