• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim lapa yalan oldu galiba haşlanmış duruyor dün yetmeyince bugün iğrenç bir kıvam almış :( gitti pirinçler boşa :(
Bugünde Teyzem aradı gelin diye oraya gideceğiz ama anlamı ikna ettim yuryyoruz yaklaşık git gel 3.5saat sürer :D böyle yuru yuru akşamda yorgunluk tan pat onbirde uyu :( sağlam bir kahvaltı yaptım ki oradaki cislara midem de beyninde aldanmasin

Günaydin kizlar kimyager1508 kimyager1508 erigiminndediklerine katiliyorum ayrica ne zaman mil 1 kolay gelirse fazla yormazsa 2 ye gec sonra oyle devam et..slim in 6 bende hic duymadim arastircam :) @yesa1 aramiza Hosgeldin cok deli dolu bir guruba geldin :rolleyes::KK71: basarilarbdilerim:KK9:

yok canım fazla değildi zaten @erigim

bugünde sabah yine standart kahvaltımı yaptım tam buğday ekmeğine peynirli sandviç.

arada türk kahvesi , çay ve 1,5 litre su içtim..

öğlen de 3 kaşık yayla çorba, 4 kaşık bulgur pilavı ,tavuk göğsü, 1 kaşık barbunya, az salata ve yoğurt yedim.

Mücver vardı bu sefer dur dedim kendime ve almadım :)

barbunyayla bulgur pilavını beraber yemiyorum normalde ama barbunyayı çok sevdiğim için tadımlık alırsam bişi olmaz dedim ve yedim . akşam sporla ve az kalorili bi akşam yemeğiyle telafi ederim.

yok canım fazla değildi zaten @erigim

bugünde sabah yine standart kahvaltımı yaptım tam buğday ekmeğine peynirli sandviç.

arada türk kahvesi , çay ve 1,5 litre su içtim..

öğlen de 3 kaşık yayla çorba, 4 kaşık bulgur pilavı ,tavuk göğsü, 1 kaşık barbunya, az salata ve yoğurt yedim.

Mücver vardı bu sefer dur dedim kendime ve almadım :)

barbunyayla bulgur pilavını beraber yemiyorum normalde ama barbunyayı çok sevdiğim için tadımlık alırsam bişi olmaz dedim ve yedim . akşam sporla ve az kalorili bi akşam yemeğiyle telafi ederim.

:KK68: cok iyi tatlim..mücverde kendini tutamissin afferin :KK66: cok begendim menün güzel..barbunyayi tadimlik aldiysa SIKinti yok :KK66: bakalim yarin darti neler digcek :rolleyes::KK71:

Bende de var reflu çikolatayı bile redlu yüzünden biraktim yoksa bir almazdim :KK70:
Yoğurt kuryde etkiler malum pul biber
Ben ilk gebelikte hunharca yiyip dusugun ardından iyice yiyip 67lerden 57e indim leslie yapıyordum sonra vücudum spora alışınca slim in 6yaptimuc uç hafta ilk hafta kolay sonra zorlaşıyor ama 57iken 53kgda giydiği kotlari m bol oluyordu çok sikilastiriyor
günde 5 msj :KK43:
Menun gayet iyi canım dondurmada erimiştir kulakta çok değildir dimi :KK43:

Günaydin kizlar kimyager1508 kimyager1508 erigiminndediklerine katiliyorum ayrica ne zaman mil 1 kolay gelirse fazla yormazsa 2 ye gec sonra oyle devam et..slim in 6 bende hic duymadim arastircam :) @yesa1 aramiza Hosgeldin cok deli dolu bir guruba geldin :rolleyes::KK71: basarilarbdilerim:KK9:
o zaman leslie ye devam sevdim ben bunu :KK71::KK71::KK71:@erigim tatlım 67'den 57'ye yoğurt kürü ile mi yoksa leslie ile düstün anlayamadım da :oops:

kahvaltıdan sonra öğlene kadar 1,5 lt su ve 1 büyük kupa yeşil çay içtim. öğlen yemekte;
1 kase çorba (yayla çorbasıydı sanırım ama içinde pirinç yoktu)
3 kaşık bezelyeli garnitür
2 kaşık zytinyağlı bamya
salata, yoğurt,
2 dilim kavun

birazdan da türk kahvemi içicem :KK73:

sanırım bugün iyi gidiyorum :KK55:

olcak kızlar bu iş :) Allah ın izniyle hadi bakalım :)
ben bu hafta çok iyi gitmedim. sadece 2 gündür toplamaya çalıştım. tatil dönüşü tüm düzenim alt üst oldu, ev işleri çok yordu beni. ama inş. en azından almamışımdır :KK22: ama haftaya bomba olucam bombaaaa :KK73:

ben bu hafta çok iyi gitmedim. sadece 2 gündür toplamaya çalıştım. tatil dönüşü tüm düzenim alt üst oldu, ev işleri çok yordu beni. ama inş. en azından almamışımdır :KK22: ama haftaya bomba olucam bombaaaa :KK73:
yaparsın tabi :) motivasyonu kaybetmek yok cnm :) önemli olan önümüze bakmak ;)

günaydın arkadaalımslar dun de bozmadım hadi bakalım yarın tartım günü :)
Herkeste bir tartı heyecanı sevinci görüyorum ne guzelll :KK49:
o zaman leslie ye devam sevdim ben bunu :KK71::KK71::KK71:@erigim tatlım 67'den 57'ye yoğurt kürü ile mi yoksa leslie ile düstün anlayamadım da :oops:
canım klasik herşeyi yiyordum rejimde olduğunu kimse bilmiyordu ve leslie yapıyordum :KK200:

Kızlar diyette olduğunuzu öyle herkes bilmesin insan oğlunun içinde çekememezlik vardır . İlla da ısrar ederler ye yer diye bi taneden birşey olmaz bi gün bozsan birşey olmaz gibi yada neyin var ji diyet yapıyorsun derler ama ilk firsatta kılolarla ilgili lafida sokuverirler. Ayrıca diyetteyim diye daha çok yemiş olursunuz bi yeremi gidiyorsunuz az tadımlık alın tabaginizdakileride bitirmeyi su sıcaklar beni mahvetti midem ağrıyor inanirmisin bugün bi bulantı bi bulantı gibi gibi ısrar ederlerse tabaginiza akın ama biturmeyin

Kızlar diyette olduğunuzu öyle herkes bilmesin insan oğlunun içinde çekememezlik vardır . İlla da ısrar ederler ye yer diye bi taneden birşey olmaz bi gün bozsan birşey olmaz gibi yada neyin var ji diyet yapıyorsun derler ama ilk firsatta kılolarla ilgili lafida sokuverirler. Ayrıca diyetteyim diye daha çok yemiş olursunuz bi yeremi gidiyorsunuz az tadımlık alın tabaginizdakileride bitirmeyi su sıcaklar beni mahvetti midem ağrıyor inanirmisin bugün bi bulantı bi bulantı gibi gibi ısrar ederlerse tabaginiza akın ama biturmeyin
ayyy aynı beni anlattın kv ile aynı binada oturuyoruz ama diyet yaptığımı bilmiyorlar :KK70:ama yemeyincede küsüyorlar. zaten yemeklerini beğenmediğimi düşünüyor böyle olunca da üstüne alınıyor. bende geçen laf arasında gülerek diyetteyim falan dedim şaka yaptığımı sandı :KK48: ama başka kimseye söylemiyorum. o zamannnn bende leslie ye tam gaz devammm hemde çookkk eğlenceli zaten çok sevdim :KK6:

haklisin benimde arkadasim biliyordu ama ye ye diye israr etmedi o gün zaten avm de cok dolastigim icin eve geldigimde aksam yemegi yememistim..cips di kurabiye böylece pek dartida belli olmamisti...benim yanlis degilsem sadece 1-2 arkadasim biliyor..gercekten kizlar kimseye söylemeyin...kimse gercek anlamda yardimci olmuyor...vee hedefinize ulastiktan sonra..bol bol ayetül kürsü okuyarak gezin ortalikta nazar degme ihtimali cok yüksek bana gercekten cok degiyor :KK61: düsünün 2 ay da 7-8 kilo vermistim pasta dahi yapmis ama 1 catal dahi almamistim :KK57: asiri disziplinliydim ve bellide oluyordu...1 arkadasimin nazarin degdigini cok iyi biliyordum...o ögrendi sonrasinda diyeti biraktim sporu biraktim :KK61::KK61: neyseee motivation olsun diye netten bir kac resim buldum :KK59:
5a8f461351e8a8b9cb4bca748c96d197.jpg
55e4cdbc25ac28348fbc0e5652d3fb80.jpg
6c94daef2d4b83732b5141f527022550.jpg
771c8732d5b2ce8f6ca0943f84af14dd.jpg
c4805cc2076b2a92baa73cd392ae6708.jpg
f4e524d943bfb441c74099d3c69b8f96.jpg
bab1c9025a4b0e982c12da91ee904462.jpg

haklisin benimde arkadasim biliyordu ama ye ye diye israr etmedi o gün zaten avm de cok dolastigim icin eve geldigimde aksam yemegi yememistim..cips di kurabiye böylece pek dartida belli olmamisti...benim yanlis degilsem sadece 1-2 arkadasim biliyor..gercekten kizlar kimseye söylemeyin...kimse gercek anlamda yardimci olmuyor...vee hedefinize ulastiktan sonra..bol bol ayetül kürsü okuyarak gezin ortalikta nazar degme ihtimali cok yüksek bana gercekten cok degiyor :KK61: düsünün 2 ay da 7-8 kilo vermistim pasta dahi yapmis ama 1 catal dahi almamistim :KK57: asiri disziplinliydim ve bellide oluyordu...1 arkadasimin nazarin degdigini cok iyi biliyordum...o ögrendi sonrasinda diyeti biraktim sporu biraktim :KK61::KK61: neyseee motivation olsun diye netten bir kac resim buldum :KK59:Eki Görüntüle 1616793 Eki Görüntüle 1616794 Eki Görüntüle 1616795 Eki Görüntüle 1616796 Eki Görüntüle 1616797 Eki Görüntüle 1616799 Eki Görüntüle 1616800
canım benim kilo bu alınır verilir sen sıkma canını şükürler olsun ki motivasyonumuz tam guzel bi grubumuz var ve kilo veriyoruz maşallah Allah nazarlardan saklasın :)

Teyzem: Ayfer ye makarna ye süt yapar ye
Ben: yiyorum teyze
Teyzem: Kavunda ye kızım Kavunda
Ben:Tamam yerim teyze
Yarım saat sonra...

Teyzem:Ayfer kilo almissin kızım sen
Ben: almadim teyze ama vermedimde
Teyzem: yok yok almissin
Ben: himmmmm
Teyzem: yeme kızım yeme dikkat et
Ben:KK43:içimden) lennnnnn daha biraz önce yeee yee diyodun ya :KK70:

Teyzem: Ayfer ye makarna ye süt yapar ye