Demleyip içsek mi karşılıklı :)
Ben de varım
Yesa1 (56,6 / / % ) hedef kilom: 50 başlangıç tarihim. 28/08/15
Bu arada biz hem birbirimizle hem de diğer gruplarla mı yarışıyoruzz?
canim yanlis degilsem bu liste takima girenler listesi yani diger guruplarla yarisacak liste...2 hafta denemen dolduktan sonraki cuma katiliyorsun listeye..misal benim deneme sürem bitti ondan dolayi ismim yazili...10 takim yaklasik 11 yada 12 kisiyiz..cogunuz yeni oldugunuz icin sadece bir azinlik listede.
Canım çok teşekkürler cevapların için:) ben o zaman 2 hafta sabredeyim, sonra girerim inşallah takıma:)
cansutr şimdi daha iyi anladım canım, ki çok mantıklı bence de. Benimde diyetisyene bir kere gidip bırakmışlığım, ya da pazartesi başlayıp salı bıraktığım olmuştur. ama bu onlardan biri olmayacak inşallah
Hosgeldin canımMerhaba arkadaşlar Ben de aranızdayim Artik. Diğer tarafa da yazmıştım ama tekrar edeyim.
Boy 1.57 1.56 civarı
Kilo 56 57 civarı.
1 yıllık evliyim ve 6 7 kiloyu bu bir yıl içerisinde aldım. 50 benim için ideal. Yaş 28. Umarım verebilirim sizlerin de yardımıyla.
Dondurmayı bende çok seviyorumKızlar merhaba , şu sıralar işler ve yoğunluklardan pek gelemiyorum.
dünkü menüm;
sabah: sandviç (tam buğday ekmeğine peynir)
öğlen: yarım mantar çorba, 3 köfte, salata ve yoğurt
akşam: 1 porsiyon kuru fasulye, 3 kaşık yoğurt
akşam bi saat yürüyüş ve spor yaptım. ama küçük bi kaçamağım oldu o da yürüyüş yaparken arkadaşlarımla dondurma yedik külahta :) ama bol su ve yürüyüş sporla telafi olduğunu düşünüyorum :)
Lapa yi nasıl yapıyoruz kaptanBenim lapa yalan oldu galiba haşlanmış duruyor dün yetmeyince bugün iğrenç bir kıvam almışgitti pirinçler boşa
Bugünde Teyzem aradı gelin diye oraya gideceğiz ama anlamı ikna ettim yuryyoruz yaklaşık git gel 3.5saat sürerböyle yuru yuru akşamda yorgunluk tan pat onbirde uyu sağlam bir kahvaltı yaptım ki oradaki cislara midem de beyninde aldanmasin
Maşallahgünaydın arkadaalımslar dun de bozmadım hadi bakalım yarın tartım günü :)
İnşallah canimben bu hafta çok iyi gitmedim. sadece 2 gündür toplamaya çalıştım. tatil dönüşü tüm düzenim alt üst oldu, ev işleri çok yordu beni. ama inş. en azından almamışımdırama haftaya bomba olucam bombaaaa
pembe bikinili benimAyy bu fotolar çok güzel oldu beyaz bikinili benim
yesa burayi fazla ihmal etmezsen burdaki kizlarin gazina gelirsin merak etme misal baslarda pek spor yapmazdim..simdi milletin yaptigini gördükce bende yapiyorum sen bize takil birdaha diyet yapmak zorunda kalmamak Hedefimiz birde gecmise bak bir kac resim attim motivation olsun diye
Hosgeldin canım
BenDemleyip içsek mi karşılıklı :)
Ben de varım
Yesa1 (56,6 / / % ) hedef kilom: 50 başlangıç tarihim. 28/08/15
Bu arada biz hem birbirimizle hem de diğer gruplarla mı yarışıyoruzz?
ben kocişle normal çay içiyorumHoşbulduk canım:)
Bu arada ben demledim çayımı içiyorum:) tadı da yeşil çaya çok benziyor:)
Bir de kızlar siz en geç kaçta yiyorsunuz akşam yemeğini. Benim eşim mesai 6'da bitiyor, eve geldik oturduk 6.30'da yiyoruz bazen de 7. ama 7'den sonra hiç bir şey yemesem olur heralde demi. Çok geç bir saat değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?