• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben

ben kocişle normal çay içiyorum :KK50: şimdi spor yapıcam. spordan sonra eşlik ederim sana :KK48: bence saat iyi. bende 7-7:30 arası yiyorum. eşim ancak geliyor.

afiyet olsun:) valla ben o kadar yorgunum ki bugün zaten herşeyimi yarına göre ayarladım:) iyi bari saat olayı sıkıntı olmaz umarım. Ama biz akşamları kuruyemiş, cips, kola ne ararsan var şeklinde bir çift olduğumuz için ağzıma hiç bir şey koymama konusunda (7'den sonra) umarım başarılı olabilirim.

Kızlar deneme deki kızlar aranızda daha önce yarışmış izne ayrılmış yada kendi isteğiyle ayrılmış var mi girişe not dusuyorum. Diskalifiye olan yok ona baktım

yok:) ilk deneyimim:) çoook öncesinde 50-59 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor u takip ederdim ama çoook eski.

Kizlarrrrrrr anaaammm bu leslie 2 neymiş öyle yawww mahvetti beni kan ter içinde kaldim :))) birde üstüne 100 mekik çektim. Simdi dogruuu dusa gider ben. Sonrasında da bi yeşil cay içerim yesa yesa :)

Kizlarrrrrrr anaaammm bu leslie 2 neymiş öyle yawww mahvetti beni kan ter içinde kaldim :))) birde üstüne 100 mekik çektim. Simdi dogruuu dusa gider ben. Sonrasında da bi yeşil cay içerim yesa yesa :)

2 mil mi yapıyorsun canım valla yarasın gitsin tüm kilolar. Ama benim favorim 3 mil. Hele ikinci mil de şu diğer kadın başa geçiyor ya orada kopuyorum şahane oluyor:KK53:. Beni kesmedi bu arada bu çay, bir bardak daha içiyorum şimdi çaydan:)

Evet canim 2 mil. Bugün ilk defa yaptim. Birkaç gün daha yaparim sonra 3 mile gecerim. Şimdiden 3 mil bozumu korkuttu :)))
2 mil mi yapıyorsun canım valla yarasın gitsin tüm kilolar. Ama benim favorim 3 mil. Hele ikinci mil de şu diğer kadın başa geçiyor ya orada kopuyorum şahane oluyor:KK53:. Beni kesmedi bu arada bu çay, bir bardak daha içiyorum şimdi çaydan:)

Evet canim 2 mil. Bugün ilk defa yaptim. Birkaç gün daha yaparim sonra 3 mile gecerim. Şimdiden 3 mil bozumu korkuttu :)))

Yok yok canım gözün korkmasın, azar azar çıkarma işi çok mantıklıymış, önce bir mil, sonra iki mil gibi. Yarından itibaren inşallah ben de başlayacağım bakalım. Olmazsa ben de bir milden başlayım :KK53:

Teşekkürler:KK50:

ohhh millet spor yapiyor bende yapayim bari yarin yaparim temizligi :KK70: @erigim ben simdi eskiden yarisip kilo alip geri geldim ya hesaplamam nasil oluyordu :KK23: cünkü 70 e kadar hepsi eksi cikcak benim yüzde :mad::mad: nasil hesaplancakti ? bu ara erikleri yemedim yememde bu saattden sonra

ohhh millet spor yapiyor bende yapayim bari yarin yaparim temizligi :KK70: @erigim ben simdi eskiden yarisip kilo alip geri geldim ya hesaplamam nasil oluyordu :KK23: cünkü 70 e kadar hepsi eksi cikcak benim yüzde :mad::mad: nasil hesaplancakti ? bu ara erikleri yemedim yememde bu saattden sonra
yok canim o bir defalık eksi çıktı artık normal +çıkacak kilo verdikce korkma:D

Kızlar yarın aç bilac WC çıkmış mümkünse ciplak :D tartilin şaka şaka her zaman aynı kıyafetle tartilin kotla tartilmayin mesela :D iyi geceler yarın tartı Gülsün

Hayırlı geceler

Sabah
2 dilim tb ekmeği
Bolca peynir
Domates
Tahin

Öğle
1 muz
Dondurma

Akşam
Azcık pşrinç lapası
2 kaşık y. Fasülye