• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Teyzem: Ayfer ye makarna ye süt yapar ye
Ben: yiyorum teyze
Teyzem: Kavunda ye kızım Kavunda
Ben:Tamam yerim teyze
Yarım saat sonra...

Teyzem:Ayfer kilo almissin kızım sen
Ben: almadim teyze ama vermedimde
Teyzem: yok yok almissin
Ben: himmmmm
Teyzem: yeme kızım yeme dikkat et
Ben:KK43:içimden) lennnnnn daha biraz önce yeee yee diyodun ya :KK70:
canını sıkma. sonucta elinden geleni yapıyosun. vücudun şaşırmış doğum yapmışsın vs. herkes kendine baksın. sende deseydin bende aynısını sana dicektim teyze yoksa sen demi kilo aldın diye bak konu nasıl ona dönüyo :)

Teyzem: Ayfer ye makarna ye süt yapar ye
Ben: yiyorum teyze
Teyzem: Kavunda ye kızım Kavunda
Ben:Tamam yerim teyze
Yarım saat sonra...

Teyzem:Ayfer kilo almissin kızım sen
Ben: almadim teyze ama vermedimde
Teyzem: yok yok almissin
Ben: himmmmm
Teyzem: yeme kızım yeme dikkat et
Ben:KK43:içimden) lennnnnn daha biraz önce yeee yee diyodun ya :KK70:

ay teyzen bir alem :KK70: ama hafiftende dayaklik :KK11: makarna süt filan yapmaz lütfen yapmasinlar nerden duyuyorlar makanranin tek yaptigi sey sekeri firlatmak tok dahi tutmaz :63: bol bol su süt yapar isirgan cayi süt yapar diye bilirim bol bol sivi tüketeceksin sadece olay bundan ibaret.....krali gelse bana karpuz kavun yediremez :KK43: igrenc sevmiyorum ama ananas candir :KK70:

canını sıkma. sonucta elinden geleni yapıyosun. vücudun şaşırmış doğum yapmışsın vs. herkes kendine baksın. sende deseydin bende aynısını sana dicektim teyze yoksa sen demi kilo aldın diye bak konu nasıl ona dönüyo :)
Ay bak Keske deseydim :D
ay teyzen bir alem :KK70: ama hafiftende dayaklik :KK11: makarna süt filan yapmaz lütfen yapmasinlar nerden duyuyorlar makanranin tek yaptigi sey sekeri firlatmak tok dahi tutmaz :63: bol bol su süt yapar isirgan cayi süt yapar diye bilirim bol bol sivi tüketeceksin sadece olay bundan ibaret.....krali gelse bana karpuz kavun yediremez :KK43: igrenc sevmiyorum ama ananas candir :KK70:
ananas candır hemde yağ yakar
Ay ben o zorbalar yüzünden paket paket helva yedim kase kase sütlaç yedim sonuç 82:(

Aksam yemegimide yedim ohhh bugünü bitirdim. Yemekte yarim kase yoğurt, domates kivircik salatasi, 1 kepce tavuklu bezelye yemeği, 2 kasik bulgur pilavi. Hee birde isten gelince saat 17 de 3 tane incir yedim.

gunaydın arkadaslar bugun 400 kalori yaltım sabah ormanda onun dısında
sabah
tost yumurta yesillik
öğlen
kendi yaptığım yagsız corba salata kendi yaptığım yagsız ıspanak ve 1 kase yogurt
saat 6 da
1 bardak süt
aksam
tavuk zeytinyağlı salata 2 kasık pilav 3 tane kajun ve yoğurt

nasıl sizce? 6 dan sonra saçmalamısmıyım?

bugün bir tatli krizi bir tatli krizi...pasta..baklava canim cekti :KK34:bir ara elim evdeki kuru yemislere gittide burasi aklima geldi geri koydum yerine :KK70: birazdan menümü paylasirim..umarin yarin dartilar yüzümüze güler :KK68:

Hosgeldin canım ben takım kaptanın
İnşallah kısa surede hedefine ulasirsin
10 numara takıma geldin herkesin çenesi dusuk :KK70:

tatlım günaydın, hoşgeldin aramıza, hep beraber kurtulucaz kilolarımızdan :KK31:

yesa yesa aramiza Hosgeldin cok deli dolu bir guruba geldin :rolleyes::KK71: basarilarbdilerim:KK9:

Çoooooooo...oooook ama çok teşekkürler kızlar. Biz tatilden yeni döndük (tatilde de kesin aldım:( Yarın ilk günüm olacak, bugün form çay aldım. Resim de ekleyim de sayfamız şenlensin:)

20150827_202705[1].jpg

sabah
tost yumurta yesillik
öğlen
kendi yaptığım yagsız corba salata kendi yaptığım yagsız ıspanak ve 1 kase yogurt
saat 6 da
1 bardak süt
aksam

Yoo kötü değil hatta bugün oldukça iyimiş

***10.Takım 428.Etap***
eriğim(82.5/ / /% )
cansutr (79.3 / / /% )
keskee (65.3 / / / % )
Kimyager1508(69.7/ / /% )yeni üye başlangıç kilosu:71 , hedef kilosu: 63, başlangıç tarihi:11/08/15

10.takım ortalaması: %

Hayir ne sacmalamasi bence super bi gün olmuş tebrikler :)
sabah
tost yumurta yesillik
öğlen
saat 6 da
1 bardak süt
aksam

Bu aksam bende aynisindan aldim :)))

Demleyip içsek mi karşılıklı :)

***10.Takım 428.Etap***
eriğim(82.5/ / /% )
cansutr (79.3 / / /% )
keskee (65.3 / / / % )
Kimyager1508(69.7/ / /% )yeni üye başlangıç kilosu:71 , hedef kilosu: 63, başlangıç tarihi:11/08/15

10.takım ortalaması: %

Ben de varım
Yesa1 (56,6 / / % ) hedef kilom: 50 başlangıç tarihim. 28/08/15

Bu arada biz hem birbirimizle hem de diğer gruplarla mı yarışıyoruzz?

Back