- 19 Ağustos 2015
- 509
- 891
- 18
Spordan gelince tüm vucuduma peeling saçımada maske yaptım. Kendimi yumuşacık ve çok hafif hissediyorum.![Cool :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk26.gif)
Bu hafta yemekten kısamadım. Bolca yürüyüş yaptığım için kas artışı oldu baya. Yani tartıda artı çıkma ihtimalin var.![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ama yılmak yok yola devam çünkü benim vücudumda tek taktığım yer kollarımdır. Kolumla ilgili bir spor yapmamama rağmen kollarım çok inceldi.
Şimdi yatsıyı kılıp ruhende tertemiz olmak istiyorum. Sizlere çokca dua edicem.![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
![Cool :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk26.gif)
Bu hafta yemekten kısamadım. Bolca yürüyüş yaptığım için kas artışı oldu baya. Yani tartıda artı çıkma ihtimalin var.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ama yılmak yok yola devam çünkü benim vücudumda tek taktığım yer kollarımdır. Kolumla ilgili bir spor yapmamama rağmen kollarım çok inceldi.
Şimdi yatsıyı kılıp ruhende tertemiz olmak istiyorum. Sizlere çokca dua edicem.
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)